Asztrológia

2015.11.03. 09:29

Napi horoszkóp – 2015. november 3.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Nehezen viseli, ha a környezetében feszültséget tapasztal, ezért azonnal hadba is állítja magát, hogy elsimítsa a nézeteltéréseket. Ha már ebbe belejött, érdemes önmagában is körülnézni, hisz lakozik ott is számos tisztázatlan kérdés. Talán most jött el az ideje annak, hogy ezeknek is a végére járjon. Hajlandó kompromisszumokat kötni annak érdekében, hogy megteremthesse a hőn áhított belső békéjét.

Bika

04.21 – 05.21

Szárnyal a boldogságtól, melynek okát nem is tudja megfogalmazni. Talán kár is lenne most hasztalan gondolatokkal foglalkoznia, inkább élvezze ezt a napot úgy, ahogy az jön. Ha a szépet látja, ne keresse mögötte a rosszat. Engedje el magát és szabadjára a gondokat, tisztítsa meg az elméjét minden problémától. Felszabadultan minden sokkal könnyebben megy, még a munka is. Nem csoda, ha a teljesítményére mások is felfigyelnek és csodálattal tekintenek Önre.

Ikrek

05.22 – 06.21

A gondolatai és az érzései összhangba kerülnek, ilyenkor képes terveket szőni, amelyek valóban előremutatóak. A kiegyensúlyozottság a munkaképességét is növeli, ezért érdemes olyan feladatokat is újra kézbe venni, melyeket azért tett félre, mert nem érzett magában elég erőt ahhoz, hogy véghezvigye. Most nincs az az akadály, amelyet ne tudna leküzdeni. Nem lesz egyszerű, de a cél ott lebeg a szeme előtt, ez ad lendületet és kitartást.

Rák

06.22 - 07.22

Ne nyomja el az érzéseit, hisz azoknak is helye van az életében. Bár nem mindenhol ezek a legjobb tanácsadók, ezért nem kell feltétel nélkül hallgatnia rájuk, de meghallgatni mindenképpen. Dolgozzon együtt másokkal, ők segítenek megteremteni az egyensúlyt a józanész és a szív által diktált tanácsok között. Hajlamos lehet azonban túlvállalni magát, az egészsége érdekében szabjon határt a munkának.

Oroszlán

07.23 - 08.23

A mai napon a csillagok segítik Önt abban, hogy önvizsgálatot tartson. Nem merül el a túlzott önsajnálatban, de felfedezi azokat a hibákat, melyeket vétett. Ne álljon meg itt, keresse a megoldásokat is, hogyan tehetné azokat jóvá. Lehetősége nyílik arra, hogy új emberekkel is megismerkedjen, akik színt hoznak az életébe. Legyen befogadó és nyitott, önmagát se rejtse álarc mögé, ha őszinteséget vár el a másik féltől.

Szűz

08.24 - 09.23

Képes arra, hogy az embereket egy közös cél érdekében egy csapattá kovácsoljon össze. Eltemetik a csatabárdot csak azért, mert az Ön szavai oly lelkesítően hatnak rájuk, hogy mindenképpen részesei akarnak lenni a későbbi sikereknek. Használja ki az alkalmat arra, hogy azokat a konfliktusokat is kezelje, melyeket Ön teremtett. Ne az irányítsa eközben, hogy az igazának érvényt szerezzen, hanem hogy békét, harmóniát hozzon létre.

Mérleg

09.24 - 10.23

Egy vita közepébe keveredve a rossz oldalra – legalábbis a vesztes oldalára – áll. Bár most Öntől várták az állásfoglalást, a döntést, erre képtelennek bizonyult, és így elmulasztotta a kezébe venni a dolgok irányítását. Most már késő a bánat, alkalmazkodnia kell a kialakult helyzethez, és ebből kell a lehető legtöbbet kihoznia. Legközelebb előbb gondolkodjon és utána mondja ki a döntő szavakat.

Skorpió

10.24 - 11.22

A mai napon sok hiba csúszhat a feladatokba, melyeket pedig önként vállalt fel, senki nem kényszerítette Önre, hogy feltétlenül most végezze el. Figyelme elkalandozik, ismét olyan szférákban bolyong, ahova a környezetében élők sem képes követni. Most jobb is, ha békén hagyják Önt, mert nem igazán van olyan hangulatban, amellyel ne bántanák meg. Mindenkinek szüksége van időnként egy kevés jótékony magányra, hogy rendezhesse gondolatait és tisztába jöjjön önmagával.

Nyilas

11.22 - 12.21

A mai napon sem tétlenkedik, hisz tele van energiával. Ha az optimizmusát sikerül a felszínre hozni, remek hangulatot képes maga körül teremteni, mellyel még önmagát is meglepi. Ne féljen a váratlan fordulatoktól, ezek most előrelépést hoznak az életében, tervei, céljai megvalósításában. Ha pedig elbizonytalanodik, bátran üljön le beszélgetni olyan emberekkel, akikben maradéktalanul megbízik.

Bak

12.22 – 01.20

Annak ellenére, hogy egyáltalán nem igényli, mindenki jó tanácsokkal szeretné ellátni. Ez legalább annyira idegesíti, mintha nem szólnának egy szót sem. Nyugtalanná, feszültté válik ezáltal az egész napja. Nem lehet az „egyik fülén be, a másikon ki” elvet érvényesíteni? Ami az egészségét illeti, ne legyen saját maga professzora. Bár a testét Ön ismeri a legjobban, ha nem figyel a jelzésekre, akkor elkéshet egy orvosi kivizsgálással.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Kissé fogja vissza magát. Bár hatalmas teljesítményekre képes, de vonzza a baleseteket, a veszekedéseket, különösen az otthonában. Még a családtagokkal is kisebb összetűzésbe keveredik. Az elszenvedett és az okozott bántások sebei nehezen és sokára gyógyulnak, ha begyógyulnak egyáltalán, de komoly törést is okozhatnak a kapcsolatukban. Mindketten jobban járnak, ha a feszültséget úgy vezetnék le, ha ma külön utakon járnának.

Halak

02.20 - 03.20

Túlságosan elfoglalt volt mostanában, és nem vette észre a környezetében napról napra bekövetkezett, kis változásokat. Nézzen gyorsan szét, és ébredjen a valóságra. Lehet, hogy Ön hordozza a megoldás kulcsát. De mindenképpen időt kell szakítania arra, hogy leüljön beszélgetni a családtagokkal, akár külön-külön is. Teremtsen ehhez, meghitt, nyugodt körülményeket, hogy valamennyien őszintén, görcsök nélkül legyenek képesek feltárni szívüket.

[poll id="4"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!