Helyi közélet

2013.12.16. 17:20

Az önkormányzat felújítaná a Dobozi kispiacot

Debrecen - A Dobozi utcai kispiac fölött található társasházak ellenállása és közömbössége miatt nem tudta eddig megkezdeni a helyi önkormányzat az ottani piac felújítását.

Debrecen - A Dobozi utcai kispiac fölött található társasházak ellenállása és közömbössége miatt nem tudta eddig megkezdeni a helyi önkormányzat az ottani piac felújítását. A város 2007. óta folyamatosan próbál az ügyben az érintetettekkel egyeztetni - közölte a Fidesz-KDNP frakció arra válaszul, hogy Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője a múlt héten az oda régóta ígért beruházások elmaradásáról beszélt.

A közgyűlés legnagyobb tömörülése tudatta: a helyhatóság a saját költségére elkészítette a telekalakítási dokumentációt, a változási vázrajzokat, valamint a tulajdonjog rendezésére vonatkozó szerződéstervezetet, melyeket megküldött az érintetteknek. A lakosság széleskörű tájékoztatása érdekében látványtervek is készültek.

Többszöri megkeresést követően a hat érintett tulajdonos közül azonban csak egytől érkezett válasz és a társasház közgyűlése nem hozott döntést a tulajdonviszonyokról - áll a Fidesz-KDNP frakció közleményében.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában