boon-sportoldal

2007.12.24. 21:51

Megjelent a B-A-Z megyei futball almanach

<p>Nemrégiben jelent meg Mező László 32. könyve az „Északi futball almanach 2007.” A 209 oldalas kiadvány Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2007. évi labdarúgó eredményeit adatait tartalmazza.</p>

A 24 színes és 180 fekete-fehér képpel illusztrált könyvben az előző két évtől eltérően idén a Miskolci kispályás labdarúgó bajnokság végeredménye is megtalálható.

Újdonság még az edzők-sportvezetők arcképcsarnoka, de a megyei játékvezetői keretet is megismerhetik az olvasók. Természetesen külön fejezet foglalkozik a könyvben ezúttal is megyénk csapatainak bajnoki szerepléseivel (tabella parádé, kereszt táblázatok) és bemutatja a kiadvány a klubok adatait az NB I-től a megyei III-ig.

Amint a szerző elmondta: fájó pont számára, hogy továbbra is vannak olyan csapatok, amelyek immár három éve nem reagálnak a megkeresésre, így róluk csak nyúlfarknyi információt találhat az olvasó.
A kiadvány könyvárusi forgalomban nem kapható. A megye labdarúgó szakosztályain keresztül juthat hozzá, aki szeret búvárkodni a számok és foci adatok tengerében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!