dvsc

2019.10.18. 14:31

Együtt átélni az elmúlt 25 évet

Ki ne emlékezne arra a párharcra, amikor 8-0-val kiütötte a DVSC a Hajduk Splitet? Vagy amikor egy gólra voltak, hogy továbbjussanak a világbajnok Christophe Dugarryvel felálló Bordeaux ellen? És a sok bajnoki- és kupagyőzelemre?

Fotó: Napló-archív

Mindezeket felelevenítheti egy közös délutánon!

A szombaton 17 órakor kezdődő DVSC-DVTK keleti rangadó előtt már egészen 12 órától a Nagyerdei Stadionban található Red&White Söröző előtt várnak valamennyi futballszerető Loki-drukkert és korábbi játékost, aki az elmúlt 25 évben részese volt a DVSC-családnak.

A Red három óriáskivetítőjén 25 év emlékezetes pillanatait vetítik déltől, míg a gyerekeket rugójáték, teqball, darts és Xbox várja.

A helyszínen tombolasorsolás is lesz értékes nyereményekkel!

Sok szeretettel várják azon szurkolókat, akik szívesen nosztalgiáznának a DVSC legendáival, Horváth Bélával, Bernáth Csabával, Madar Csabával, Sándor Csabával, Szatmári Csabával, Dombi Tiborral, Sándor Tamással, Igor Bogdanoviccsal és Kerekes Zsomborral az elmúlt 25 esztendőről.

Azok a játékosok, akik szerepeltek az elmúlt 25 év Lokijában, és megjelennek az eseményen, páros belépőt kapnak a DVTK elleni keleti rangadóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!