Asztrológia

2015.11.21. 09:16

Napi horoszkóp – 2015. november 21.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Figyelje a teste jelzéseit, ugyanis az utóbbi idők fáradtsága már kezd ijesztő lenni. Hiányzik Önből a lendület, képtelen összpontosítani, egyszerűen úgy érzi, képtelen úrrá lenni a fáradtságon. Ha nem erőlteti mindenáron, hogy eredményeket tegyen le az asztalra, inkább a maga tempójában halad, eközben hallgat a jelekre, hamar rá fog jönni, hol kell keresnie a bajok forrását. Ha ezt tisztázza magában, ne halogassa az orvoslátogatást.

Bika

04.21 – 05.21

Nem erőssége a mai napon a kapcsolatok ápolása, ahogyan az emberek elfogadása sem. Ezért, ha teheti, kerülje a nagyobb társaságokat, maradjon a biztonságot jelentő szerettei körében, csak olyan feladatokkal foglalkozzon, amelyeket egyedül is képes elvégezni. Így elkerülheti, hogy komolyabb vitákba keveredjen, egy nézeteltérés során ugyanis hajlamos lehet elveszíteni a fejét és érvek helyett inkább az erőszakosságával szeretné a saját véleményét érvényre juttatni.

Ikrek

05.22 – 06.21

Kiszámíthatatlan mind a hangulata, mind a lendülete. Az egyik percben felszabadult, ilyenkor megállíthatatlan, de elég egy apró zavaró tényező, máris maga alá zuhan, nincs semmihez sem kedve, még azt is képtelen folytatni, amibe belekezdett. Ha nem szedi össze magát, könnyen komoly következményei lehetnek a fásultságának. Inkább iktasson be többször rövid szüneteket, ezalatt akár egy kis tornával, akár egy kávé segítségével töltse fel az energiakészleteit.

Rák

06.22 - 07.22

Képtelen elfogadni mások véleményét, csak a saját igazát szajkózza. Ez nem túl szerencsés egy olyan napon, amikor megállapodásra kellene jutnia egy fontos kérdésben. Ha nem hallgatja végig a másik felet, nem reménykedhet abban, hogy elfogadják a mondandóját. Miközben érvel, legyen nyitott, hallja meg a kritikákat, észrevételeket. Ezeket nem a rosszindulat táplálja, sokkal inkább az Ön iránt érzett tisztelet.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Egyre idegesebb amiatt, hogy képtelen minden fronton helytállni. Magának köszönheti azt, hogy ennyi minden szakadt hirtelen Önre, hisz napok óta vállal el új feladatokat, miközben a régieket sem zárta még le. Ideje felállítani egy fontossági sorrendet és meg tanulni nemet mondani. Csak így van esélye arra, hogy ne okozzon csalódást és lehessen Önre továbbra is számítani, hogy amit Önre bíznak, azt valóban el is végzi.

Szűz

08.24 - 09.23

Vegyen vissza az igényeiből, a döntéshelyzeteket pedig igyekezzen elkerülni. Képtelen ugyanis összpontosítani, ilyenkor könnyen téved és ezt képtelen észrevenni. Elindul egy olyan úton, ami nem vezet sehova, de a szemei előtt csak a siker reménye lebeg, ezért ezt nem is veszi észre. Csak rutin feladatokkal foglalkozzon, amelyeket akkor is képes elvégezni, ha fáradt vagy magára marad a viselkedése miatt.

Mérleg

09.24 - 10.23

Fáradtan, kimerülten ébred, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem önmaga. Minden nehézségre erőszakkal keresi a megoldást ahelyett, hogy venne egy mély lélegzetet és gondolkodna pár percet. Persze ez a viselkedés leginkább saját magának nem tetszik, mégis úgy érzi, képtelen tenni ellene. Pedig senki nem segíthet, valóban az lenne az egyetlen járható út, ha szakítana pár percet arra, hogy a friss levegőn kiszellőztesse a fejét és megnyugodjon.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ha ellent mernek Önnek mondani, bizony jobb, ha utána egyből menekülőre is fogják. Mindennemű kritikát személyes sértésként él meg, úgy érzi, nem értik meg és ráadásul nem is akarnak Önnek segíteni. Pedig a hiba Önben van, hiszen képtelen másokra hangolódni, csak saját magával van elfoglalva, a gondjaival, melyek Ön szerint megoldhatatlanok. Nyugodjon le, és a kétségbeesés helyett a kiutat kezdje keresni, meglátja, a helyzete nem is reménytelen.

Nyilas

9.01 - 9.01

Úgy látszik, Ön lesz a mai napon a környezetében élők boksz-zsákja, akin le lehet vezetni a feszültséget. Kezdetben tiltakozik a szerep ellen, próbál védekezni, de hamar ráébred, mindenkinek egyszerűbb, ha enged és tűr. Hamar rádöbben, nem a személyének szólnak az ütések, sokkal inkább annak, hogy érzik Önben azt az erőt, amely segítségével képes állni azokat. Mivel hamar híre terjed, milyen remek villámhárító, gyorsan növekszik a népszerűsége.

Bak

12.22 – 01.20

A kérdésre is kérdéssel válaszol, ami lehet egyrészről építő jellegű, hisz így gondolkodásra kényszeríti a másik felet, de bosszantó is egyben, hisz az Ön véleményére lennének kíváncsiak, azonban Ön nem foglal állást. Megmagyarázni Ön sem tudja, miért teszi, bár az kifejezetten tetszik Önnek, ha bosszanthatja a beszélgetőpartnerét. Ne csodálkozzon, ha a délutáni órákban magára marad, hisz ki szereti az olyan társaságot, akiből nem lehet „egy értelmes mondatot” sem kicsikarni.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Érzelmi hullámvasúton ül a nap folyamán. Minden felmerülő problémát a szívével közelít meg, így nem csoda, ha megoldások helyett könnyek vagy éppen mosoly lesz az osztályrésze attól függően, érzelmi oldalról sikerül-e jó választ találnia. Érdemes elgondolkodnia azon, miért képtelen az eszével gondolkodni, mi okozza ezt az érzelmi túltengést Önben. Nagyfokú bizonytalanságra, önbizalomhiányra lehet ugyanis következtetni a viselkedéséből.

Halak

02.20 - 03.20

Ha jobban belegondol, lehet, hogy mégis neki van igaza. A vita hevében azonban ezt képtelen volt mérlegelni és foggal-körömmel ragaszkodott a véleményéhez. Mivel ilyen makacs volt, a másik fél engedett, azonban ha valóban az Ön elképzelései szerint folytatják az útjukat, hamar vakvágányra futhatnak. Ha már belátta a tévedését, nem is olyan nagy lépés, hogy ezt a partnerével is megossza és végül kéz a kézben induljanak az ő útján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!