Helyi közélet

2008.10.02. 15:41

Kowáék a Lovardában ünnepelnek

<p>Debrecen – Megakoncertre készül október 10-én a debreceni Lovardában a Kowalsky meg a Vega zenekar. Ekkor tartja ugyanis lemezbemutatóját és ünnepli 5 éves fennállását az együttes.<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/campus-oktober/cn/boon-news-fabiangy-20081002-030857"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Campus program október</B></A> [.pdf - 102KB]</p>

Kowalskyék az eddigi legjobb nyarat zárták, az új album megjelenése után, mintegy 30 fellépésen legkevesebb 60 ezer ember látta őket, ehhez 9 ezer kilométert utaztak 3 hónap leforgása alatt.
Gőzerővel készül az októberi nagykoncertre a zenekar, közben videoklipet is forgatnak, szám szerint a tizenegyediket.
– Ahogy a Jövünk, mint a hunok klipnél, most az Otthon, édes otthon című dalnál is a Viva Comet-nyertes debreceni rendezővel, Tokay Péterrel dolgozunk – árulta el a frontember.
– Az alapkoncepció az, hogy szabadságot és békét ünneplő tömegek látszanak majd a felvételeken, de természetesen mi is felbukkanunk a klipben. Mi több, magam is gitározom majd. Számításaink szerint hamarosan kész lesz, de közben a debreceni koncerttel is sokat kell foglalkoznunk.
A Szemen szedett igazság lemez első hivatalos lemezbemutatója a debreceni Lovardában lesz október 10-én, ezt követi a 24-i koncert a Petőfi Csarnokban.
– Saját fény- és hangtechnikát viszünk a Lovardába és a Pecsába is – mondta az énekes.

– Minden dalhoz külön kisfilmet vágunk össze, ezek a ledfalon futnak. A látvány élesen domborítja majd az együttes mondanivalóját, forradalmi szellemét. Több mint két órát leszünk színpadon, és nemcsak az új, Szemen szedett igazság lemez dalait, hanem az eddigi slágerek válogatását is előadjuk.

Előzenekar a Wyrfarkas és a Premier Plan, itt ünnepeljük egyébként a zenekar ötéves fennállását.
A frontember elmondása szerint kitűnő nyarat zártak. Mintegy 30 fellépésen legkevesebb 60 ezer ember látta őket, ehhez 9 ezer kilométert utaztak 3 hónap leforgása alatt. Utoljára Debrecenben nyár közepén a Campus Fesztiválon láthattuk őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában