Debrecen hírei

2012.06.01. 13:39

NB II: a kis Loki a Szegeddel, az Újváros a KBSC-vel meccsel

Labdarúgás -  Itt a vége, szombaton láthatjuk a 2011-12-es bajnoki kiírásban utoljára a Ness Hungary NB II. Keleti csoportjában szereplő debrecenieket és újvárosiakat a pályán.

Labdarúgás -  Itt a vége, szombaton láthatjuk a 2011-12-es bajnoki kiírásban utoljára a Ness Hungary NB II. Keleti csoportjában szereplő debrecenieket és újvárosiakat a pályán. Mind a két gárda hazai környezetben zárja a szezont: a jelenlegi hatodik helyezett DVSC-DEAC csapata szombaton 18 órától a centerpályán (Oláh Gábor utcai stadion) fogadja a szegedieket, a kilencedik pozícióban lévő Balmazújváros szintén szombaton este hattól meccsel a Kazincbarcika ellen.

 

Be kell húzni

– Ugyanabban a felfogásban kell játszanunk, mint az Eger ellen, tehát igyekszünk szervezett és lelkes futballal előrukkolni a Szegeddel szemben is. Ellenfelünknek égető szüksége lenne a bajnoki pontokra, ugyanakkor nekünk is az a célunk, hogy még utoljára a szakmai stábnak és a közönségnek is megmutassuk, mit tudunk. Nem különösebben elemeztük ki, mire lehet képes a Szeged, mi saját magunkra koncentrálunk, és tesszük a dolgunkat. Azt gondolom, egy Debrecen-Szeged derbinek még ma is meg van a presztízsértéke, úgyhogy mindent meg fogunk tenni a siker érdekében. Ha ezt a meccset behúzzuk, akkor elmondhatjuk, hogy a várakozásoknak megfelelően teljesítettünk – vélekedett Kovács Miklós, a kis Loki ifjú védője, aki tavasszal került fel a Létavértesből az NB II-es keretbe. Kovács elmondása szerint a második vonal sokkal pörgősebb az NB III-hoz képest, és az ellenfelektől sok csibészséget lehet ellesni.

 

Irányítanának

– Szeretnénk szépen búcsúzni – kezdte Arany László, a Balmazújváros trénere. – Hazai pályán játszunk, így csakis győzelemben gondolkodhatunk. A Kazincbarcika egy lelkes, küzdős, akaratos együttes, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy mi irányítsuk az eseményeket. Sajnos vannak sérültjeink, jelenleg még nincs bevethető állapotban Virágh, Nagy és Kállai sem, majd meglátjuk, szombaton tudnak-e játszani. Mivel a KBSC a kiesés ellen küzd, biztosan mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy legyőzzön minket, de mi sem fogjuk könnyen adni magunkat – mondta elszántan Arany László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!