Bulvár, celeb

2008.06.11. 07:14

Bodri Krisztina új arca

<p>Az ex-szépségkirálynő legutóbbi plasztikai műtétjéről beszélt.</p>

2007-es év magyar szépségkirálynője immáron harmadik szépészeti beavatkozásán esett át. Krisztina ezúttal száját nagyobbíttatta meg, bár mint mondta, egyrészt meglehetősen kis mértékű változásról van szó, másrészt ez csupán időszakos megoldás, hiszen a befecskendezett anyag fél év alatt felszívódik.

Kinter Oszkár azt is megtudta, hogy sajnos nem volt teljesen problémamentes a műtét, hiszen Krisztina szája csúnyán bedagadt, a körkörös bevérzések miatt pedig egy ideig aszimmetrikus formát vettek fel ajkai:

- Akkor nagyon megbántam, és annyira nem is teszik. Ha felszívódik biztosan nem csináltatom meg újra – mondta Kriszta a Cool stúdiójában.

Krisztina ezután elárulta, kíváncsiságból vállalta az újabb műtétet, de mivel félt a csupán néhány perces folyamat fájdalmaitól, egy másik műtéttel egybekötve, altatás alatt került sor az szájnagyobbításra.

- A fogadtatás sem volt kellemes. Először senkinek sem tetszett, mint ahogy nekem sem, de most, hogy meggyógyult, már csupa jó visszajelzést kapok az ismerőseimtől – mesélte a tavalyi királynő.

A szépség több változtatást nem tervez, legalábbis ami a plasztikai műtéteket illeti, azonban újra sportolni kezdett, hogy alakját a legjobb formába hozza. Krisztina az egyetem mellett szívesen foglalkozna műsorvezetéssel, majd később csak a jognak szentelné életét. Kedvesével egyelőre nem terveznek házasságot, ám Krisztina már gyermekvállaláson töri a fejét.

- Több szépségversenyen nem szeretnék már indulni, így a munka és az egyetem mellett úgy érzem szeretnék végre anyuka lenni – jelentette ki Bodri Krisztina a Cool tévében.
Forrás: Netbulvár

· Szexis focista feleségek Szexis focista feleségek és barátnők 2008.06.10.
· Sztárok alsőneműben Bugyik, melltartók és világsztár hölgyek 2008.06.09.
· Büdösek a férfiak? 
· A világ legnagyobb melle  Maxi Mouds 2008.06.05.
· Terry Black intézetbe küldte fiát!
· Bódi Sylvi és Talmácsi együtt?
· Fábry és Vágó harca

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!