Asztrológia

2015.09.15. 09:32

Napi horoszkóp - 2015. szeptember 15.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Nemcsak annak köszönheti a sikereit, hogy az ötleteit az utolsó lépésig alaposan kidolgozta, de meg is szervezte a folyamatot, felmérte, kiket érdemes belevonni és kik azok, akiket minél távolabb kell tartania ahhoz, hogy ne tudódjon ki idejekorán, mire készül. Így aztán bombaként robban a terve és különösen a gyorsan elért siker. Most ismét bebizonyította, ha valamit a szívügyének tekint, akkor képes ennek érdekében akár a csillagokat is lehozni az égről.

Bika

04.21 – 05.21

A mai napot áldozza arra, hogy rendezgeti a kapcsolatait. Nehéz időszak vár Önre, érdemes felkészülnie, kire számíthat majd a bajban. Sokan léptek be az életébe az elmúlt időszakban és számos közülük valóban értékes. A régiekről sem szabad azonban megfeledkeznie, bár úgy tűnik, hogy a viszonyuk megromlott, de ha valóban fontosnak éreznék a fenntartását, akkor egy telefon is elég lenne. Ha talál olyat, akivel képes újrakezdeni és ismét bízni, jelenthet valamit.

Ikrek

05.22 – 06.21

Végre újra önmagára talál és teljes lendületével képes arra figyelnie, amit tesz. Eddig hajlamos volt arra, hogy a figyelmét szétszórja, mindenbe belekezdjen, majd az első akadálynál feladja és úgy lépjen tovább, hogy nem oldja meg. Feltámad Önben a harci szellem és megküzd a nehézségekkel, nem fordít hátat mindazoknak, akik a segítségére vannak. Ezzel ismét visszaszerezheti a tekintélyét is.

Rák

06.22 - 07.22

Különösen akkor van elemében, ha emberek között mozoghat, ennél jobban csak azt élvezi, ha Ön állhat a középpontban. Vegye át bátran a vezető szerepet még akkor is, ha első pillanatban úgy érzi, túl nagy felelősséggel jár és a képességei sem adottak ehhez. A lelkesedése és a kiegyensúlyozottsága átsegíti a nehézségeken és ha végül sikeresen „vizsgázik”, elégedett büszkeség töltheti el, a tapasztalatok pedig örökre elkísérik.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Képtelen gátat szabni annak, hogy az érzéseit kimutassa. Nem szívesen tárja fel a szívét, különösen olyan közegben, ahol ellenségek is vannak, most mégis ezt teszi. Hiába is küzd és erőltetné magára az önfegyelmet, egy heves vita végül kihozza Önből mindazt, ami foglalkoztatja egy ideje. És ez bizony most a lelki világa, hisz úgy érzi, az utóbbi időben annyi csalódás érte, hogy azt már képtelenség az értelem síkján feldolgozni.

Szűz

08.24 - 09.23

Felszabadult, kiegyensúlyozott és összhangban önmagával a világban is könnyebben találja meg a helyét. Egész nap tesz-vesz, képtelen nyugton maradni, úgy érzi, most kell minden olyan problémáját megoldani, amelyekhez az elmúlt időszakban nem érzett elég energiát magában. Valóban irigylésre méltó a lendülete, mégse hajszolja bele magát olyan feladatokba, melyeknek a végét nem látja, mert hajlamos lehet túlterhelni magát.

Mérleg

09.24 - 10.23

Az események elindulnak egy olyan irányba, amely már megmagyarázhatatlan és így képtelen is kézben tartani az irányításukat. Bele kell törődnie, hogy ez a nap nem úgy fog alakulni, ahogyan azt eltervezte, és örülhet annak, ha egyáltalán képes lesz tartani a tempót és nem dől ki a sorból túl korán. Minden erejére szüksége lesz ahhoz, hogy ne omoljon össze és legalább a családot egyben tudja úgy tartani, ahogyan azt Ön szeretné.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nehezen találja meg a hangot a környezetében élőkkel és különösen az bántja, hogy a szűkebb családja is félreérti a szavait, tetteit. Elég egyetlen szikra ahhoz, hogy robbanjon a feszültség, ami nem is igazán most keletkezett, már napok óta a ott lógott a levegőben. Egyszerűen nem volt idejük, alkalmuk akkor és ott tisztázni a nézeteltérést és belülről emésztette Önöket, de most már nincs tovább, ideje színt vallaniuk.

Nyilas

11.23 - 12.21

Úgy fest, túl sokat tervezett a mai napra, délután már érzi, hogy képtelen lesz végezni. Kár emiatt idegeskednie, hiszen a valóban fontos ügyeket elintézte, elvégezte mindazt, ami ahhoz kell, hogy nyugodtan hátradőljön, a többi igazán ráér holnapig. Ne sajnálja magától a pihenést, ha túlhajszolja magát, csak az egészségét tenné kockára, komoly teljesítményt képtelen ugyanis már nyújtani.

Bak

12.22 – 01.20

Számolnia kell vele, hogy bárhogyan is próbálkozik a legjobbat kihozni a helyzetből, valahogy minden félresikerül. Nehéz lenne ezt azzal magyarázni, hogy Ön csak jót akart. Egyre ingerültebbé válik és így csak tovább tetézi a bajt, hiszen megbántja a családját. Jóvá tenni szinte lehetetlen, hisz ha egyszer valami összetörik, hiába ragasztják meg, az már akkor sem lesz ugyanaz. Éppen ezért legalább a szavaira ügyeljen, ha már a tetteit képtelen irányítani.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Csak annyit legyen emberek között, amennyit feltétlenül szükséges és mielőbb vonuljon vissza, hogy önmagára is figyelhessen. Egy ideje érzi, hogy valami nincs rendben ott belül, de nem volt módja ennek utánajárni. Most végre akad egy kis ideje, ha ezt kellő intenzitással arra fordítja, hogy megkeresse a hibát, meg is fogja találni. Bizonyos technikák ebben segítségére lehetnek, ilyen például a jóga, meditáció.

Halak

02.20 - 03.20

Kifejezetten ideges már korán reggel, hiszen érzi, hogy az elképzelései nem megvalósíthatóak, mégsem találja azt a pontot, amit módosítania kellene ahhoz, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt szeretné. Legjobb lesz, ha vesz egy mély levegőt és belekezd, aztán ahogy halad előre, elérkezik majd az akadályhoz. Akkor és ott már nem lesz sok ideje gondolkodni, tudja, hogy meg kell oldania és az adrenalin átlendíti a holtponton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!