Asztrológia

2015.11.19. 07:40

Napi horoszkóp – 2015. november 19.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ha képes a megszokásaira nemet mondani, olyan csodában lehet része, ami valóban meglepi. Az újdonság ereje csak lendületet adna, de onnan kap támogatást a terveihez, ahonnan nem is számított rá. Amikor valami váratlan fordulat érkezik az életébe, sokkal felszabadultabb, izgatott és bár kicsit feszült, mégis olyan érdekes oldaláról mutatkozik be, amely vonzza a társaságot. Ennek köszönhető, ha a mai napon nem egyedül kell a terveit megvalósítania.

Bika

04.21 – 05.21

Izgalmas órákra számíthat az esti órákban, ha képes elengedni magát és nem ragaszkodik görcsösen ahhoz, hogy Ön irányítson. Adja át magát a család terveinek, akik igyekeznek a kedvében járni, bár az elképzelésük nem feltétlenül egyezik azzal, amit Ön gondolt volna. Mégsem kell elutasítania mindazt, ami Önre vár, hisz olyan élményekkel gazdagodhat, amikkel nem találkozhatna, ha mindig az történne, amit Ön szeretne.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha egy hirtelen ötlettől vezérelve valami egészen mást tenne, mint az eredeti terve volt, ne habozzon, vágjon bele. Nem véletlenül alakult így, hogy szembejött Önnel ez a lehetőség, hatalmas veszteség lenne, ha hagyná elmenni. Bármit is kénytelen emiatt elhalasztani, valószínűleg nem lesz pótolhatatlan, ha mégis, akkor sem fogja megbánni, hogy egy kis kényelmetlenség éri. Erre napra élete végéig emlékezni fog.

Rák

06.22 - 07.22

Mivel kiegyensúlyozott és a türelme sem hagyja cserben, remek társaság lehet olyan közösségekben, ahol nagy a feszültség. Képes megtalálni a probléma gyökerét és addig nem nyugszik, míg a feleket ki nem békíti. Olyan megoldást keres, amely mindenki számára elfogadható, valamennyien kapnak is, bár adni is kényszerülnek. Az, hogy ilyen remekül megtalálja az arany középutat elsősorban annak köszönhető, hogy higgadt, megfontolt.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ön lehet a középpontban, engedje hát el magát és hagyja, hogy a tenyerükön hordozzák a környezetében élők. Nem érti, minek köszönheti ezt a kiemelt figyelmet, de nem is érdemes elrontani a mai napot azzal, hogy magyarázatot keres. Egyszerűen engedjen a nyomásnak, adja ki az irányítását a kezéből és bátran felejtse el a döntés felelősségét is, szóljon Önről ez a nap még akkor is, ha nincs születésnapja. Hisz anélkül is megérdemli azt, amit kap.

Szűz

08.24 - 09.23

Olyan feladatokkal is foglalkoznia kell, amelyek nincsenek igazán kedvére. Tudja le gyorsan ezeket a kötelezettségeket, hogy a délutáni órákban már valóban azt tehesse, amit szeret. Ha pihenni, kikapcsolódni szeretne, vonuljon félre, ha viszont hangos társaságra vágyik, hívja fel a barátait, barátnőit és mozduljon ki a négy fal közül. Teljen bárhogyan is az idő, a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát.

Mérleg

09.24 - 10.23

Remek hangulatban ébred, így nem is meglepő, ha kiválóan alakul a kapcsolata a környezetében élőkkel. Könnyedén hangolódik rájuk, ha gondok nyomasztják őket, megértő hallgatóság, csak akkor ad tanácsot – elkerülve, hogy okoskodónak tartsák -, ha ezt kérik. Legyen ugyanilyen nyitott az esti órákban is, ugyanis családi körben heves vita alakul ki, amelyben Önnek kell igazságot szolgáltatnia úgy, hogy egyetlen felet se sértsen meg.

Skorpió

10.24 - 11.22

Végre fellélegezhet, egy komoly teher kerül le a válláról. Köszönheti mindezt annak, hogy képes remekül megszervezni a munkáit, a feladatokat úgy felosztani, hogy Önnek valóban csak azzal kelljen foglalkoznia, összehangolja a tevékenységüket. Ne fukarkodjon a dicséretekkel sem, csak így számíthat máskor is a segítségre. Mivel marad energiája még az esti órákra is, érdemes egy kis testmozgással levezetni azt.

Nyilas

9.01 - 9.01

Leküzdve a délelőtti órákban jelentkező nehézségeket, délutánra remek hangulatba kerül. Használja ezt arra, hogy felhívja barátait, rokonait, mert egyikük komoly bajban van, csak az Ön segítségére számíthat. Lelkileg nehéz feladat vár Önre, de ha képes ráhangolódni a segítségre szorulóra, megtalálhatja a megoldást számára, amely felett érzett öröme és elégedettsége új erővel tölti fel.

Bak

12.22 – 01.20

Ha vitába keveredik, ne dühösen próbáljon kikeveredni belőle, sokkal inkább érveljen, maradjon meg a realitások talaján. Ha így oldja meg a feszült helyzetet, sikerül úgy véget vetnie az egész helyzetnek, hogy mindannyian elégedetten távozhatnak a helyszínről. A hangulatára azonban ez rányomja a bélyegét, egy kis séta, egyéb módja a kikapcsolódásnak segíthet továbblépni, újra erőre kapni.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Mielőtt valóban úgy gondolná, csak Önnek lehet igaza, hallgasson meg másokat is, kérjen olyan emberektől tanácsot, akiknek a véleménye számít. Hajlamos lehet ugyanis annyira ragaszkodni a saját véleményéhez, hogy nem hallja meg a figyelmeztetéseket, ha azok nem olyan emberek szájából hangzik el, akiket jól ismer. Így viszont könnyen véthet akkora hibát, melyet már nem lesz lehetősége kijavítani.

Halak

02.20 - 03.20

Amilyen feszült a hangulat Ön körül, érdemes megválogatnia a szavait. Egy lőporos hordón ül, elég egy apró szikra, hogy robbanjon. Ugyan nem az Ön hibája, hogy így alakulnak a dolgok, mégis úgy alakul, hogy Önt teszik meg bűnbakká. Ebből a helyzetből nem is tud kikeveredni, az idő lesz majd a segítségére. Ne küzdjön, hagyja el a helyszínt tiszta lelkiismerettel, családi körben megnyugvásra, megértésre lelhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!