Edelény hírei

2012.12.05. 15:14

TÉNY

Posta ládámban találtam egy " TÉNY " újság? t.

Posta ládámban találtam egy " TÉNY " újság? t.

Így szeretnék én is egy TÉNYT leírni DE ez igaz!

Kedves barátaim, ismerőseim én ki még ilyet nem láttam, kezembe kaptam ezt az újságot, vagy mi a csodát? : TÉNY alatta a BÉKEMENET LAPJA és értelemzavarban jöttem! Miért is? Hát ez egy KÖZÉLET, ja, miért is, mert róla szól Bajnairól és Gyurcsányról, TÖNKRETETTÉK AZ ORSZÁGOT!

Valóban TÖNKRETETTÉK AZ ORSZÁGOT, de hol is kezdődött, kik is a tettesek, tettestársak?

Mondjuk pár nevet is említenék, bár tudja ezt mindenki hol is kezdődött! : Pozsgay, Király, Szűrös, de ne felejtsem ki Orbán Viktor, Antal, és, hogy kezdődött Németh Miklós Miniszter elnök úr mindenkinek jót akarván indította el a Privatizálódást! Hoppá – hoppá, ne vedd sértésnek kedves olvasó, csak nézz szembe a tényekkel! Húúúúú de repültek a milliócskák, milliárdok, mindent szabad alapon szőkült ám a gázolaj és vele együtt a feketegazdaság a gazdaság. Miképpen is szólt az akkori fáma – mentik a szocik a menthetőt! (volt benne valami, csak nem ilyen durván mint ma) Jött aztán a nagy KONSTRUKTŐR óriási csapata, dicső Antal József ki aztán rászabadította az országra a spekulánsokat, a bátor embereket, KÁRPÓTLÁS! BÁNYÁK – GYÁRAK BEZÁRÁSA, TSZ – GAZDASÁG minden Ipari tevékenység leállítása, Kedves Paraszt Bácsi, ha LEVÁGOD, A TEHENED jutalmul kapsz 10 000 Ft – BŐDÜLETES GAZDASÁGPOLITIKA meghozta jutalmát, a MUNKANÉLKÜLISÉGET!!! Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy Horn próbálta helyre billenteni a dolgokat, csak hát kinek nincsenek ebbe az országba ellenségei, így aztán gáncs és jött Vitya aki akkor is hatalmi gőgjétől nem látott tovább az orránál! TERMÉSZETES VOLT A BUKÁS MINT PER PILLANAT MA! De ne feledkezünk meg Medgyessy úrról sem hisz abba a csapdába esett, mint Németh Miklós, mindenkinek jót akarván OSZTOGATOTT A NINCS MIBŐL! Ezt az osztogatást és a világ gazdasági válságot Gyurcsány nem tudta helyrehozni, sőt mi több sokat rontott, Bajnai mint most megtudtam kedves barátja Gyurcsánynak ha tökéletesen őszintén szembe néz mindenki az igazsággal akkor azt mondja kissé megállította a dolgokat – szavazatok millióinak vesztésével! Mit is mondott a Magyar ember SZAVAZUNK, de MINDENKIRE csak az MSZP –e NEM! BUMM Vitya nyert én te ő mi vesztetünk, nyertek fent ők – igen a hatalmasok nyertek te dolgozni akaró kisember VESZTETTÉL! TÉNY szerkesztő úr ez a valódi TÉNY nem minden marhaság, amit most már elnevezek SZENNYLAPJA ír!

 

Címkék#edelény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!