Bulvár

2018.10.04. 17:15

Filmplakátok rettentően ciki Photoshop-malőrjei

A moziplakátokra nem mindig figyelnek oda az emberek, pedig néha egészen logikátlan, sőt, egyenesen bizarr meglepetéseket lehet felfedezni rajtuk. A most következő baklövésekért azonban könnyen lehet, hogy nem a készítők a felelősek, hanem a borzasztó szoros határidő. A BrightSide összeállítása.

A moziplakátokra nem mindig figyelnek oda az emberek, pedig néha egészen logikátlan, sőt, egyenesen bizarr meglepetéseket lehet felfedezni rajtuk. A most következő baklövésekért azonban könnyen lehet, hogy nem a készítők a felelősek, hanem a borzasztó szoros határidő. A BrightSide összeállítása.

1. A sötét lovag

Vajon miért szökik az egekbe a bűnözési ráta és tűnik fel egyre több szupergonosz Gotham City utcáin? Azért, mert Batman a város helyett inkább az ablakkeretre koncentrál.

2. Harry Potter és a Halál ereklyéi, első rész

Erwin Schrödinger biztosan értékelné ezt a kis szösszenetet: Harry egyszerre áll a vagonon kívül és belül. Nézzük csak meg egy kicsit alaposabban a fejét. Igazi roxforti mágia.

3. Gulliver utazásai

Jack Blacket eléggé lesokkolta, hogy miniatűr emberek tucatjai kötözték a földhöz. Vagy inkább azért aggódik, mert eltűnt az összes foga? Erre a Photoshop-hibára bizony nehéz magyarázatot találni.

4. 300

Fotó: Warner Bros.

Aki látta a filmet, tudja, hogy Leónidasz spártai király dárdával indult csatába, a plakátra valamiért mégis kardot montíroztak a készítők.

5. Gyilkos ösztön

Ha figyelmesen megnézed Colin Farrell fejét, feltűnik, hogy valami nem oké vele. Valószínűleg Anthony Hopkinséval azonos méretűre szerették volna igazítani, de ez nem sült el jól. Igencsak szétcsúsztak az arányok: a hajrészt túlságosan kinyújtották, arra a homlokra pedig még Megaagy is elégedetten csettintene.

6. Logan

Hugh Jackman keze természetellenesen nagynak tűnik a fiatal mutánslány, Lora kézfejéhez képest. Felmerül a kérdés: hogy lehetnek egy gyereknek ennyire hosszú ujjai, és miért olyan kicsi a lány keze?

7. Watchmen: Az őrzők

Nézzük meg a Komédiás jobb kezét: ahhoz, hogy beindítsa a lángszórót, meg kellene húzni a ravaszt is.

8. Hétmérföldes szerelem

Milyen édesen öleli Drew Barrymore filmbéli partnerét, Justin Longot… de várjunk csak, itt valami nincs rendben. Két eset lehetséges: a színésznőnek vagy nagyon rövid válla van, vagy a végeredményhez képest eredetileg teljesen más volt a Barrymore és Long testhelyzete, csak a PS-mágus elnézett valamit.

9. Férj és féleség

A film története szerint egy tűzoltó és egy öltönyös fickó is beleszeret Uma Thurman karakterébe. Viszont nem úgy tűnik, hogy a férfiak nagyon igyekeznének elkapni Umát: ha nem állnak arrébb, könnyen lehet, hogy a nő a földre esik.

10. Csak a testeden át!

Vajon utolsó pillanatos munka, vagy valaki ennyire utálta Eva Longoriát? Nézzük csak: a színésznő fejéhez szemmel láthatóan valaki másnak a testét montírozták oda. Emellett eltávolították a térdeit is, és a karokat is megnyújtották, főleg a jobbot.

11. Terminátor: Genisys

Egy kérdés a koponyával kapcsolatban, amelyet Sarah Connor (Emilia Clarke) tart: hogy lehet, hogy a Terminátornak emberi fogai vannak? Elvégre nem a Robotzsaruról beszélünk.

12. Ready Player One

Ekaterina Lisina orosz kosarasnak vannak a leghosszabb lábai a világon. A hölgy két méter magas, a lábai pedig nagyjából 130 centiméteresek. De még ő is elsárgulna az irigységtől, ha ránézne a Ready Player One főszereplője, Tye Sheridanre.

13. A szépség és a szörnyeteg

Egy kisebb pontatlanság, amit nem csak virágimádók szúrhatnak ki. Mégis van rózsa tövis nélkül?

Forrás: BrightSide


[related-post post_id="4003491"]

[related-post post_id="3992082"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!