Asztrológia

2015.11.05. 08:33

Napi horoszkóp - 2015. november 5.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ezen a héten számos problémát megoldott, több eredményt könyvelhet el, mint a sokévi átlag. Ideje, hogy az otthonában is rendet rakjon. Nem feltétlenül a szó szoros értelmében kell értelmeznie. Mikor ült le például beszélgetni a családtagjaival? Vagy vettek részt egy közös programon, ahol valamennyien felszabadultan élvezhették egymás társaságát. Ne halogassa tovább, vegye kézbe a szervezést és mozduljanak ki együtt.

Bika

04.21 – 05.21

Kedélye felhőtlen, alkotóerejének a teljében van. Ma nagy dolgokat vihet végbe, ha engedi szabadon szárnyalni. Felszabadultnak, erősnek érzi magát. Szeretné, ha ez a nap soha nem érne véget. Használja hát ki minden percét hasznosan. Ossza meg az örömét és az idejét azzal is, akinek a jó közérzetét köszönheti. Legyen figyelmes és gyengéd. A meghitt partneri közelség néha többet ér a legviharosabb szenvedélynél.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ezzel a nappal alapjában véve akár elégedett is lehet. A családi életében minden különösebb bonyodalom nélkül elindulhat egy ellentét megoldása, amely már néhány hete egyébként is nyomasztotta Önt. A megszokott simulékonyságával azonban sikerül feloldania – esetleg teljesen meg is szüntetnie – bizonyos feszültségeket az Önt körülvevő emberi kapcsolatokban. Este minden vágya teljesülhet szűk családi körben.

Rák

06.22 - 07.22

Ma nem jól mennek a dolgai, szó szerint üldözi a balszerencse. Kérdés: vajon a zűrzavar csupán Önben van, vagy másokban is. Végeredményben nem mindegy? Ma rettentően felbosszantják, teljes önuralmára szüksége lesz, hogy elkerülje a nagy veszekedést és visszanyerje a lelki egyensúlyát. De sikerül és így a nap végén mégiscsak elégedetten és nyugodtan ülhet le egy könyvvel a kezében pihenni.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Figyeljen oda idősebb rokonai egészségére. Vegye észre a bajt még akkor is, ha nem mutatnák ki. Ha szükséges, ápolja őket, bár nem kérnek a segítségéből, esetleg egyenesen elutasításra talál. Hiszen nagyon jól ismeri őket, mindig is igyekeztek erősnek látszani és támaszt nyújtani, akibe Ön baj esetén kapaszkodhat. Most bizony ők szorulnak segítségre, ne hagyja hát magukra őket.

Szűz

08.24 - 09.23

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy elvégezze azokat a munkákat, amelyeket már jó ideje csak halogatott. Nem csak a hivatali életében, de a lakásában is van bőven elmaradása. Hetek óta csöpög a csap, kiégett a villanykörte és még sorolhatná. Csupa unalmas, apró-cseprő munka, de hát „magad uram, ha szolgád nincsen” Ne várjon mindig mindent élete párjától, ő s dolgozik eleget. Nyugodtan megpróbálkozhat az egyszerűbb javítási munkákkal.

Mérleg

09.24 - 10.23

Azzal próbálja a bizonytalanságát leplezni, hogy meg sem hallgatva másokat, ragaszkodik a saját véleményéhez. Ha bárki ellent merne mondani, csak kiabálásra, ingerült válaszra számíthat, megértésre nem. Így viszont könnyen hibázhat, hisz erre hiába hívnák fel a figyelmét. Keresse magában az okokat, ne a környezetében élőkön vezesse le a belső feszültségét, hisz az még sosem vezetett eredményre.

Skorpió

10.24 - 11.22

Mivel Ön sem tudja, mit is szeretne igazán, így nehéz a kedvében járni. Nem csoda, ha egyedül érzi magát, hisz viselkedése oly ellentmondásos, hogy még azok is elpártolnak Ön mellől, akik jól ismerik. Csak a lényeges kérdésekre összpontosítson, ami elnapolható, bátran halassza későbbre. Az így nyert szabadidőben mozduljon ki a négy fal közül, keressen lehetőséget arra, hogy kikapcsolódhasson.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ha bárhol lehetőséget talál arra, hogy a belső feszültségét egy kiadós veszekedéssel vezesse le, nem habozik és él az alkalommal. Ennek köszönhetően nagyon hamar az egész világot ellenségnek tekinti, akik csak azért ébredtek fel a mai napon, hogy Önnek ellentmondjanak. Pedig éppen Ön az, aki nehezen békél meg a környezetében élőkkel és a körülményekkel, és ahelyett, hogy tenne ellene, csak mérgelődik.

Bak

12.22 – 01.20

Kerüli az emberek társaságát, úgy érzi, egyedül most sokkal könnyebben boldogul. Ha feszültséget érez a levegőben, egyenesen menekül onnan, hisz a lelkét épp most tette rendbe, szeretné még elhitetni magával egy kis ideig, hogy nincsenek problémák. Arra is szakít időt, hogy a családját egy kisebb meglepetésben részesítse, ezzel is fenntartsa azt az idilli állapotot, amelyet megteremtett maga körül.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Sokkal könnyebben beadja a derekát, mint máskor, éppen ezért ügyeljen arra, hogy kikkel veszi körül magát. Hamar feltűnik ugyanis a környezetében élőknek, hogy kerüli a konfliktusokat és ezért hajlandó olyan kompromisszumokra is, melyek akár hátrányosak is lehetnek az Ön számára. Ahhoz, hogy ezt ne fordítsák Ön ellen, csak olyanok társaságában mozogjon, akikben maradéktalanul megbízik, így nem élnek vissza a pillanatnyi gyengeségével.

Halak

02.20 - 03.20

Nehezen hoz meg döntéseket és elég egyetlen ellenvetés ahhoz, hogy úgy érezze, nincs is igaza. Ez a bizonytalanság komoly gondokat okozhat akkor, ha fontos beszélgetések várnak Önre. Érdemes lenne pár percet önmagára szánni és elgondolkodni azon, miért is nem képes kiállni saját magáért. Ha ezt megfejti, nagy lépést tesz meg annak érdekében is, hogy a mélyebben gyökeredző konfliktusokat is tisztázhassa az illetékesekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!