Multimédia

2008.03.19. 13:32

Megérkezett az új SIMS2 kiegészítő!

<p>Ezen a héten a sokak által jól ismert és kedvelt ( vagy nem ) Sims 2 legújabb kiegészítőjével a Szabadidővel fogunk foglalkozni.</p>

A szabadidő ( free time) a sims 2 hetedik kiegészítő csomagja. Még ennyi idő után is sikerül újat mutatni a fejlesztőknek és még érdekesebbé tenni a játékot.

A játék alapötlete szerint a Simjeid azon munkálkodnak, hogy kapcsolatrendszerüket ápolják, helytálljanak a munkahelyükön és megteremtsék a tökéletes boldog családot. A Simeknek leegyszerűsítve két választása volt. Az egyik a karrier és a kapcsolatrendszer egyengetése, a másik a hangulatméterének feltornászása.

Ez a kiegészítő ennek az utóbbinak a még szélesebb kihasználására ad lehetőséget. Tízféle hobbi lehetőséget kínál neked a free time, miközben észrevétlenül építi be a kalandok közé választásodat.

Ha a szerelést választjuk hobbinknak, akkor nem csak az otthon meghibásodott dolgokat tudjuk magunknak megjavítani, hanem fejlesztjük a képességeinket is, valamint ha egy használt kocsit felújítunk, akkor az eladásából még szép summát is realizálhatunk.

Természetesen a többi hobbinkkal ( tánc, sport…) is kereshetünk pénzt, hiszen a lehetőségek kifogyhatatlanok, sőt akár mind a tíz hobbit is kiválaszthatjuk. Azonban arra figyeljünk, hogy ha nem foglalkozunk valamelyikkel, akkor a Simünk lelkesedése alább hagy.

Ezeknek a hobbiknak az egyik előnye, hogy bármilyek korú Sim űzheti őket, ellentétben korábbi kiegészítőkkel.
Az egyik legfőbb újdonság azonban a Lifetime Aspiration skála, ami a Simünk aktuális elégedettségi szintjét hivatott mutatni, vagyis mennyire elégedett a sorsával. Ha megkapja amire vágyik, vagy örömteli esemény következik be az életében, akkor felszökik. Ha ez megtörténik további előnyökhöz juthatunk. Például, lassabban csökken a hangulat mércéje, kevesebb idő alatt szerezhetünk meg képességeket.Kezelhetőségét tekintve a veterán Sims játékosok nem fognak meglepődni, azonban az újaknak meg kell szokni az eldugott hobbi képernyőt is.

A hang, grafika, zene a már eddig megszokott, azonban ez lassan kezd kiöregedni.

Jó hír a rajongóknak, hogy közeledik a SIMS 3!!
Új kiegészítő konyha és fűrdőszoba kiegészítői, hamarosan!

Információk

Proci: 1,3 Ghz

Memoria: 512 MB ram

Merevlemez: 1,5 GB szabad felület

Ár: 7490.-


Forrás:www.camelotplaza.hu 
További cikkek:

  • Izgalmas játék a Crysissel
  • Társasozz World of Warcraft módra
  • A mindent (le)verő Manga
  • Nálunk járt a a Gears of War
  • Játékteszt: Jericho
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!