Asztrológia

2015.11.22. 09:02

Napi horoszkóp – 2015. november 22.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Alaposan felvágták a nyelvét, ami egy gyereknek jól áll, azonban az Ön korában már elvárható lenne, hogy mielőtt szólásra nyitja a száját, gondolja meg a szavait. Képes egy fél mondattal mély sebeket ejteni a másik félben pusztán azért, mert a diplomatikus énjét otthon felejtette. Nem a mondandójával van a probléma, hanem a stílussal, amit választ ehhez. Ne csodálkozzon, hogy hátat fordítanak Önnek, ha nem változtat a viselkedésén.

Bika

04.21 – 05.21

Képes a bolhából is elefántot csinálni, ha nem az Ön véleménye nyer. Egy apró probléma és máris heves vitába bonyolódik, élet-halál harcot vív azért, hogy végül Önnek legyen igaza. Pedig a gond egyáltalán nem olyan hatalmas, ahogyan azt próbálja beállítani. Egyszerűen csak ezzel próbál a középpontba kerülni, de nem épen a legcélravezetőbb utat választja ehhez. Ha a nézeteltérés során nagyvonalúan visszavonulna, sokkal inkább számíthatna tiszteletre, népszerűségre.

Ikrek

05.22 – 06.21

Legyen belátó, megértő, ha ezt várja el a környezetében élőktől. Ha görcsösen ragaszkodik a saját véleményéhez, elképzeléseihez, meg sem hallja a figyelmeztetéseket, akkor egy idő után elfordulnak Öntől és egyedül találja magát. Pedig csak azért ennyire makacs, mert ezzel próbálta volna felhívni magára a figyelmet, de ehhez nem a legjobb módszert választotta. Ezzel a viselkedésével csak ellenségeket szerez magának.

Rák

06.22 - 07.22

Ne csodálkozzon, ha folyton falakba ütközik, hisz éppen az Ön makacssága és önfejűsége épít mások elé áttörhetetlen akadályt. A mai napon csak tükröt tartanak Ön elé, megpróbálnak rávilágítani arra, milyen is Önnel tárgyalni, amikor képtelen a megegyezésre. Lám, nem is olyan egyszerű úgy egy olyan emberrel együtt dolgozni, aki képtelen más oldalról is megközelíteni a kérdést, a véleményét képtelen felülbírálni.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ne érzelmi oldalról közelítse meg a kérdést, mivel így nem lehet megoldást találni. A józan eszére lesz szükség ahhoz, hogy mérlegelje a nehézségeket, márpedig azok felmérése elengedhetetlen ahhoz, hogy a válasza valóban előre vigye az életútján. Ez ugyanis egy olyan kérdés, amely hosszú távon nem csak Önre lesz hatással, de az egész családját érinteni fogja. Éppen ezért érdemes lenne megbeszélnie velük is.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Ne reménykedjen abban, hogy segítséget kap, ha elakad, éppen ezért érdemes inkább olyan feladatokkal foglalkoznia, melyeket egyedül is képes megoldani. Megmagyarázhatatlan, miért fordítanak Önnek hátat, hisz nem tett semmit ennek érdekében. Kár az időt arra vesztegetni, hogy magyarázatot keressen, egyszerűen fogadja el, hogy magányosan kell megvívnia a mai háborúit. Ha képes erre összpontosítania, nem is lesz olyan elviselhetetlen ez a nap.

Mérleg

09.24 - 10.23

A csillagok végre Ön mellett állnak és kísérik az útján. Segítik abban, hogy az Ön elé kerülő akadályokat elbonthassa. Ahhoz, hogy ne veszítse el a támaszukat, ne legyen vakmerő, maradjon meg inkább olyan talajon, ahol magabiztosan mozoghat. Van még számos függőben lévő ügye, érdemes inkább ezeket elővenni, nem pedig újabb gondokat a vállára venni. Szerencsés ez a nap a magánéletében is, családi körben sikerül egy botrányt elsimítani.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ha valami újba szeretne kezdeni, érdemes a mai napon ebbe belefogni. Bár még nem tervezte meg minden lépését, mégis a vakmerősége kifizetődő lesz. Olyan segítségekre számíthat, akik átlendítik a holtpontokon. Az elszántság nem hiányzik Önből, így ha egy pillanatra fel is adná, a kitartása nem engedi, hogy meghátráljon. Fárasztó, küzdelmes időszak következik, de a siker kárpótolni fogja, ez lebegjen a szeme előtt.

Nyilas

11.23 - 12.21

A mai napon elsősorban szellemi téren számíthat kimagasló teljesítményre, ezért ha a fiók mélyén döntést váró ügyek lapulnak, most érdemes elővenni azokat. Képes lesz átgondolni a következményeket, a lehetőségeket számba venni és megtalálni a lehető legjobb megoldást. Ha marad még ideje, tervezgesse a jövőjét, remek ötletei támadnak. A kivitelezéssel azonban még várjon, a lendülete még hiányzik a nagy lépések megtételéhez.

Bak

12.22 – 01.20

Sikerül kipihennie magát, ilyenkor a hangulata, kisugárzása elégedettségről árulkodik. Segítőkész, kedves, nem csoda, ha nagy népszerűségnek örvend. A saját munkájával emiatt nem is halad olyan ütemben, ahogyan azt eltervezte. Ezen ne is bosszankodjon, fogadja el, hogy ez a nap elsősorban a kapcsolatok ápolásáról szól, nem a nagy teljesítményekről, az igazi sikereket abban mérheti le, mennyien köszönhetik Önnek, hogy átléphettek a holtponton.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Könnyedén veszi azokat az akadályokat, amelyeket az élet a mai napon állít Ön elé. Mindezt annak köszönheti, hogy nem kifogásokat keres, sokkal inkább megoldásokat. Nem esik kétségbe, képes megőrizni a nyugalmát és a józan eszét. Összpontosít, és addig nem nyugszik, míg meg nem találja a megfelelő utat ahhoz, hogy a gondokat leküzdje és továbbléphessen. Ha segítséget ajánlanak, ne utasítsa vissza még akkor sem, ha egyedül is képes lenne a problémával megbirkózni.

Halak

02.20 - 03.20

Magabiztos, határozott, ilyenkor szinte megállíthatatlan. Az egyetlen akadály Ön lehet, mert nem hisz magában. Hiába a sikerek, eredmények, még mindig kételkedik a képességeiben, úgy gondolja, csak a szerencsének köszönheti mindazt, amit elért. Már annyian próbálták ennek ellenkezőjéről meggyőzni, néha már képes is hinni a tudásában, mégis újra és újra elbizonytalanodik, különösen olyankor, ha szerencsés időszakot él meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!