Az Ecseri úti metrómegállóban elsodort férfi a baleset előtt megölhette a feleségét

Akt.:
Egy rendőr egy IX. kerületi ház előtt, ahol holtan találtak egy 84 éves nőt 2016. november 30-án. A nő annak a férfinak a felesége, akit reggel elsodort a 3-as metró az Ecseri úti megállóban. A rendőrség gyilkosság gyanúja miatt indított eljárást
Egy rendőr egy IX. kerületi ház előtt, ahol holtan találtak egy 84 éves nőt 2016. november 30-án. A nő annak a férfinak a felesége, akit reggel elsodort a 3-as metró az Ecseri úti megállóban. A rendőrség gyilkosság gyanúja miatt indított eljárást - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Holtan találták a lakásukban annak a férfinak a feleségét, akit szerda reggel elsodort a 3-as metró az Ecseri úti megállóban, a rendőrség gyilkosság gyanúja miatt indított eljárást – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda délután a honlapján.

A közleményben az áll: a rendőrséghez reggel érkezett bejelentés szerint egy idős férfi az Ecseri úti metróállomáson – feltehetően öngyilkossági szándékkal – a szerelvény alá akart ugrani. A metrókocsi elsodorta, ennek következtében pedig a peronra esett és fejsérülést szenvedett. A mentők kórházba vitték a férfit.

A rendőrök elmentek a 88 éves K. István IX. kerületi lakhelyére, hogy családtagjait értesítsék a balesetről, ám a lakásban holtan találták a férfi 84 éves feleségét, aki az elsődleges adatok szerint bűncselekmény áldozata lett.

A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást – tették hozzá.

– MTI –


Elsodort a metró egy férfit az Ecseri útnál

Budapest – Elsodort a 3-as metró egy középkorú férfit az Ecseri úti megállónál szerda reggel – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője az MTI-vel.