Asztrológia

2015.11.14. 09:30

Napi horoszkóp - 2015. november 14.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Levert és az egészsége sem éppen tökéletes. Próbáljon meg ettől függetlenül a sarkára állni, a rosszabb napokat mindig jobbak követik. Új feladatokat már ne vállaljon, de amiket megígért, azokat teljesítse. Iktasson közbe rövidebb szüneteket, ilyenkor szívjon egy kis friss levegőt, kapcsolja ki a gondolatait, keresse az Önt körülvevő szépséget. A madarak csiripelése, a lehulló falevelek mind megnyugtatóan hatnak Önre, amire nagy szüksége is van.

Bika

04.21 – 05.21

Miért gondolja, hogy mások képesek olvasni a gondolataiban? Ha nem mondja el, mi a probléma, nem várhatja, hogy megértéssel forduljanak Ön felé. Így viszont számos nézeteltéréshez ad alapot, hisz ingerült, ok nélkül képes másokra támadni, de a kérdésekre nem válaszol, csak idegesen hátat fordít. Legyen sokkal belátóbb, ha azt szeretné, hogy elfogadják, fáradt, képtelen gondolkodni és legszívesebben egyedül lenne.

Ikrek

05.22 – 06.21

Nem igazán alakul úgy a napja, ahogyan azt eltervezte. Váratlan fordulatokban bővelkedik, azonban ez most nem tölti el olyan lelkesedéssel, mint máskor. Szerette volna elvégezni a rutin feladatait és egy kicsit magával törődni, de erre nem lesz lehetősége. Így viszont, ahogy halad előre az idő, egyre feszültebb, a délutáni órákban már nem is lehet Önhöz szólni, mert ingerülten kiabál. Próbáljon megnyugodni és arra összpontosítani, amit tennie kell.

Rák

06.22 - 07.22

Ön a feszültség okozója, és amíg erre nem jön rá, egyre inkább forr Ön körül a levegő. Ha képtelen lenyugodni, akkor mások is csak átveszik az idegességét és ez egyre több konfliktust szül. Keresse a nyugtalanság okát a magánéletében és mielőbb tisztázza az érdekelt féllel a nézeteltérésüket, lehetőleg még azelőtt, hogy olyan embereket bánt meg, akik végképp nem tudnak mit kezdeni az Ön viharos hangulatával.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Tombol Önben az energia, amit viszont képtelen úgy levezetni, hogy ezzel ne bántson meg másokat. Miközben Ön képtelen egy percre is leállni, a környezetében élők már levegőért kapkodnak, mégsem hagy nekik lehetőséget arra, hogy egy kicsit pihenjenek. Ingerült lesz attól, ha valakin úgy érzi, csak tétlenkedik, pedig igazából csak a maga tempójában tevékenykedik. Önnek sem ártana, ha lassítana, mert így hamar ki fog égni.

Szűz

08.24 - 09.23

Nem a mai nap lesz a legideálisabb arra, hogy a nézeteltéréseket tisztázza. Képtelen ugyanis másokat meghallgatni, csak a maga igazát fújja. Így azonban számos buktató kerüli el a figyelmét, amiért aztán természetesen mindenki mást okol, csak éppen saját magában nem keresi a hibát. Lassítson és gondolkodjon el azon, miért halad ennyire a saját feje után? A túlzott magabiztosság, ami táplálja ezt, rossz tanácsadó.

Mérleg

09.24 - 10.23

Szeretne a középpontba kerülni, ennek érdekében képes olyan dolgokra is, amin saját maga is meglepődne, ha kívülről szemlélné a cselekedeteit. De annyira elvakítja a vágya, hogy észre sem veszi mindezt. Ne csodálkozzon, ha a nap végére több ellensége lesz, mint barátja. Ha nem akar az igényeiből engedni, mások vágyait is figyelembe venni, ne is reménykedjen abban, hogy eléri a célját és tényleg Ön lesz a középpont.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ingerlékeny, ideges, így nem csoda, ha igyekeznek kikerülni a látómezejéből. Ön azonban szinte vadássza az embereket, hisz valakin le kell vezetnie a feszültségét. Nem éppen a legjobb módszert választotta, hisz így csak még nagyobb zavart kelt maga körül. Legyen belátóbb, ha azt szeretné, hogy valakivel megbeszélhesse a problémáit, ugyanis ez lenne az igazi megoldás, őszintén feltárni mindazt, ami a szívét nyomja.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ami elromolhat, az el is romlik. És ez nem csak a hangulatára vonatkozik, hanem mindenre, amibe belefog. Képtelen arra összpontosítani, amit csinál, így viszont nem csoda, ha szinte folyamatosan hibázik. A környezetében élők egy darabig csendesen javítgatják mindezt, de nem veheti zokon tőlük, ha egy idő után szóvá teszik a szétszórtságát. Vállaljon kevesebbet magára, de azt igyekezzen teljes erőbedobással elvégezni.

Bak

12.22 – 01.20

Túl magasra tette a mércét, nem csoda, ha még Ön is leveri. Át kellene értékelnie a céljait és sorrendet felállítani. Egyszerre ugyanis nem üldözhet ennyi álmot, így ugyanis mind az ereje, mind a figyelme eloszlik és nem halad olyan iramban, ahogyan azt szeretné. Ettől csak idegessé válhat, egyre több hibát vét. Tűzzön maga elé kevesebb elérendő vágyat, de azokra teljes energiáival összpontosítson.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Amikor a szíve mást diktál, mint az esze, képtelen döntést hozni. A mai napon is le kellene küzdenie egy ilyen ellentétet, de képtelen elszánni magát, melyikre is hallgasson. Az érzelmei teljesen mást súgnak, mint az logikus lenne. Mivel egyedül úgy sem fogja tudni feloldani ezt az ellentétet, kérjen tanácsot egy olyan embertől, akiben maradéktalanul megbízik. Talán ha az ő véleményét is meghallgatja, közelebb kerül a megoldáshoz.

Halak

02.20 - 03.20

Zavarja az a feszültség, ami körbeveszi, Pedig éppen Ön miatt alakul így a hangulat. Képtelen ugyanis elfogadtatni a véleményét, ezért egyre idegesebb, ami csak még tovább ront a helyzeten. Mivel képtelen megmaradni, inkább menekül, de talán ez a legjobb, amit tehet. Rendezgesse a gondolatait magányosan, segítséget felesleges lenne kérnie, hisz igazából még Ön sincs tisztában azzal, mi is a baj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!