Asztrológia

2016.01.03. 08:48

Napi horoszkóp – 2016. január 3.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Előszedi azokat a feladatokat, melyeket eddig halogatott. Bár még az előző esztendőben kívánta lezárni, valahogy feledésbe merültek. Most azonban tele lendülettel és tettvággyal boldogan veti bele magát a teendőkbe és elégedetten nyugtázza, hogy bár nem minden a tervei szerint alakultak, mégiscsak sikerült pontot tenni az ügyek végére. És lám, még bosszankodnia sem kellett, hogy bármivel is elkésett volna.

Bika

04.21 – 05.21

Nyitott és képes őszintén a külvilág felé fordulni. Ezért aztán nem meglepő, ha a gondjai is szóba kerülnek és elmondja azt a szeretteinek. Amennyire félt ettől, olyan megnyugvást jelent, hogy végre nem fojtja el magában és ráadásul még tanácsokat is kap, hogyan oldhatná meg. Ez a kitárulkozás akár valami olyan újnak lehet a kezdete, amikor végre legalább családi körben nem lesznek titkaik.

Ikrek

05.22 – 06.21

A mai napon Ön lehet az az ember, aki a megoldást jelenti. Képes tanácsokat adni, melyek megoldást jelenthetnek, vitákat elsimítani, ezzel megteremtve a békét. Eközben teljesen megfeledkezik arról, ami Önt foglalkoztatja, ami most akár még megnyugvást is jelenthet. Hosszabb távon azonban szembe kell néznie mindazzal, amit most eltemet, de talán tanulhat is magától, hiszen a másoknak nyújtott megoldásokat akár Ön is hasznosíthatná.

Rák

06.22 - 07.22

Foglalkozzon kicsit önmagával, azokkal a gondolatokkal, amelyek ott motoszkálnak a fejében. Bár megoldást nem talál, de a kivezető utat már most megkeresheti. Ha összeállítja a tervet, akkor a megfelelő pillanatban lesz mihez nyúlnia és mindjárt a tettek mezejére léphet. Már most vegye azt is számba, kikre számíthat, kik azok, akik valóban a segítségére lehetnek. Velük már akár most is beszélhet az elképzeléseiről.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Eddig úgy gondolta, Önt nem érinti ez a probléma, de tovább már nem menekülhet, bizony színt kell vallania. Próbálta elkerülni, hogy állást foglaljon, de most Öntől kérnek tanácsot és ráadásul éppen azok, akik közel állnak a szívéhez, így nem mondhat nemet. Próbáljon meg minél több információt begyűjteni, mielőtt kimondja a végső ítéletet, de készüljön fel arra is, hogy ezzel megbánthat olyanokat, akik fontosak Önnek

Szűz

08.24 - 09.23

Kissé feszült, de amíg ennek nem találja meg az okát, jobb, ha kerüli az embereket. Hajlamos lehet ugyanis megbántani másokat, mert ez pillanatnyi megnyugvást jelent. Azzal, hogy bűnbakokat keres, még nem jut közelebb a megoldáshoz. A probléma ugyanis Önben gyökeredzik, nem a külvilágban keresendő. Keressen lehetőséget arra, hogy félrevonulhasson és elgondolkodhasson azon, mi okozza a belső elégedetlenségét.

Mérleg

09.24 - 10.23

A mai napon nem érdemes Önnel ujjat húzni, ugyanis képtelen mások fejével gondolkodni, csak a maga igazát hajtogatja. Pedig ha figyelne arra, amit tanácsolnak, belátná, hogy tévúton jár. Az Ön szeme előtt azonban csak egyetlen cél lebeg, és ennek mindent alárendel, még a józan eszét is. Nem hajszolhatja így a sikert, ugyanis mikor végre eléri a hőn áhított eredményt, ott fog állni egyedül és nem lesz kivel ünnepelni.

Skorpió

10.24 - 11.22

Még ha nehezére is esik, maradjon nyugodt. Forr Ön körül a levegő és bár nem Ön tehet erről, mégiscsak kénytelen lesz minden követ megmozdítani, hogy valahogy elsimítsa a nézeteltérést. Már az is komoly fejtörést okoz, hogyan fogjon hozzá, hiszen nem is tudja, miben gyökeredzik, de ha kitartóan nyomoz, végül olyan megoldással állhat elő, mely valamennyi fél számára elfogadható és megvalósítható.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ez nem az Ön napja lesz, de ettől még lehet kellemes. Ne akarjon mindenáron irányítani, fogadja el, hogy mások akarata érvényesül. Ha a szerettei céljával képes azonosulni és annak érdekében tevékenykedni, nem lehet oka a panaszra, nem kell ölbe tett kézzel ücsörögnie. Sokat letesz az asztalra és ez nem is marad észrevétlen. Épp azok lesznek hálásak Önnek, akik igazán közel állnak a szívéhez, ennél több pedig nem is kell az elégedettségéhez.

Bak

12.22 – 01.20

Ne akarja erőszakkal érvényre juttatni a véleményét. Próbálja meg tényekkel alátámasztani és az érvelése során is megőrizni a nyugalmát. Ha látják Önön, hogy valóban úgy gondolja, ahogy mondja, sokkal inkább hallgatnak Önre, mintha ingerülten bizonygatná az igazát. Végül sikerül megőriznie a remek hangulatot és elérni azt, amit eredetileg kigondolt, ennél több pedig nem is kell a boldogságához.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Ne kapkodjon, hiszen nincs még semmi veszve. Bár úgy gondolta, mostanra már pont kerül az ügy végére, de ha eddig nem sikerült megállapodniuk, most hiába is erőltetné, nem jutnak közelebb a megoldáshoz. Adjon időt a másik félnek, hogy átgondolhassa mindazt, amit elmondott, hiszen ha magáévá teheti az Ön gondolatait, könnyebb lesz megtalálni végül a közös nevezőt. Most azonban hiába sürgetné, nem áll még készen a megállapodásra.

Halak

02.20 - 03.20

Az, hogy ez a nap hogyan alakul, nem Önön fog múlni. Képes a háttérbe vonulni, ha erre van szükség, de határozott kézzel irányítani, ha éppen nincs, aki összefogná a folyamatokat. Mégsem sikerülhet minden az Ön elképzelései szerint, mert legyenek a szerettei bármilyen szétszórtak is, határozott elképzeléseik vannak arról, mit is szeretnének csinálni. Nem marad más dolga, mint ennek mindent alárendelni, hogy megőrizhesse a békét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!