BOON - Sport - DVTK

2017.03.04. 17:48

DVSC vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Debrecen, Miskolc - A DVSC vs. DVTK (3-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Vitelki Zoltán értékelte a látottakat.

Debrecen, Miskolc - A DVSC vs. DVTK (3-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Vitelki Zoltán értékelte a látottakat.

Vitelki Zoltán: - A mérkőzést magamra vállalom, mert sem taktikailag, sem mentálisan nem tudtam felkészíteni a csapatot. A ma elkövetett hibákat rendbe kell hozni a következő héten. Az egy hét több, mint az egy nap.

Leonel Pontes: - Ezt a győzelmet Horváth Zsoltnak ajánlom, aki az utóbbi években sokat tett a klubért és jó csapatjátékos. Ma jól játszott a csapat, ami győzelemmel is párosult. Kiváló munkát végeztek a játékosok a mai napon, innentől a következő mérkőzésre kell felkészülni, ami ugyanilyen nehéz lesz. Ha azt sikerül megnyerni, további lökést adhat a játékosoknak. Az első félidőben nagyon jól játszott a csapat, felszabadultan futballoztak, főleg a második gól után. Ősszel megvoltak a helyzetek, nem sikerült gólt lőni, most viszont ez összejött, ami további önbizalomra adhat okot.


A DVSC hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati mérkőzésén.

 

A labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában a Debreceni VSC a Diósgyőri VTK csapatát fogadta szombaton 15.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!