Asztrológia

2015.10.31. 09:04

Napi horoszkóp – 2015. október 31.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Képtelen összpontosítani arra, amit éppen csinál, elég egy aprócska zavaró tényező és figyelme máris új utakra téved. Így délutánra már tele van elkezdett, de lezáratlan feladatokkal, amely azonban idegessé teszi. Ne másokban keresse a hibát, mielőbb kezdjen hozzá ezek feldolgozásához. Csak akkor tér ugyanis elégedetten az ágyba, ha legalább azokat az ügyeket befejezi, amelyeket kora reggel betervezett.

Bika

04.21 – 05.21

Hiába próbál tanácsot adni, mint a falra hányt borsó, úgy pörög le a másik félről. Kár ezen bosszankodnia, fogadja el, hogy nem kíváncsiak a véleményére. Az idő úgyis Önt fogja igazolni, és akkor nyugszik meg igazán, ha mindez nem lesz túl késő. Most azonban csak annyit tehet, hogy emelt fővel távozik és a saját dolgaira koncentrál. Van bőven mit csinálnia akkor is, ha mások nem kérnek a segítségéből.

Ikrek

05.22 – 06.21

Hiába mondja el tízszer vagy százszor, akkor sem fognak Önnek hinni, pedig igaza van. Az egész világ összeesküdött Ön ellen, legalábbis így érzi. Ne akarja megváltoztatni a körülményeket, fogadja el és vonuljon vissza. A mai napon egyedül kell boldogulnia még akkor is, ha ezt lehetetlennek érzi. A kitaszítottság érzése és a bizonyítási vágy fog erőt adni Önnek véghezvinni mindazt, amit a fejébe vett.

Rák

06.22 - 07.22

Hagyja, hogy eltereljék a figyelmét és utólag bosszankodik azon, mennyi időt fecsérelt el olyan beszélgetésekre, vitákra, melyek nem vitték közelebb a céljaihoz. Mindezt elsősorban magának köszönheti, hisz nem veszi időben észre, hogy felesleges olyan partnerekkel szócsatát vívni, akik képtelenek meghallgatni a másik felet, csak a maguk igazát hajtogatják. Legyen éber, hogy idejében léphessen.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Képtelen elfogadni, hogy másoknak is lehet problémája, így türelmetlen, ha ezzel Önt akarja terhelni. Szeretne a saját ügyeivel foglalkozni, hisz úgy érzi, az is bőven elég tennivalót tartogat és minden erejére szüksége lesz ahhoz, hogy véghez is vigye, amit elképzelt. Azt azonban nem lenne szabad elfelejtenie, hogy Önnek is volt már szüksége segítségre és bizony ilyenkor jól jött a figyelmes hallgatóság vagy egy bölcs tanács.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Elsősorban olyan feladatokat keressen magának, melyeket képes egyedül is megoldani, mivel nem számíthat sok segítségre. Ezt annak köszönheti, hogy türelmetlen és ingerült. Ilyenkor nem csoda, ha elfordulnak Öntől, hisz nehéz a kedvében járni. A hibát sem magában keresi, hanem az első olyan embert okol minden kudarcért, aki éppen szembe jön. Ha légüres térben érezné magát, azt főként ennek köszönheti.

Mérleg

09.24 - 10.23

Csak olyan emberek társaságát keresse, akik ismerik már Önt és tudják, bizony vannak rosszabb napjai. Képes ugyanis bárkit megbántani egyetlen rossz szó miatt, ami felett máskor átsiklana. De most érzékeny és ilyenkor minden kritika egy késdöfés a szívébe, amit nehezen tud elfogadni. Barátai, közeli ismerősei már tudják, ilyenkor jobb Önt nem zaklatni és hagyni kell, hogy járja a maga útját még akkor is, ha az nem viszi előre.

Skorpió

10.24 - 11.22

Válogassa meg a szavait, mert bizony hajlamos lehet minden meggondolás nélkül olyanokat is kritizálni, akik erre nem szolgáltak rá. Egyszerűen csak keresi a lehetőséget, hogy valahol vagy valakin levezesse a belső feszültséget, amely miatt majd szétrobban. Megszüntetni ilyen módszerrel nem fogja tudni. Vonuljon inkább a háttérbe, és ha sikerül pár percet önmagával tölteni, inkább az okát keresse meg.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ne a környezetében élőkkel foglalkozzon, sokkal inkább az Önre bízott vagy elvállalt feladataival. Ha hibázik, akkor is elsősorban önmagában kell keresni a kiváltó okot. Talán a figyelme szóródik sokfelé, emiatt fordulhat elő, hogy olyan alapvető dolgokat is képtelen megoldani, mely máskor játszi könnyedséggel sikerül. Összpontosítson, ha egy feladatba belekezd, addig ne foglalkozzon mással, amíg azt le nem zárta.

Bak

12.22 – 01.20

Napvilágra kerül egy titok, melyet szeretett volna örökre megtartani magának. Sajnálatos módon azonban ezt megosztotta egykoron valakivel, akiről úgy gondolta, megbízhat benne. Nehéz megmondani, melyik bántja jobban, az információ kiderülése vagy az a mérhetetlen csalódás, amit egykori barátja iránt érez. Mindenesetre olyan leckét kapott most az élettől, melyért ugyan nem hálás, de élete végéig kísérteni fogja.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Vágyik arra, hogy emberek között legyen. Nem elégszik meg azonban azokkal, akikkel egy ilyen szürke napon összehozná a sors, keresi a lehetőséget, hogy új ismeretségeket kössön. Könnyed beszélgetéseket kezdeményez, de figyelmét nem kerüli el, ha valakivel a későbbiekben elmélyíthetik a kapcsolatukat. A felszínesség máskor zavarná, de most határozottan élvezi ezeket a társalgásokat.

Halak

02.20 - 03.20

Most megérti, hogy minden okkal történik. Eddig azt hitte, veri Önt a sors és valahogy nem akarnak összejönni azok a dolgok, amiket eltervezett. De a mai napon ráébred, hogy ennek így kellett történnie és eddig is minden az elképzelései szerint alakultak, csak rossz oldalról közelítette meg. Így viszont már sokkal könnyebb dolga lesz, hisz felismerve az összefüggéseket nagyobb sebességre kapcsolhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!