Asztrológia

2015.10.18. 09:14

Napi horoszkóp – 2015. október 18.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Mind szellemileg, mind lelkileg egyensúlyban van, ilyenkor képes igazán nagy dolgokat véghezvinni. Éppen ezért most elsősorban a saját problémáira és céljaira irányítsa a figyelmét, ne mások érdekeit tartsa szem előtt, hanem mindazt, amit Ön szeretne elérni. Ne pazarolja az energiáit olyan ügyekért, melyet nem érez sajátjának, hisz nem is tudna teljes szívvel küzdeni. Márpedig ha Ön nem áll valami mellé teljes vállszélességgel, azt általában nem is tudja Teljes erőbedobással képviselni.

Bika

04.21 – 05.21

Remekül érzi magát emberek között, energiákkal töltik fel, új ötletekkel gazdagodik a beszélgetései során. Még a legártatlanabb kérdéseire kapott válaszok is elgondolkodtatják, keresi bennük a mélyebb értelmet és mivel rendkívül céltudatos, meg is találja azokat a az ösztönző mondatokat, amelyek eddig hiányoztak ahhoz, hogy továbblépjen. Ne forduljon magába, használja ki, hogy ilyen nyitottan képes kapcsolatokat teremteni.

Ikrek

05.22 – 06.21

Nincs az az akadály, amely megállásra kényszeríthetné. Lehet, hogy lassítania kell, ami az egészsége szempontjából talán nem is lenne olyan nagy baj, de nem adja fel. Ha úgy érzi, elakadt, máris azon töri a fejét, merre induljon tovább ahhoz, hogy a céljait elérje. Nem keresi az okokat, nem hibáztat senkit, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan azt eltervezte, csak előre néz és töretlen lendülettel halad tovább.

Rák

06.22 - 07.22

Ha a mélyben elvarratlan szálak okoznak Önben feszültséget, ne halogassa tovább a tisztázásukat. Keresse meg a másik felet és öntsenek tiszta vizet a pohárba. Meglehet, hogy ennek következtében örökre felbomlanak kapcsolatok, de ez még mindig a jobb megoldás hosszú távon, mint a hallgatás és a folyamatos őrlődés. Bízhat azonban a megérzéseiben és az ösztönében, amelyek megsúgják, kinek kell engedni és kit engedjen el végleg.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Mintha eddig nem is itt élt volna, úgy csodálkozik rá a szűkebb világára. A vágy, hogy megélje a szépséget annyira tombol Önben, hogy ott is észreveszi, ahol nap, mint nap jár. Élvezze ezeket az órákat és mindazt, amit nyújtanak Önnek. Valószínűleg nem ez lesz a legtermékenyebb napja, mert az álmodozás rengeteg idejét veszi el, de lelkileg annyi energiát gyűjt közben, melyből még napokig fog táplálkozni.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Napok óta halogat egy döntést, már minden érvet felsorolt mellette és ellene is, mégsem tudja, mi lenne a helyes. Vegyen egy nagy levegőt és mondja ki azt, ami elsőként az eszébe jut. Kár tovább gondolkodnia, mert minél tovább húzza, annál inkább válik bizonytalanná. Talán azért, mert nincs jó válasz, két rossz közül kell választania. Legyen végül bármi is az ítélet, ehhez kell tartania mostantól magát, így a továbbiakban már csak azokkal az érvekkel foglalkozzon, amelyek ebben segítik.

Mérleg

09.24 - 10.23

Nem úgy alakulnak az ügyei, ahogyan azt eltervezi reggel. Már délelőtt szembesülnie kell azzal, hogy mások veszik át az irányítást. Engedjen a nyomásnak, felesleges harcolnia ellene, ugyanis ez annyi energiáját emésztené fel, hogy a valódi feladataira már nem maradna ereje. Így ugyan elégedetlen lesz a teljesítményével, azonban erre semmi oka nem lenne. Hisz nem tétlenkedett, bár a saját céljait most nem érhette el.

Skorpió

10.24 - 11.22

Már Ön is érzi, amit mindenki mond, bizony túlvállalta magát és közelít ahhoz a ponthoz, amikor nem bírja tovább. Még időben van, de be kell húznia a féket. Mondjon nemet, ha új felkérést kapna és a már elvállaltak esetében is csak azokkal foglalkozzon, amelyik határidős. Ha ezzel sikerül pár szabad órát szereznie, azt szánja arra, hogy pihen, kikapcsolódik. Töltse családi, baráti körben az így nyert időt.

Nyilas

11.23 - 12.21

Mivel elkeserítené, ha nem sikerülne megvalósítani a fejében összerakott tervet, ezért abba csak akkor érdemes belekezdenie, ha minden akadályt számba vett és arra is született már elképzelés, kihez fordulhat, ha mégis gondok merülnének fel. Ha nincs ilyen vészforgatókönyv, akkor egyenlőre tegye félre az álmait és bízza inkább másokra az irányítást, így a felelősség sem Önt fogja terhelni.

Bak

12.22 – 01.20

Ne engedje, hogy a körülmények hatása alá kerüljön és esetleg ennek köszönhetően jókedve elillanjon. Vidáman ébredt, de már délelőtt is minden jel arra mutat, nem lesz ez a mai olyan remek nap, mint gondolta volna. Ön azonban erős és kiáll az érdekei mellett, nem engedi azt sem, hogy túlzottan kihasználják. Az esti órákban azonban már nem kerülheti el tovább a sorsát, egy csúnya veszekedésben lesz része, amit nem is sikerül tisztázniuk.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ismét kénytelen letérnie a saját útjáról csak azért, mert képtelen nemet mondani, kerülni szeretne minden vitás helyzetet. Magát is becsapja, amikor azt mondja, ezek újabb lehetőségek arra, hogy bizonyítson, hisz erre semmi szüksége. Ha csak azt végzi el, ami elősegítené Önt az előrejutásban, az is bőven elegendő lenne ahhoz, hogy mások is elismerjék a teljesítményét, hisz az eredményei önmagukért beszélnek.

Halak

02.20 - 03.20

Minden egyes akadály, amelyet ma gördít Ön elé az élet egy próbatétel. Be kell bizonyítania a világnak és önmagának is, hogy valóban szeretné elérni azokat a célokat, melyeket kitűzött maga elé. Néha bizonytalan, valóban megéri-e a küzdelmet, a mostani nehézségek megadják erre a választ. Ha sikeresen veszi, bár fáradtan, de elégedetten fekhet le. Ha azonban elbukik, új terveket kell megálmodnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!