Autó - Motor

2013.02.21. 14:29

Lexus a 2013-as genfi autószalonon

Az új IS 300h európai bemutatkozásaA díjnyertes LF-LC tanulmányautó most Opálkék fényezéssel láthatóTovább bővül a Lexus F SPORT modellkínálat.

Az új IS 300h európai bemutatkozásaA díjnyertes LF-LC tanulmányautó most Opálkék fényezéssel láthatóTovább bővül a Lexus F SPORT modellkínálat. Az új, full hybrid hajtású Lexus IS 300h európai bemutatkozása

A Lexus bemutatja a vadonatúj, full hybrid hajtású IS 300h modellt. A teljes egészében újratervezett IS modellcsalád tagjaként az IS 300h külső megjelenését agresszív elegancia és erőteljes kiállás jellemzi, jól példázva, hogy a márka fokozott figyelmet fordít a dinamikus menetteljesítményre.Az új IS 300h modell az F SPORT csomaggal is megrendelhető, amelynek egyedi külső és belső dizájn-elemei és sportosabb menetdinamikája különleges karakterrel ruházzák fel az autót.

Opálkék LF-LC tanulmányautó

A most Opálkék fényezéssel kiállított, hibrid hajtású 2+2 üléses kupé, a Lexus LF-LC formatanulmány hangsúlyozottan vezetőközpontú belső kialakítása a Lexus új, sportosabb arculatára irányítja a figyelmet. A Lexus ‘orsó formájú’ hűtőrácsának és az autó hátsó részének látványos dizájnjával a tanulmány érzékletesen szemlélteti a Lexus új formanyelvét, bemutatva az egyedi stílus és a mérnöki funkcionalitás harmonikus összhangját.

Tovább bővült a Lexus F SPORT modellkínálat

A 2013-as Genfi Autószalonon megjelenik a Lexus F SPORT full hybrid modellek teljes kínálata, köztük a vadonatúj IS 300h F SPORT is.

A Lexus kiállítási standja

A Genfi Autószalonon lesz első ízben látható Európában a Lexus teljes egészében megújult kiállítási standja.

 

(forrás: lexus.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!