Asztrológia

2015.11.02. 09:34

Napi horoszkóp – 2015. november 2.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Tele lendülettel és energiával könnyebben megy a munka. Szellemileg friss, így megtalálja a problémák megoldásához szükséges kulcsot és a lehető legegyszerűbben jár a dolgok végére még azelőtt, hogy mások akár felismerték volna. Fontos feladatait vegye kézbe, mivel most minden adott ahhoz, hogy sikeresen lezárja azokat. Családon belül is képes elsimítani a nézeteltéréseket, hisz belátó és érzékeny, fogékony mások irányában.

Bika

04.21 – 05.21

Most még abban is képes felfedezni a szépséget, ahol mások nagyítóval is hiába keresnék. Ritka pillanat, amikor az életnek nem a sötét oldalát látja, hanem az apró napsugarat, amely azonban képes bearanyozni mindent. Élvezze ezt a remek napot, és örömét ossza meg a barátokkal, rokonokkal. Keresse a lehetőségét annak is, hogyan menekíthetne mindebből át a szürke, sötétebb pillanatokra is.

Ikrek

05.22 – 06.21

Végre elindul kifelé a gödörből, melyet ugyan saját magának ásott, de nehezen találta meg a kiutat. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy visszanyerte magabiztosságát, egészséges önbizalma helyreállt. Ne feledkezzen meg azokról az emberekről, akik kitartottak Ön mellett a nehéz időkben és bátorították. Új terveibe avassa be őket is, így a későbbiekben a sikerekből is részesülhetnek.

Rák

06.22 - 07.22

Minden fontos teendő lezárva, ez a felszabadult boldogság jobbkor nem is jöhetett volna. Már-már veszélybe került az egészsége, most végre törődhet kicsit saját magával is. Szakítson időt a pihenésre, kikapcsolódásra. Bár még csak most kezdődött a hét, mégis megérdemli, hogy pár órát ne a munkájával foglalkozzon. Az energia, amelyet ezekkel a lopott percekkel nyer, sokszorosan megtérülnek a későbbiekben.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Igen közkedvelt lesz a mai napon, melyet elsősorban annak köszönhet, hogy vidám, mosolygós. Ilyenkor kifejezetten vonzó egyéniség, hisz sugárzik a kedvesség, megértés Önből. Lelki problémák során igazi támasz, hisz beleéli magát a másik helyzetébe és így keresi a megoldásokat. Ezáltal a tanácsai kézzelfoghatóak, megvalósíthatóak. Már csak az a kérdés, az Önével ki fog foglalkozni. Mert lappang Önben egy kis feszültség, hiába is tagadná.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Könnyebben megy a munka, ha akad segítség. Az sem okoz problémát, hogy megtalálja a közös hangot még olyan emberekkel is, akiket alig ismer. Nyitott és befogadó. De mégsem rendeli alá magát mások érdekei érdekében, képes kiállni saját magáért, ha ez lehet a jó megoldás. Úgy fogalmazza meg a kritikáit, hogy az elfogadható legyen a másik fél számára is, ritkán képes a mondanivalóját ilyen szépen becsomagolni.

Mérleg

09.24 - 10.23

Több akadály is tornyosul Ön előtt, amikkel nem is számolt. Nehéz eldönteni, hogy Ön nem volt elég körültekintő, vagy a képességeit becsülte túl, de már kár is ezen rágódni. Most már inkább arra összpontosítson, hogy megtalálja a megoldásokat. Ha egyedül nem megy, kérjen bátran segítséget. Ismerje el, ha a probléma meghaladja a tudását, nincs ebben semmi szégyellnivaló. És attól sem kell tartania, hogy sokáig marad adósa azoknak, akikre most támaszkodhat.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ha akadályokba ütközik, nem keseredik el, sokkal inkább tekint rájuk úgy, mint kihívásokra, melyeket leküzdve bizonyíthatja, hogy valóban alkalmas a feladat megoldására. Mérlegeljen azonban, ne hirtelen elhatározásból döntsön, merre érdemes elindulnia. A gyors döntések ugyanis most nem célravezetők, hiszen számos nem várt következménnyel járhat. Mivel egyébként is kissé bizonytalan a talaj, amin jár, csökkentse a kockázatot, ahol lehet.

Nyilas

11.22- 12. 21.

Bízzon a képességeiben, a gond nem is olyan nagy, ahogyan azt első pillanatban gondolta. Valóban nem lehet pillanatok alatt megtalálnia megoldást, de ha nyugodtan átgondolja, rá fog jönni, hol gyökeredzik a probléma és innentől már nem is igényel komoly erőfeszítést, hogy elhárítsa. A hideg fejére az esti órákban is szüksége lesz, mivel családon belül el kell simítania egy olyan nézeteltérést, amelyben minden félnek igaza van valahol.

Bak

12.22 – 01.20

Képes minden erejével egyetlen cél érdekében küzdeni, és ilyenkor legyőzhetetlen. Nincs az az akadály, amely ilyenkor megállíthatná. Hiszen a képessége és a tudása is elegendő ehhez, és ha nem szórja szét a figyelmét, hanem az adott feladatra összpontosít, akkor valóban nagy dolgokat vihet véghez. Ráadásul nincs egyedül, és ezt most érzi igazán. Egységben az erő, tartja a mondás, és ez valóban igaz az Ön mai napjára.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Valami izgalmasra vágyik, így azzal próbálja ezt elérni, hogy a környezetében élőket provokálja. Apró megjegyzések, finom utalások és izgatottan várja, milyen hatást vált ki. Ha megtalálja azt a határt, amivel még nem sérti meg a másik felet, valóban jónak tűnik ez a játék, de nagyon szűk ez a mezsgye, így fontolja meg minden szavát. Vegye észre időben, ha túl bántó lenne és kérjen elnézést.

Halak

02.20 - 03.20

Képes a véleményének úgy hangot adni, hogy maga mellé állítsa a kétkedőket is. Érdemes most előállni az újításokkal, hisz remek alkalma nyílik arra, hogy úgy adja ezt elő, hogy nem rettent el senkit. Márpedig a terveihez segítőkre lesz szüksége, akik ugyanolyan lelkesen állnak az ügy mellé, ahogyan Ön. Remek a hangulata, őrizze ezt meg a családjának is. Szervezzen estére közös programot vagy készítsen apró meglepetést nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!