Asztrológia

2015.08.06. 07:58

Napi horoszkóp - 2015. augusztus 6.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Megtalálják Önt egy problémával, amelyet nem képes olyan könnyedén fogadni, ahogyan azt máskor teszi. Képtelen átsiklani felette, a máskor megoldásnak látszó válaszokat most elfogadhatatlannak tartja. Valami új úton töri a fejét, ez azonban jelentős energiákat emészt fel. Sokkal hamarabb kimerül, minthogy megnyugtatóan rendezhetné a dolgot és ez csak még idegesebbé teszi. Ha már el kívánja hagyni a járt utat, legalább adjon időt magának az új megtalálására.

Bika

04.21 – 05.21

Krízishelyzet áll elő, legalábbis első pillanatban úgy érzi, most dől össze a világ. Pedig semmi rendkívüli nem történt, csak a szokásos események gyűrűztek be az életébe, bár az tény, egy kicsit több egyszerre, mint amennyit könnyedén képes lenne feldolgozni. A legfontosabb most az, hogy ne másban keresse a hibát, az erejét arra fordítsa, hogy megoldásokat találjon. Tekintse kihívásnak, hogy megőrizve a nyugalmát mindent elsimít.

Ikrek

05.22 – 06.21

Nem dughatja tovább homokba a fejét, kénytelen lesz színt vallani. Már régóta érezte, hogy ott lapul a feszültség, de nem merte szóba hozni. Mára azonban már annyira elmérgezték a lelkét a kimondatlan szavak, hogy úgy érzi, nincs tovább. Ne indulatból próbálja megoldani, őrizze meg a nyugalmát, legyen belátó, ha valóban közös megegyezésre törekszik. Márpedig végleg lezárni csak akkor tudja, ha mindannyian elégedetten állnak fel az asztaltól.

Rák

06.22 - 07.22

Túl sokat szeretne a mai napon elvégezni, egyedül biztosan nem sikerülhet. Két lehetősége van, egyes munkálatokat elhalasztani vagy segítséget kérni. Egyik sem az erőssége, de most kénytelen lesz választani. Bárhogyan is dönt, elégedett lehet végül. Ha úgy érzi, valami nincs rendben Önnel, ne halogassa tovább orvosa felkeresését, hisz a probléma nem most kezdődött, adott bőven időt szervezetének a regenerálódásra.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan eltervezte. Tudomásul kell vennie, hogy most nem Ön irányít. Azt megteheti, hogy a kényes helyzetekből kimenekül és kerüli a vitákat. Ettől még nem lesz vesztes, csak el kell fogadnia, hogy mások döntenek az Ön sorsáról. Ha mégis marad, akkor azonban nem veszítheti el a fejét, indulatosan nem fogja tudni megoldani a gondokat. Talán ha más szemszögből is megvizsgálná a kérdést, találhat rá választ.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Minden erejére szüksége lesz ahhoz, hogy a mai napot átvészelje. Bár csak könnyed feladatokat tervezett, mégsem úgy alakulnak a dolgok, hogy erre módja nyílna. Kénytelen éber maradni és ez jelentős szellemi munkát kíván Öntől. Abban nem is reménykedhet, hogy csak egy rossz álom az egész, ez bizony egy komoly probléma, amit ráadásul Önnek kell megoldani. Teljesen más szemszögből kell megközelítenie, mint ahogyan az Önnek elfogadható lenne, de csak így nyugodhat meg végül.

Mérleg

09.24 - 10.23

Kissé bizonytalan, így hajlamos lesz kiszámíthatatlanul reagálni még olyan helyzetekben is, ami nem is éri váratlanul. Ezzel megnehezíti a saját dolgát, hisz így nem reménykedhet abban, hogy segítséget kapjon. Fordítsa az energiáit elsősorban olyan feladatokra, melyekkel egyedül is képes megbirkózni, és szakítson arra is időt, hogy visszavonuljon és megkeresse az okát mai viselkedésének.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ha nem lenne olyan kényelmes, sokkal nagyobb esélye lenne arra, hogy az új ismeretségeit megtartsa. Így viszont, hogy hosszasan kéreti magát, hamar elfordulnak Öntől azok az emberek, akik még nem ismerhetik igazán. Hisz alapjában véve rendkívül segítőkész, munkabírása kimagasló, így remek segítőtárs lehet, de lustasága miatt hosszas udvarlást vár el ezért. Legyen rugalmasabb és kedvesebb, legalább olyan esetekben, ha a friss kapcsolatokról van szó.

Nyilas

11.23 – 12.21

Hiányzik Önből a lelkesedés, ennek köszönhetően az egész napját csak olyan tevékenységekkel tölti, melyek nem igényelnek nagy energia-befektetést. Ugyan tesz-vesz és látványosan tevékenykedik, de valódi előrehaladásról nem beszélhetünk. Ha nem szorongatják határidők, még meg is úszhatja a mai napot nagyobb gond nélkül, de ha egy fontos munkájával nem végez időben, komoly vitákra számíthat.

Bak

12.22 – 01.20

Éppen azt vetik a szemére, amiért máskor oly népszerű és közkedvelt. Talán a meggondolatlanságának köszönheti ezt, hisz ahogy a szavait megválogatja a mai napon, valóban kissé félreérthető. Gondolkodjon, mielőtt bármit is mond vagy cselekszik. Számoljon azzal, hogyan hat a viselkedése a másik félre, és mérlegeljen, valóban olyan fontos kimondani, amit gondol. Egy későbbi időpontban egyértelműbben tudja megfogalmazni mindazt, ami a szívét nyomja.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Az érzelmei irányítják, így a döntéseinek nincs reális alapja. Az ítélőképességét jelentősen befolyásolja, mit súg a szíve és az esze hiába is mondana ellent, képtelen hallgatni rá. Éppen ezért anyagi kérdésekben semmiképpen ne döntsön és a karrierje szempontjából fontos kérdésekben is kérjen haladékot. Viszont ideális ez a nap arra, hogy családi körben, barátokkal beszélgessen, tiszta vizet önthetnek sok kérdésben a pohárba.

Halak

02.20 - 03.20

Túl nagy eredményeket ne várjon a mai naptól. Hajlamos lesz mind a felelősséget, mind a munkát másokra hárítani, így viszont nem reménykedhet abban, hogy sikeresen lezárja a folyamatban lévő ügyeit. Csak akkor adhatja át másnak mindazt, ami a vállát húzza, ha a szerettei is sajátjuknak érzik az Ön elképzeléseit és ezért szívesen állnak a rendelkezésére, elvárásokat ugyanis nem támaszthat velük szemben a saját érdekeiért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!