boon-sportoldal

2008.04.10. 15:04

Útlezárások a Szpari–Diósgyőr miatt Nyíregyházán

<p>A szombati Nyíregyháza Spartacus–Diósgyőr NB I-es labdarúgó-mérkőzés biztosítása miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján az alábbiak forgalomkorlátozásokra kell számítani a megyeszékhelyen.</p>

Időszakos forgalomkorlátozás, elterelés: 15 órától 21.15-ig a Petőfi-Vasgyár-Mező u.-Északi krt.-Vasvári P. u. és Stadion u.-Sósói u. (elsősorban a meccs előtt és után). Folyamatos lezárás: Stadion utca és köz (a Nyíregyházi Főiskola és a Stadion közötti útszakasz, a nyugati oldalon lévő főbejáratig).

Jövő szombaton újabb szomszédvári rangadó vár a Spartacusra, akkor a Debrecen otthonában. A Loki elleni mérkőzést április 19-én 15 órától a Sport2 közvetíti. Egy másik közelgő Szpari-összecsapás is képernyőre került, az MLSZ-ben elkészült a 26-27. forduló órarendje, amelyből kiderül, hogy a Nyíregyháza–MTK találkozót május 9-én, pénteken, a Duna Televízió nyilvánossága előtt rendezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!