Asztrológia

2015.11.06. 08:15

Napi horoszkóp - 2015. november 6.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Bármit vesz is a fejébe, szinte el is intézte. Tele energiával és lendülettel kezd neki a napnak, úgy érzi, nincs, ami megálljt parancsolhatna. Az elért sikerek csak tovább növelik az önbizalmát. A környezetében élők is csodálattal tekintenek a teljesítményére, ez azonban hajlamossá teheti Önt arra, hogy elbizakodottá váljon. Legyen megfontolt és ne lépje túl a korlátait, ha nem szeretne másoknak, de elsősorban saját magának csalódást okozni.

Bika

04.21 – 05.21

Magabiztos, határozott és ilyenkor rendkívül vonzó. Céltudatosan halad előre, bár ellentmondást nem tűr, teszi ezt mégis olyan stílusban, amely által nem tűnik önteltnek. Bár a kritikát nehezen fogadja, mégis udvarias, elegáns. Vegye észre, ha a környezetében valaki segítségre szorul és legyen Ön az, akire számíthat. Tekintse ezt egyfajta befektetésnek, mert amit ma ad, akkor fogja visszakapni, amikor a leginkább szüksége lesz rá.

Ikrek

05.22 – 06.21

Úgy érzi, nincs az az akadály, amit ne tudna leküzdeni. Ez azonban arra ösztönözheti, hogy túlvállalja magát és saját határait is átlépve, komoly bajba sodródik. Legyen tisztában azzal, mit vállalhat el úgy, hogy az még ne legyen leterhelő, mégis kihívásnak tarthassa, komoly szellemi vagy fizikai kihívást jelentsen Önnek. A kellemes fáradtság még nem kóros, de ha már jártányi ereje sem marad, azzal az egészségét is veszélyezteti.

Rák

06.22 - 07.22

Mielőtt végképp elkeseredne amiatt, hogy ilyen feszült a légkör Ön körül, érdemes lenne elemezni ennek az okát. Ahogyan a fáradtság is hathat ösztönzően, úgy az is segítheti az előrelépést, ha izzik a levegő. Csak tudni kell kezelni a hangulatot és olyan mederbe terelni, amely teremt, és nem rombol. Ön ennek nagymestere, ezért álljon a csapat élére és vegye át az irányító szerepét. Az eredmények Önt fogják igazolni.

Oroszlán

07.23 - 08.23

A hangulata kiszámíthatatlan, az egyik percben még madarat lehet Önnel fogatni, a következőben már képes egy apróság miatt olyan dühkitörést produkálni, hogy még azokat is meglepi ezzel, akik igazán jól ismerik Önt. Mindez abból fakad, hogy nem találja azt az utat, amelyen érdemes lenne haladnia. Tűzzön ki egyszerre egy célt maga elé és keresse a megoldást, hogy elérhesse. Így haladjon lépésről lépésre.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Nehezen találja meg a közös hangot mindazokkal, akikkel azonban együtt kellene dolgoznia ahhoz, hogy a mai napra betervezett feladatait elvégezhesse. Legyen nyitottabb és megértőbb, ha meg akarja érteni, miért mondanak Önnek ellent. Nem rossz szándék vezérli őket, egyszerűen szeretnék az Ön dolgát megkönnyíteni és más irányból közelítik meg a kérdést. Lehet, hogy a javaslataik valóban nem használhatóak, de ezt el lehet mondani sokkal finomabban és burkoltabban is.

Mérleg

09.24 - 10.23

Olyan feladatokat keressen magának a mai napon, amelyeket eddig halogatott, mert úgy érezte, bizonyos okok miatt képtelen lenne elvégezni. Tele lendülettel és főleg akarással most minden akadályt leküzdhet, ha a cél lebeg a szeme előtt, sikeresen véghezvinni, amit elképzelt. Szellemi teljesítőképessége szinte korlátlan, remekül képes feltárni egy-egy problémát, és ha ez már megvan, a megoldás szikraként villan fel az elméjében.

Skorpió

10.24 - 11.22

Új tudásra szomjazik, így ha gondolatban már eljátszadozott azzal, hogy beiratkozzon valamilyen továbbképzésre, tanfolyamra, eljött az idő, hogy ennek utánanézzen. Ha nem is engedheti meg magának, akkor se keseredjen el, hisz rengeteg információt találhat az adott témában az interneten, böngésszen, olvasgasson. Mindenképpen szeretné a tudását bővíteni, erre a mai napon számos lehetősége nyílik.

Nyilas

11.23 - 12.21

Nem csak a vágyak fogalmazódnak meg a mai napon, de az utat is látja, hogyan érje el a céljait. Már csak egy kis lendület hiányzik, hogy bele is fogjon. Ha ez nincs meg, keressen maga mellé embereket, akiket irányíthat, akár további ötletekkel gazdagodhat, de semmiképpen ne engedje el a gondolatait elintézetlenül. Érdemes lenne családi körben is megosztani a terveit, mert onnan is kaphat inspiráló javaslatokat.

Bak

12.22 – 01.20

Frissen, kipihenten ébred, ne hagyja, hogy ez a nap kárba vesszen. Bár már korán reggel felbosszantják, de Ön engedje el a bántó szavakat a füle mellett, hogy teljes figyelmével azokra a feladatokra összpontosíthasson, melyeket eltervezett. Őrizze meg a nyugalmát akkor is, ha ellenállásba ütközne, fogadja el, hogy nem mindenki áll ki Ön mellett. Egyedül is képes lesz azonban elérni a céljait, ha nem bizonytalanítják el a kritikák, melyeknek csak az irigység az alapjuk.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Kiegyensúlyozott, nyugodt ember benyomását kelti. Bár belülről forr Önben valami megmagyarázhatatlan feszültség, de ezen sikerül úrrá lennie. Így viszont az esti órákra elfárad és képtelen egy családi perpatvarban is megőrizni a hideg fejét, indulatból próbálná meg elsimítani a vitát. Ön tudja a legjobban, hogy ez nem vezethet eredményre, így inkább vonuljon háttérbe, mielőtt épp Ön okozza a legnagyobb problémát.

Halak

02.20 - 03.20

Önálló, határozott és ezzel kivívja a környezetében élők elismerését. Könnyedén teremt kapcsolatot idegenekkel is, szinte keresi az alkalmat, hogy új emberekkel ismerkedhessen meg. Máskor ismeretlen környezetben csendes, visszahúzódó, most azonban határozottan kiáll az elképzelései mellett még akkor is, ha olyan emberek előtt kell megvédenie, akikre felnéz. A zavarát remekül képes ez alatt leplezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!