boon-sportoldal

2008.03.25. 21:24

Budapest Honvéd - KBSC élőben

<p>A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóját rendezték meg&#160;kedd este Budapesten.&#160;<DIA alt="" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Bp__Honv_d___Kazincbarcika_2008_03_25_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Bp. Honvéd - Kazincbarcika 2008.03.25." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

90. perc: Vége a mérkőzésnek. A legjobb négy közé 6-4-es összesítéssel a Honvéd jutott.
88. perc: Tovább fogyatkozott a KBSC, miután Sebők a büntetőterületen belül szabálytalankodott Bárányossal. A barcikai játékos megkapta a második sárga lapját, a Honvéd pedig 11-est. A labda mögé Hercegfalvi állt aki jobbal laposan a jobb alsó sarokba gurított, 4-2.
86. perc:
A hajrá percei. A Kispest most felszabadultan játszik, míg a Barcikának tíz emberrel kevés ereje jut a támadás építésre.
82. perc: Odrobéna megkapta második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott.
77. perc: Vezet és továbbjutásra áll a Honvéd. Abass kapott labdát a barcikai kapu előtt, és 12 méterről laposan a jobb alsó sarokba lőtt, 3-2.
75. perc:
Ugyanaz az állás, mint Barcikán a végén. Hercegfalvi került a vendégek tizenhatosán belülre, és szép mozdulattal a jobb felső sarokba bombázott, 2-2.
72. perc: Bárányos
beadása után Hercegfalvi fejelhetett közelről, de Botló hárított, mint ahogy fél perccel később ismét ő vetődött ki Takács elé és szedte fel a labdát.
69. perc: Stílusosan játszik a KBSC, bő 20 percre vannak a csodától a borsodiak. 
64. perc:
Jobb oldali Honvéd támadás végén érkezett Hercegfalvi beadása, és Bányai az érkező Zsolnai elől és a gólvonal előtt kivágta a játékszert.
60. perc: Gebro helyett Zsolnai a pályán. Egyértelműen a támadójátékot erősítené Supka Attila.
56. perc:
Egyszerű a képlet: megy az NB I-es házigazda, de a KBSC hatásosan védekezik.
53. perc: Binder rúghatott szabadrúgást a jobbösszekötő helyéről 20 méterről: beívelése után a játékvezető lest jelzett, így a komoly helyzetből nem lett semmi.
50. perc: Vincze Z. helyett Berdó a pályán.
49. perc: A Honvéd a szünet után azonnal támadólag lépett fel, de helyzetig nem jutottak el.
47. perc: Stevica megsérült helyére Dávid állt be.
46. perc: Csere nélkül folytatódott a második félidő.


45+3. perc: Vége az első félidőnek.
44. perc: A játékvezető 2 perces hosszabbítást jelez.
42. perc: Görcsösen akar a Kispest, miközben szurkolóik a vezetőedző leváltását követelik.
38. perc: Ismét vezet a KBSC! Odrobéna hozta fel a labdát, majd a bal oldalon felfutó Binder elé játszott. A csatár laposan középre adott, és az érkező Stevica Vinczével a ,,nyakán" 3 méterről a kapu jobb oldalába kotorta a lasztit, 1-2.
33. perc:
Sok-sok szabálytalanság tördeli a játékot. A Honvéd görcsösen akar, de a sárga-kékek állják a sarat. A felfutó Kovács P. lőtt 13 méterről, de próbálkozása nem volt túl erős, így a hazaiak kapusa hárított.
29. perc: Ismét kiegyenlített játék folyik a pályán.
26. perc: Kispesti támadás során az első szabálytalanság után Sebők kapott sárga lapot, de a játékvezető egy második faultot fújt le, amikor Odrobéna vágta fel Bárányost. A 23 méterről járó szabadrúgást Takács végezte el és ballal a bal oldali kapufára küldte a játékszert. 
24. perc:
Az elmúlt percekben a mezőnyben folyik a játék.
20. perc: Dobos jobb oldali sarokrúgása után Hercegfalvi 5 méterről alig csúsztatott a kapu mellé.
18. perc: A kispesti találat után beszorult a KBSC, nagyrészt a vendégek térfelén folyik a játék.
13. perc:
Egyenlített az első osztályú Honvéd: a jobbösszekötő helyén Takács ugratta ki a védők közül kilépő Abasst, aki a kilépő Botló fölött a kapuba emelt, 1-1.
8. perc:
Ahogy hazai pályán, idegenben is jól kezdett a Barcika. Binder végzett el szögletet a jobb oldalról a labda Kovács P.-t találta meg 11 méterre a kaputól, aki remek mozdulattal lőtt a kapu közepébe, 0-1.
5. perc: Binder
végzett el szabadrúgást 19 méterről: Tóth I. szögletre tenyerelte a labdát. A beadás után Stevica alig fejelt a bal alsó sarok mellé.
4. perc: Aktív a KBSC: Stevica fejesét fogta biztosan Tóth I.
3. perc: Engi
10 méteres lövését védte bravúrral Tóth I.
2. perc: Dobos
végzett el szabadrúgást a bal oldalról, 30 méterre a barcikai kaputól. Beívelése után Hanász fejelte ki a labdát éppen Takács elé, aki azonban 25 méterről jócskán a kapu mellé lőtt.
1. perc: A vendég KBSC kezdte a mérkőzést.
18.55: A bemutatás megtörtént, perceken belül indul a mérkőzés.
18.40: Lassan gyülekeznek a nézők, jelenleg 200-an vannak a stadionban, a csapatok pedig melegítenek.

Budapest Honvéd – Kazincbarcikai SC 4-2 (1-2)

Bozsik-stadion, 800 néző. V.: Németh (Butkai, Varga).
Honvéd: Tóth I. – Takács Á., Szmiljanics, Filó, Vincze Z. - Dobos, Genito, Bárányos, Diego - Abass, Hercegfalvi. Vezetőedző: Supka Attila.
KBSC: Botló – Hanász, Bányai, Nagy T., Sebők - Engi, Odrobéna, Elek, Kovács P. - Stevica, Binder. Vezetőedző: Kócsi József.
Csere: Diego helyett Gebro a 22., Engi helyett Romhányi a 39., Stevica helyett Dávid a 47., Vincze Z. helyett Berdó az 50., Gebro helyett Zsolnai a 60. percben.  
Sárga lap: Sebők a 26., Bárányos a 32., Odrobéna a 45., Genito a 83. percben.
Kiállítva: Odrobéna a 82., Sebők a 88. percben.
Gólszerző: Kovács P. (0-1) a 8., Abass (1-1) a 13., Stevica (1-2) a 38., Hercegfalvi (2-2) a 75., Abass (3-2) a 77., Hercegfalvi (11-esből, 4-2) a 88. percben.
Supka Attila: - A csapat hetek óta nagy nyomás alatt játszik, eredménykényszerben van. Hiába próbáltunk már a mérkőzés elején irányítani, elkövettünk két nagy hibát, amit ellenfelünk kihasznált. A célunk az volt, hogy továbbjussunk, ez sikerült, és bízom benne, hogy a csapat most már lendületbe jön.
Kócsi József: - Ha egy NB II-es együttes oda-visszavágós párharcot játszik a kupában, és az első mérkőzését otthon vívja igyekszik olyan eredményt elérni, amely jó alap lehet a visszavágóra. Mi ezt elértük. Az első félidőben maximálisan teljesítettük azokat az elvárt dolgokat, amiket megfogalmaztunk. Ezt a szünet után is tudtuk folytatni, és emiatt a Honvédnak egyre többet kellett kockáztatnia. Sajnos kontráinkból nem tudtunk eredményesek lenni, viszont a hazaiak egyenlítő gólja, valamint a kiállítás után a csapat megroggyant. Gratulálok a Honvédnak és saját csapatomnak is.

Kapcsolódó cikkek:

  • Az NB II-es bravúros döntetlenje
  • Álomszerű KBSC-negyedóra
  • A Vecsést verte a Barcika
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!