Asztrológia

2016.01.01. 08:52

Napi horoszkóp – 2016. január 1.

Tekintse meg nálunk, hogy indul az új év! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy indul az új év! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Bár fáradtan ébred, mégsem tétlenkedik. Ha a szerettei ezt nem nézik jó szemmel, ne csodálkozzon, fogadja el, hogy egyedül kell mindazt megvalósítania, amit a fejébe vett. A környezetében mindenki úgy gondolja, ez egy ünnepnap, Ön azonban képtelen megállni és pihenni vagy élvezni a nyugalmat. Ennyi energiával inkább mozduljon ki a négy fal közül, mielőtt olyan feszültséget teremt maga körül, hogy képtelen lesz elcsitítani.

Bika

04.21 – 05.21

Tele van energiával, de ezt képtelen tettekbe fektetni. Ne is erőltesse a fizikai munkát, de ha mindenáron valahol le szeretné vezetni mindazt, ami belülről feszíti, inkább menjen ki a friss levegőre és sétáljon egy nagyot. Eközben legalább rendezheti a gondolatait is, amik egyébként is összekuszálódtak az utóbbi időben. Végre felmérheti, hol is tart az életében és mik azok a vágyak, melyek a közeljövőben megvalósíthatóak.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha valamit meg kell csinálni, akkor Ön lesz az, aki ezt meg is teszi. Segítségre nem számíthat, hiszen a környezetében élők legszívesebben semmittevéssel töltenék a napot. Ön sem az a kifejezett energiabomba, de a kötelességtudata nem hagyja nyugodni és arra ösztönzi, vegyen erőt magán és tudja le mindazt, ami zavarja, hogy elintézetlenül maradt. Csendes magányban tevékenykedik, de ezt most nem is bánja, hiszen így el tud mélyedni a gondolataiba is egyúttal.

Rák

06.22 - 07.22

Mindjárt az első nap megszegné az egyik fogadalmát, de most még ezen sem bosszankodik. Talán az lehetne a legfontosabb ígérete erre az évre, hogy nem fog olyan dolgok miatt bosszankodni, melyek nem hátráltatják az életét. Amit most tenni kíván, nem befolyásolná a helyzetét, persze, ha már megfogadta, tényleg illene is megtartani, de végül is nem dől össze a világ, ha mégsem. Jó lenne, ha ezt a lazaságot hosszú ideig képes lenne fenntartani.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Most van itt az ideje a tervezgetéseknek, szóval vonuljon félre és bátran kezdjen bele. Első lépésként merjen nagyot álmodni, majd mikor lesz egy végtelen lista, gondolja át, mit is szeretne azokból igazán megvalósítani. Érdemes számba vennie azt is, kikre számíthat a jövőben, hiszen ez talán a legfontosabb, amikor mérlegeli, mely álmoknak van valóban realitása. Most ne gondoljon a veszteségekre, csak azokra, akik valóban ott állnak Ön mellett.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

A mai napon ne bosszankodjon, élvezze, hogy a szerettei körében lehet minden kötelezettség nélkül. Hiszen bármit is szeretne csinálni, ráér azzal később is foglalkozni. Töltsék el ezeket az órákat pihenéssel, beszélgetéssel, önfeledt szórakozással. Például tisztázzák le, ki mit fogadott meg az új esztendőre és miben számítanak egymásra. Hiszen egyedül nem fog menni, mindannyian tudják, az összefogásban lesz az igazi erejük.

Mérleg

09.24 - 10.23

A mai napon inkább önmagával legyen elfoglalva, ne a külvilágból érkező ingereket akarja feldolgozni. Forduljon magába, elemezzen és tervezgessen, minden más ráér még. Az elmúlt időszakban mindenre és mindenkire szakított időt, csak önmagára nem. Ez az esztendő szólhatna igazán Önről és kezdetnek mindjárt ezekben az órákban kezdje azzal, hogy kényezteti magát és engedi, hogy elalmozzák szeretettel.

Skorpió

10.24 - 11.22

Vonuljon inkább félre a mai napon, ugyanis nem könnyű Önnel együttműködni. Fáradt és elkeseredett, ilyenkor hajlamos a környezetében élőkre zúdítani minden csalódottságát. Szellőztesse ki a fejét, keressen olyan tevékenységeket, melyek elterelik a figyelmét a sötét gondolatairól és nem igénylik mások társaságát. Ezzel sikerülhet megmenteni az otthonában nehezen megteremtett békés és meghitt hangulatot.

Nyilas

11.23 - 12.21

Mindenáron a saját akaratát szeretné érvényre juttatni, de ezzel csak ellenállást vált ki a környezetéből. Legyen megértőbb, ha falakba ütközik, hiszen nem mindenkiben tombol annyi energia, mint Önben. Ha szeretné hasznosan eltölteni az időt, bőven talál magának olyan elfoglaltságot, mellyel egyedül is képes megbirkózni. Ha kicsit nehezebben megy, az sem gond, mert így legalább eltereli a gondolatait a csalódottságáról.

Bak

12.22 – 01.20

Kissé határozatlan, így ne Ön akarja irányítani a mai napot. Engedje, hogy a szerettei mondják meg, mivel töltsék az időt és Ön egyszerűen csak adja át magát az élvezeteknek. Meglepődve tapasztalja, hogy mennyi minden marad ki az életéből, ha úgy gondolja, csak az lehet jó, amit Ön annak gondol. Családtagjai is remek szervezők és kiváló társaság, ha engedi őket szóhoz jutni és hagyja, hogy cselekedjenek.

Vízöntő

01.20 – 02.19

A mai napot békében és szeretetben kívánja eltölteni, ezért inkább enged a többség akaratának. Nem kell foglalkoznia azzal, mit csináljanak, hogyan teljenek az órák, egyszerűen csak átadja magát az élvezeteknek. Milyen kellemes is tud lenni, ha nincs felelősség és irányítási kényszer, ha csak az árral kell sodródni. Emlékezzen erre akkor, amikor görcsösen ragaszkodik az akaratához és ellenállásba ütközik.

Halak

02.20 - 03.20

A mai napon úgysem tudná megváltani a világot, ezért ne is kezdjen lázas kapkodásba. Kényelmesen tegye, amit nem lehet elhalasztani, de ha mégis úgy érzi, ráér még, akkor rakja félre a teendőt bátran. Az, hogy nem csinál esetleg semmit, még nem jelenti azt, hogy ez egy felesleges nap lett volna. Végre békében és nyugalomban tölt el egy napot azok között, akik igazán fontosak az Ön számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!