Asztrológia

2016.01.02. 09:32

Napi horoszkóp – 2016. január 2.

Tekintse meg nálunk, hogy indul az új év! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy indul az új év! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Úgy érzi, kicsúszik a kezéből az irányítás. Ne küzdjön azért, hogy az Ön akarata érvényesüljön, ha szép szóval nem éri el, hogy Önre figyeljenek, akkor inkább álljon félre és engedje, hogy mások dönthessenek a mai napról. Egyébként is fáradt ahhoz, hogy mindent fejben tartson, így csak kapkodna és hibázna. Ha mások mondják meg, mit csináljon, legalább emiatt nem kell energiákat mozgósítania.

Bika

04.21 – 05.21

Hajlamos lehet megbántani másokat, ugyanis túlzásokba esik, ha valaki ellent mer mondani Önnek. Szinte személyes sértésnek veszi, ha nem értenek egyet Önnel, pedig csak tanácsokkal látnák el. Ne keressen ott hátsó szándékot, ahol nincs, márpedig a mai napon olyan emberek veszik körbe, akik valóban csak a javát szeretnék szolgálni. Mielőtt bárkivel komolyabban összeveszne, számoljon el tízig, ez segíthet megnyugodni.

Ikrek

05.22 – 06.21

Próbálja meg hasznosan eltölteni a mai napját, ha ugyanis csak karba tett kézzel ücsörög, hajlamos lehet az Önben tomboló energiákat arra pazarolni, hogy sötét gondolatokat ébreszt magában. El van keseredve és ilyenkor csak a rosszra képes emlékezni, a kudarcok elnyomják Önben a sikerek feletti öröm érzetét. Feladná már most az álmait, pedig még bele se kezdett a valódi tervezgetésbe. Legyen inkább felesleges mindaz, amit csinál, de a semmittevés most nem lehetőség.

Rák

06.22 - 07.22

Tele a feje gondolatokkal, melyek egy része azonban csak visszahúzná. Ahhoz, hogy ezeket feledhesse, menjen ki a friss levegőre és vegye észre a környezetében található szépségeket. A rohanó hétköznapokon egyébként sincs lehetősége gyönyörködni a természet csodáiban, most megteheti. Ha nem csak a rosszat veszi észre, sokkal tisztább fejjel tud a jövőjére is gondolni és már nem is látja olyan sötéten a jövőjét.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Kissé talán túlzóak azok a vágyak, melyek megfogalmazódtak Önben. Bár valóban igaz, hogy merjen nagyot álmodni, azonban eközben is maradjon meg két lábbal a földön. Nem gond, ha az elképzelései bátrak, de azzal is tisztában kell lennie, ha mégsem kivitelezhetőek, az még nem ok az elkeseredettségre. Nem kell feladnia, ha nem sikerül, csak elhalasztania egy olyan időpontra, amikor már a lehetőségei adottak.

Szűz

08.24 - 09.23

Ne legyen felelőtlen, ha ígéreteket kell tennie. Mérje fel, mit lesz képes betartani, ha ugyanis túlvállalja magát, a későbbiekben ez még visszaüthet. Akit most cserbenhagyna, feltétel nélkül bízik az adott szavában, de nem veszi zokon, ha nemet mond a kérésére. Fontolja tehát meg, milyen lehetőségei vannak, és eszerint ossza be az energiáit, idejét. Mindemellett nem feledkezhet meg a szeretteiről sem, akik számítanak Önre.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ha feszült Ön körül a légkör, akkor elsősorban saját magában rakjon rendet. Csak így lesz ugyanis képes elsimítani a nézeteltéréseket. Amennyiben tanácsért fordulnak Önhöz, gondolkodjon úgy, vajon Ön meg tudná azt tenni, amit javasol. Ne várja el ugyanis másoktól azt, amire Ön se képes. Fontos természetesen a béke, de azt nem követelheti meg mindenáron. Néha időt kell adni, hogy a vihar elcsituljon.

Skorpió

10.24 - 11.22

Hideg fejjel kellene gondolkodnia, de közben az érzelmek is ott dúlnak Önben, nem tudja azokat kizárni, így inkább próbáljon meg időt nyerni. Bár általában a megérzései be szoktak igazolódni, de ha erről nincs meggyőződve, akkor sokkal nehezebben tudja megvédeni az álláspontját. Márpedig jelen helyzetben a legfontosabb, hogy Ön határozott és elszánt legyen, hiszen Önnek kell kézben tartani az irányítást,

Nyilas

11.23 - 12.21

Ha úgy érzi, Önnek van igaza, akkor ragaszkodjon az álláspontjához. De ha egy szemernyi kétség is megfogalmazódik, akkor inkább vonuljon félre és gondolja át, merre induljon tovább. Szüksége lesz ugyanis a határozottságára, mivel megpróbálják majd letéríteni az útról. Ráadásul az irigyei is felbukkannak, alig várják, hogy végre hibázzon. Most nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy bizonytalankodjon.

Bak

12.22 – 01.20

Összpontosítson, hiszen könnyen hibázhat, ha a szétszórt. Olyan feladatokat tervezett be a mai napra, ami a teljes figyelmét igényli. Szeretne ugyanis bizonyos gondolatoktól megszabadulni és úgy gondolja, ennek legjobb módja, ha esélyt sem ad magának arra, hogy semmittevéssel töltse az idejét. A menekülésnek ez a módja ugyan most még hatásos, azonban hosszú távon mindenképpen szembesülnie kell a fejében cikázó gondokkal.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Ha beszél róla, azzal nem oldja meg, de ha elnyomja magában, csak még inkább elmerül az önsajnálatba. Nehéz megtalálni ilyen esetben a megoldást, de tennie kell valamit, ha nem akarja, hogy teljesen feleméssze. Nincs jó válasz a kérdésre, csak egy olyan köztes, ami megkönnyebbülést hoz átmenetileg. Az igazi megnyugvást az idő fogja elhozni, addig azonban próbálja meg valamilyen eszközzel elterelni a figyelmét.

Halak

02.20 - 03.20

Ezen a napon kerülje inkább az őszinte, mély beszélgetéseket, mert túl érzékeny ahhoz, hogy mások problémáit minden gond nélkül meghallgassa. Hajlamos lehet beleélni magát olyan helyzetekbe, melyek Önt nem érintik közvetlenül, de teljesen a hatalmukba kerítik. Nehezen szabadul a hallottaktól és így végül képes teljesen magába zuhanhat, miközben a saját gondjai is igencsak megterhelik a lelkét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!