Asztrológia

2015.12.05. 08:58

Napi horoszkóp - 2015. december 5.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Messze még a tavasz, ezért ne engedjen a korai sötétedés okozta depressziónak teret. Ragadjon meg minden alkalmat arra, hogy a szabadban legyen, hiszen a friss levegő segít tisztán tartani az elméjét is. Ár már nem sok van hátra az évből, még akad pár olyan újévi fogadalom, amelyet nem valósított meg. Hogy ne kelljen majd ismét felírnia a listára, érdemes lenne mégiscsak a tettek mezejére lépni.

Bika

04.21 – 05.21

A mai nap remek alkalmat nyújt arra, hogy átgondolja a kapcsolatait. Ideje néhányat lezárni, hiszen az utóbbi időben több bánattal jártak, mint örömmel. Nem szívesen engedi el az emberek kezét, de ha már úgy érzi, túl sokat ad és keveset kap, nincs tovább értelme húzni a döntést, hiszen folyamatosan csak fogy az energiája emiatt. Álljon a sarkára és mondja ki azt, ami igazából minden érintett számára a megkönnyebbülést jelenti.

Ikrek

05.22 – 06.21

Itt a hétvége, ne keseregjen amiatt, hogy fáradtnak érzi magát. Megengedheti, hogy nem a sikereket hajszolja, egyszerűen csak a szükséges feladatokat elvégzi és kényelmesen hátradől. Keressen olyan programot, amely teljesen ellazítja, kikapcsolja. Engedje el a gondokat, ráér azokra máskor is megoldást találni. Most forduljon inkább a szerettei felé nyílt szívvel és legyen a támaszuk, hiszen az utóbbi időben erre nem sok alkalma volt.

Rák

06.22 - 07.22

Tele van ötletekkel, azonban azt is tudja, valamennyit nem valósíthatja meg egy napon. Mérlegeljen, melyik kecsegtet leghamarabb sikerekkel, hiszen nem is vágyik jelenleg másra, csak megerősítésre, hogy jó úton jár. Ehhez elengedhetetlen, hogy eredményeket tudjon felmutatni. Nem kell egyedül megküzdeni azonban a nehézségekkel, a környezetében élők készséggel segítenek, ha látják az elszántságát.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Több terve is van a mai napra, azonban választania kell. Ne legyen elhanyagolható szempont az sem, hogy pihenésre lenne szüksége. Éppen ezért mérlegeljen, melyek azok a feladatok, melyek valóban nem tűrnek halasztást, csak ezekre összpontosítson, a többit napolja el bátran. Ezzel végre szakíthat időt arra, hogy kicsit magával is foglalkozzon, elmerülhessen a gondolataiban és értékelje egyúttal az elmúlt hetek eseményeit.

Szűz

08.24 - 09.23

Ne okozzon magának csalódást azzal, hogy túl sokat tervez a mai napra és végül nem végez. Ugyanis hiába lesznek eredmények, Ön csak azt látná, hogy nem valósította meg valamennyi elképzelését. Éppen ezért inkább akarjon kevesebbet, de azt vigye végig, hogy aztán elégedetten szemlélhesse a sikereit. Este már eszébe sem fognak jutni azok a dolgok, melyek reggel még oly fontosnak tűntek, tehát annyira nem is voltak halaszthatatlanok.

Mérleg

09.24 - 10.23

Fárasztó napnak ígérkezik a mai, de ezt csak magának köszönheti. Újra kézbe veszi azokat a feladatokat, melyeket már jó ideje halasztgat, mert végre elérkezettnek látja az időt, hogy lezárja azokat. Ha azonban ezekkel végez, már ne keressen új kihívásokat, inkább dőljön egy kicsit hátra és kezdje tervezgetni a közelgő ünnepeket. Minden évben jönnek a fogadalmak, hogy nem hagy semmit az utolsó pillanatra, talán idén ezt valóban meg is tehetné.

Skorpió

10.24 - 11.22

A mai napon legyenek a szerettei a főszereplők. Persze vannak feladatok, melyeket el kell végeznie, de ha ezzel megvan, már ne azon gondolkodjon, még mit csinálhatna, hanem forduljon teljes figyelmével a családja felé. Már hetek óta éppen csak pár szót váltottak, sosem volt módjuk elmélyülten beszélgetni. Teremtse most meg ennek a lehetőségét, és ha még apró meglepetésekkel is előáll, csak megkönnyíti a helyzetet.

Nyilas

11.23 - 12.21

Nehéz döntés előtt áll és jobban szeretne most a szívére hallgatni. Mégse zárja ki teljesen, amit a józan ész diktál, de ha minden amellett szól, hogy érzelmi alapon rendezi a kérdést, akkor utána már ne vádolja magát, ha kiderül, így tévútra került. Talán még így is jó irányba haladhat, csak megnehezíti ezzel a kívánt cél elérését. Jusson bármilyen elhatározásra is, a lényeg, hogy az elveit ne adja fel és akkor nem vethet a szemére senki semmit.

Bak

12.22 – 01.20

Akikkel a mai napon összetűzésbe keveredik, egyhamar nem felejtik ezt el. Képes olyan makacs módon ragaszkodni a saját elképzeléseihez, hogy észre sem veszi, ahogy átgázol másokon. Hiába próbálnák felhívni a figyelmét a buktatókra, Ön töretlenül hisz abban, hogy a helyes úton jár. Ha már mindenképpen a maga igazát szeretné hajtogatni, igyekezzen kerülni az embereket, hogy minél kisebb legyen a vesztesége.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Légüres térben érzi magát és bár nem erre vágyik, használja ki. Most végre van ideje rendezni a gondolatait és bizonyos érzéseit is letisztázhatja. Vállalja fel a döntéseit még akkor is, ha ezzel megbánthat másokat. Néha igenis szükség van arra, hogy ne másokat tartson fontosnak, hanem kiálljon saját magáért és az érdekeiért. Lehet, hogy ezzel rövidtávon csak ellenségeket szerez, de ha elnyugszanak a kedélyek, akkor már sokkal felszabadultabban élhet.

Halak

02.20 - 03.20

Ott bukkannak fel akadályok, ahol nem is várta. Ez azonban ne keserítse el, inkább tekintsen úgy a megkezdett útra, mint egy tapasztalatszerző kalandra. Ha elakadna, ne a feladást válassza, hanem a megoldásokon törje a fejét. Amennyiben eltereli a figyelmét a nehézségekről, máris nyert ügye van, hiszen ismét meglátja a célt, amelyet oly annyira vágyik elérni. Ha pedig Ön valamit szeretne, akkor nem kényszerítheti semmi megállásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!