Multimédia

2013.03.07. 13:48

A Google szemüveggel bármelyik csajt felszedhetjük - Videó!

Érdekes bemutatót készítettek a Google Glass projektről, most olyan szemszögből, hogy milyen hasznos funkciókat aktiválhatunk észrevétlenül egy randi közben.

Érdekes bemutatót készítettek a Google Glass projektről, most olyan szemszögből, hogy milyen hasznos funkciókat aktiválhatunk észrevétlenül egy randi közben.A termék arról szól, hogy egy szemüvegbe zsúfoltak egy komplett számítógépet, az adatokat pedig a lencséken keresztül a szemünk elé vetíti. Ez a legújabb lépés a kiterjesztett valóság (augmented reality) felé. Képzeljük csak el, hogy mennyire jól jön a Google keresője egy randin. A lányt nyilván sok olyan téma érdekli, ami minket nem, de mégis beszélni kell róla a siker érdekében. Ilyenkor vagy kamuzunk, hogy "persze, hogy láttam a filmet, imádom" vagy őszinték vagyunk, bevalljuk, hogy utáljuk és jöhet a következő téma. Ez viszont azt a hatást kelti, keltheti, hogy nincs sok közös téma, ami az első randin elég negatív, nem biztos, hogy lesz következő.

A köztes megoldást a Google szemüveg fogja biztosítani. A társalgás közben bármilyen témára rákereshetünk, mindenről tájékozottak leszünk. Ha úgy adódik, kereshetünk egy jó kis kutyás poént, hogy oldjuk a hangulatot. Az ágyban viszont már lekerül a szemüveg, ott egyedül kell teljesítenünk. A videón látható randi sajnos kudarcba fulladt, mert a srác amatőr módon nem a lányra figyelt, hanem meccsnézésre és aknakeresésre használta a szemüveget. Ön bevetné az eszközt randizáshoz?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!