szon-sportoldal

2008.06.09. 13:48

Pintér Attila Nyírmadán

<p>Az ex-nyíregyházi játékos Kaposvárról Győrbe igazolt nemrégiben.</p>

Összesúgtak a szurkolók Nyírmadán az ismerős arc láttán. A labdarúgó NB III. Tisza-csoport utolsó előtti fordulójában a Hajdúnánás vendégjátékát megtekintette többek között Pintér Attila is. Az élvonalbeli játékost a minap választották meg az évad legjobb kaposvári futballistájának. Azóta pedig már váltott, aláírt az UEFA Kupa-selejtezőjében induló Győrhöz.

Szilónak, Tóth Szilárdnak a barátja, járt már máskor is nálunk. Játékosunk csapattársa volt Újpesten és Kecskeméten, azóta is tartják a kapcsolatot. Régebben még a vásárosnaményi kispályás bajnokságban is beszállt egy-egy meccsre Pintér Attila – fejtegette a látogatás okát Szilágyi Bertalan, a Nyírmada edzője. A találkozó érdekes jelenettel kezdődött: már az első percben emberhátrányba kerültek a nánásiak, a szabálytalanságért megítélt tizenegyesből pedig vezetést szereztek a madaiak, majd a hajrában bebiztosították győzelmüket (2–0).

Szerdán Szilágyi mester az UEFA Régió-kupa hazai döntőjében kormányozza a Tisza-csoport hajóját. Az ellenfél a Dráva válogatottja lesz 16 órától a kisvárdai futballpályán. Miként korábban, ezúttal is ingyen tekinthetik meg az érdeklődők a találkozót, melynek visszavágóját egy hét múlva rendezik Nagyatádon.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!