Helyi közélet

2014.09.15. 07:57

Megkérdeztük: Mennyire viselik meg az időjárás változásai?

Debrecen - Vannak, akik erősebben reagálnak, és vannak, akiket nem zavarnak az időjárás változásai. Olvasóinkat kérdeztük arról, hogyan viselik a frontok átvonulását.

Debrecen - Vannak, akik erősebben reagálnak, és vannak, akiket nem zavarnak az időjárás változásai. Olvasóinkat kérdeztük arról, hogyan viselik a frontok átvonulását.– Nagyon zavar az időjárás változása, olyankor nehezebben tudok tanulni, mert fáradtnak érzem magam és a kedvem is rossz – osztotta meg Szilágyi Kristóf.

Szemen Renátát ezzel szemben nem zavarja az időjárás változékonysága. Mint mondta, nem érzi magát fáradtabbnak és a feje sem fáj ilyenkor.

– Borzalmasan megvisel a frontok vonulása, mindig rányomja a bélyegét a hangulatomra. Különösen az esőt nem kedvelem, olyankor mindig elálmosodom – válaszolta kérdésünkre Kálmán Zsanett.

Darázs Patrikot nem érinti az időjárás változása. Ahogy fogalmazott, nem érzi problémának annak változékonyságát, mivel nem viseli meg a szervezetét.

– Nagyon fáj a fejem, és ok nélkül dühös vagyok egész nap, amikor változik az időjárás. Utálom az esőt, a sivatagi időjárást szeretem – hangsúlyozta Együd Hanna.

Nyitrai Zsoltot ugyancsak zavarja a frontok áramlása. Mint hangoztatta, olyankor sokkal fáradékonyabb, fáj a feje és úgy érzi, több kávé fogyasztása után is el tudna aludni.

HBN | Fotó: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában