Asztrológia

2015.09.30. 07:44

Napi horoszkóp - 2015. szeptember 30.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Már régóta figyeli, hogy az egyik barátja mennyi baklövést követ el, hogyan puskázza el sorozatosan a szerencséjét. Bár jóindulatúan segíteni akar rajta, de végül csúnya veszekedés keveredik az ügyből. Nem akar „haragszomrádot” játszani, de nem látja be, hogy miért Önnek kellene bocsánatot kérnie. Egy oka van: okos enged, szamár szenved. Ez igaz, Ön is belátja, és meg is teszi ebben az irányban az első lépést, amely nem is olyan nehéz, mint gondolta volna.

Bika

04.21 – 05.21

A családja egyre többet morog a sok elfoglaltsága, a fáradtsága és a kedvetlensége miatt. Nem érti meg, hogy Önnek most sokat kell a munkába fektetnie, és hogy ez az erőfeszítés később busásan megtérül. Nincs ereje azonban ahhoz, hogy ezt a vitát ismét lefolytassa, így inkább elsiet otthonából. Szervezze meg, hogy az esti órákban mindannyian együtt legyenek és egy kellemes vacsora mellett, nyugodt légkörben próbálják még egyszer átbeszélni a dolgaikat.

Ikrek

05.22 – 06.21

Üresnek érzi magát, nincs kedve semmihez. Még egy meghívást is visszautasít, amiből viszont még komoly sértődés lehet. Semmi nem dobja fel, pedig az ügyei remekül alakulnak és a legkisebb energiabefektetés is elég ahhoz, hogy pontot tehessen olyanok végére is, melyek az utóbbi hetekben sok idejét felemésztették. A megoldások szinte az ölébe hullanak, de ne feledkezzen meg arról, hogy ezt nem magának köszönheti, hanem azoknak, akik kitartanak Ön mellett az ilyen napjain is.

Rák

06.22 - 07.22

Már megint nem tud lakatot tenni a szájára, nem tudja elképzelni azt, hogy más mondja ki az igazságot? Miért kell Önnek mindig az áldozatnak lennie? Ne legyen ennyire önfejű és makacs. Legalább egyszer tanuljon a saját hibájából, és most már kerülje el ezeket a csapdákat. Meglehet, hogy időről időre szántszándékkal csalják tőrbe, hogy aztán elvághassák az útját. Az okos ember más kárán tanul, de mit mondhatunk arra, aki a sajátjából sem?

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ezúttal semmi sem esik az ölébe, minden apró eredményért meg kell dolgoznia. Hajlamos lesz meggondolatlan és könnyelmű döntéseket hozni, vagy ígéreteket tenni. Nagyobb pénzek kiadását egy későbbi időpontra kellene halasztania, mert a mai napon nem képes reálisan felmérni a viszonyokat. Most ugyan csábítónak és kedvezőnek tűnhet az ajánlat, de közel sem biztos, hogy holnap felébredve nem látná a viszonyokat másképp.

Szűz

08.24 - 09.23

Vannak az ember életében kellemes és kellemetlen kötelességek. Ez, ami most Önre vár, egyenesen rémes, legalábbis úgy érzi. Töri a fejét megállás nélkül, hogyan tudná elodázni a dolgot, de a lelke mélyén Ön is tudja nagyon jól, hogy ez lehetetlen. Ha nem ma, akkor rövidesen úgy is meg kell tennie. Vegyen erőt magán és ne a kifogásokat, hanem a megoldásokat keresse. Azok ugyanis sokkal egyszerűbbek és hatékonyabbak.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ma úgy érzi, sehol sincsen nyugalma. Olyan dolgokat várnak el Öntől, amelyeket se kedve, se energiája teljesíteni. Ellentmondásos érzelmek között vergődik. Ellenállhatatlan vonzalmat érez, hogy új utakra induljon, de ehhez fel kell rúgnia régi kapcsolataiból párat. Ha részt vesz most valamilyen kulturális eseményen vagy sikerül átmozgatnia a testét, enyhítheti a belső feszültségét. Mi több: még akár le is vezetheti.

Skorpió

10.24 - 11.22

Hajlamos arra, hogy mindent apró darabokra szedjen, de összerakni már nem tudja. Az eseményeket is így boncolgatja, analizálja. Ez önmagában nem volna baj, ha a közben zajló folyamatokra is szentelne egy kis figyelmet. Míg a múltban kalandozik, elkerüli a figyelmét a jelenben felmerülő probléma. Először ezt kell megoldania, ha valóban rendezni szeretné a sorait. Nem lesz könnyű a mai nap, komoly lelki mélypontról kell felállnia.

Nyilas

11.23 - 12.21

Ma semmi sem sikerül Önnek, de ez nem a véletlen műve. Melléfog mindenben, amihez csak nyúl. Képtelen elvégezni a feladatait, tör-zúz maga körül, ráadásul családon belül is csak a feszültségkeltéshez van ereje. Ahhoz, hogy ne herdálja el egyetlen nap alatt sok-sok év szeretettel felépített egységet, jobban teszi, ha mindent félredob és inkább olyan lehetőségeket keres, ahol az egész család kikapcsolódhat, lazíthat.

Bak

12.22 – 01.20

Valamikor a nyáron úgy tervezte, hogy ebben az időszakban majd az őszi álmát fogja aludni, vagyis alacsonyabb tempóra áll át. Az élet azonban tele van kihívásokkal, és persze így semmi sem lett az elképzeléséből. Még ez a nap is hoz az Ön számára izgalmakat, pedig most igazán nem lehet panasza a csillagok állására. Erején felül vállal szerepet egy esemény megszervezésében, melyre most ébred rá, amikor már a finisben járnak a munkálatok.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Jót tett Önnek a tegnapi kikapcsolódás, helyreállt a lelki békéje, kiegyensúlyozottabb lett. Humorosan fogja már fel mindazt, ami tegnap még halálra bosszantotta. Nem is érti, miért dühöngött annyira. A mai nap egyébként is kellemes meglepetésekkel szolgál, folyamatban lévő ügyeit könnyedén képes lezárni. Figyelmét azonban nem kerülheti el egy kisebb feszültség, azonban még hagyja beérni, ne erőltesse, hogy most tisztázzák.

Halak

02.20 - 03.20

Néhány, az Ön számára kedves dologról le kell mondania. Ez nem lesz könnyű. Összpontosítson a mindennapi tennivalókra, ez a nap nem alkalmas a hosszú távú tervezésre. Elégedjen meg azzal, hogy ura lehet önmagának. Egy már-már elfeledett lehetőség azonban most ismét felbukkan, és talán nagyobb eredménnyel is kecsegteti, mint azt gondolta volna. Ha váratlan meghívást kap, ne utasítsa vissza, remekül fogja érezni magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!