Asztrológia

2015.08.22. 07:29

Napi horoszkóp - 2015. augusztus 22.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Csak a legfontosabb kötelezettségeivel foglalkozzon és utána minden figyelmét fordítsa szerettei felé. Bár úgy érzi, tele van problémával, ezekre választ azonban egyedül nem fog találni. Ha azonban őszintén beszélgetnek, esetleg kicsit kikapcsolódik és elfelejti a gondjait, képes lesz olyan utakat találni, melyek közelebb viszik a megoldáshoz. Ne erőltesse azonban ezt, jelenleg ugyanis képtelen tisztán gondolkodni.

Bika

04.21 – 05.21

Nehezen találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel, különösen a szerettei szeretnék ennek az okát megtudni. Hiába próbálnák azonban kérdezgetni, Ön magába zárkózik, mert úgy érzi, ez egy olyan probléma, amellyel egyedül kell megbirkóznia. Ha képes lenne őszintén megnyílni legalább azoknak, akik igazán közel állnak Önhöz, sokkal könnyebben kapna válaszokat az Önben felmerült kérdésekre.

Ikrek

05.22 – 06.21

Olyan nehézségekkel kell megküzdenie, amelyekre nem volt felkészülve. Legyen ez egy régebb óta lezáratlan ügy, mely ismét napvilágra kerül, vagy egy családi perpatvar, ahol Önnek kellene igazságot tennie, egyszerűen úgy érzi, meghaladja a képességeit a helyzet. Próbáljon meg távolságot tartani a kérdéstől és kívülállóként tekinteni az egészre. Zárja ki az érzelmeit, a realitások talaján állva hozza meg a döntését.

Rák

06.22 - 07.22

Úgy érzi, helyére kerültek a dolgok és végre megnyugodhat. Ennek talán a szerettei örülnek a legjobban, hisz végre egy kellemes nap vár Önökre. Gyorsan letudja a kötelezettségeit és minden figyelmét feléjük fordítja. Van mit bepótolniuk, hiszen már régen ültek le őszintén beszélgetni, meghallgatva egymás problémáit közös megoldásokat kigondolni. Most végre számíthatnak Önre, hiszen minden zavaró tényezőt képes elfojtani magában.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Könnyedén köt új ismeretségeket, hiszen nyugodt, kiegyensúlyozott. Azt az arcát mutatja a külvilágnak, amely oly népszerűvé teszi akár az ismerősei, akár vadidegenek körében. Remekül leplezi, hogy ez egy álarc, ugyanis a bensőjét mardossa valami megfoghatatlan érzés, amitől képtelen szabadulni. Az elégedetlenség és a félelem keveredik Önben, de ha ennek az okát kellene megfogalmazni, komoly gondban lenne.

Szűz

08.24 - 09.23

Érdemes a mai napon emberek között mozognia, hiszen így energiákkal töltődhet fel, de közben adni is tud nekik. A kisugárzása harmóniát és nyugalmat ébreszt másokban, így teremt békét még ott is, ahol feszültség uralkodik. A szerettei is ebből táplálkoznak, így legyen türelmes, megértő, ha nem is úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt Ön elképzelte. Mindenből igyekezzen kihozni a legjobbat, így teremtheti meg a szeretet légkörét.

Mérleg

09.24 - 10.23

Tele van energiával, azonban most képes ezt úgy hasznosítani, hogy másokat is magával ragadjon és közösen tevékenykedjenek a siker érdekében. Ön tűzi ki a célokat, de az odavezető út kijelölését már másokra bízza. Így éri el, hogy mindannyian egy irányba haladjanak, hiszen valamennyi érdekelt hozzáteszi a tudását, tapasztalatát, így sajátjának érzik még akkor is az ügyet, ha az igazából csak az Ön érdekeit szolgálja.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nehezen képes elfogadni azt a helyzetet, amibe a mai nap kerül. Szabadulni azonban nem fog tudni, így az adott körülmények között kell bizonyítania a talpraesettségét és azt, hogy nem véletlenül érte el az eddigi sikereit. A nyomás nagy, de ez most ösztönzőleg hat Önre, olyan teljesítményt nyújt, mellyel még önmagát is meglepi. Szerettei körében lazítson és engedje, hogy elismerjék az elért eredményeit.

Nyilas

11.23 - 12.21

Képtelen uralkodni a hangulatváltozásain, így nem csoda, ha az emberek igyekeznek messzire elkerülni. Olyan feladatokat válogasson össze a mai napra, melyeket egyedül is képes megoldani, ugyanis segítségre addig nem számíthat, amíg a belső egyensúlya nem áll helyre. Ehhez azonban sikerélményekre lesz szüksége, melyben akkor lesz része, ha a kitűzött céljait eléri. Szerettei körében csak tovább nőhet a bizonytalansága, így az esti órákra rendezze a gondolatait.

Bak

12.22 – 01.20

Nyugtalan és bizonytalan és ez negatívan befolyásolja a teljesítményét. Képtelen az adott feladatra összpontosítani, az őrült kapkodás és az, hogy egyszerre több mindennel is foglalkozik csak zűrzavarhoz vezet és az eredmények elmaradásához. Tisztázza először magában, melyek a valóban fontos kérdések és utána már csak azokra fordítsa a figyelmét. Találja meg a megfelelő partnereket az adott feladathoz, akik segítségére lehetnek.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Az, hogy Ön elégedetlen a helyzetével még nem jelenti azt, hogy valóban nem tett meg mindent a siker érdekében. Ha az eredményeket venné számba és nem a kudarcokon lovagolna, rádöbbenne, hogy sokkal közelebb van a céljai eléréséhez, mint azt első ránézésre gondolná. Valóban még számos akadály vár leküzdésre, de megvan Önben a tudás és a kitartás, hogy megoldja, csak hinnie kell önmagában.

Halak

02.20 - 03.20

Ne engedje, hogy az idegeskedése kapkodásba váltson át. Hiába próbálná siettetni a dolgokat, azoknak megvan a maga menete. Ha még nem érkezett el az ideje, hogy valóban lezárja az ügyet, akkor nem tehet mást, mint ezt elfogadja, de mindent megtesz a siker érdekében. Már az is elégedettséggel kell eltöltse, hogy nem hátrált meg az akadályok láttán, hanem kihívásként tekintett rájuk és ha segítséggel is, de megbirkózott velük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!