Asztrológia

2015.07.07. 08:29

Napi horoszkóp - 2015. július 7.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 - 04.20

Pont azt kapja vissza a környezetében élőktől, amit ad nekik. Ha sugárzik Önből a boldogság, visszamosolyognak Önre, de ha feszült, akkor ne csodálkozzon, ha heves viták közepén találja magát. Épen ezért fontos, hogy az energiáit olyan dolgokra fordítsa, amelyek örömmel töltik el. Kezdje el tervezni a hétvégét is, ellenkező esetben a kapkodás lesz az úr. Úgy ossza be az időt, hogy a partnerére feltétlenül maradjon pár szabad órája, megérdemelnek már egy kis boldogságot.

Bika

04.21 - 05.21

Ha önmagában megtalálja a boldogság forrását, már csak egy lépés választja el attól, hogy mindezt képes legyen a környezetében élőknek is átadni. Szívesen tartózkodik akár nagyobb társaságban is, hamar a középpontban találja magát, ahol aztán igazán elemében van. Élvezzen minden pillanatot, használja ki a lehetőségeket, hogy új ismeretségeket kössön. A mai napon sokkal gazdagabban térhet nyugovóra, mint ahogyan ébredt.

Ikrek

05.22 - 06.21

A nap nagy részében kiválóan fogja érezni magát. Amit eltervez, könnyedén meg is valósítja, úgy érzi, nem állíthatja meg semmi és senki. Ha azonban ezt valóban el is hiszi, csalódás érheti, éppen ezért fontos, hogy reálisan mérje fel a lehetőségeit, a határait ne feszegesse. Maradjon meg a korlátokon belül, melyeket tulajdonképpen éppen Ön állított fel egykoron azért, hogy ne legyen felelőtlen és könnyelmű.

Rák

06.22 - 07.22

Ha sikerül maga mellé állítania két-három embert, akkor verhetetlenek lehetnek. Koncentráljon arra, hogy jól válassza meg a segítőket, mert onnantól már minden megy, mint a karikacsapás. Szervezőképességének nagy hasznát veheti, hisz a legfontosabb, hogy úgy tudja beosztani a rendelkezésére álló erőforrásokat és időt, hogy mindenki hasznosnak és eredményesnek érezhesse magát és végül elégedetten zárja a napot.

Oroszlán

07.23 - 08.23

A középpontban áll és ez igazán tetszik Önnek. Olyan emberek fordulnak Önhöz segítséget kérve, akikre felnézett, nem gondolta volna, hogy egyszer Ön lehet az, aki megoldást nyújthat nekik. Ha nem él vissza a mai napon birtokába jutott információkkal, olyan körökbe is bebocsátást nyerhet, ahova régóta vágyott bejutni. Ne használja ki az így nyert elismerést a pillanatnyi előrejutás reményében, gondolkodjon hosszabb távon.

Szűz

08.24 - 09.23

Az időpont remek arra, hogy közös célokért szálljon harcba. Képes ugyanis a saját igényeit mások elvárásaival úgy összhangba hozni, hogy egyszerre indulhatnak csatába a siker érdekében. Az összefogás lehet a kulcs ahhoz, hogy valóban meg is valósíthassák az álmaikat. Ne okozzon csalódást azzal, hogy önmagát túlzottan előtérbe tolva esetleg másokat félresöpör, hosszú távon ez semmiképpen nem lehet eredményes.


[poll id="4"]

Mérleg

09.24 - 10.23

A mai napon a családi kötelékek ápolására helyezi a hangsúlyt. Teljes harmóniában önmagával nem is tehet mást, mint mások problémája felé nyit. Bár nem öröm hallani, ha valaki gondokkal küzd, most mégsem kesereg, inkább arra összpontosít, hogyan tudna segíteni. Olyan rokonokkal veszi fel a kapcsolatot, akikkel hónapok óta nem beszélt, mert fontosnak tartja, hogy végre halljanak egymásról.

Skorpió

10.24 - 11.22

Remek nap ez a mai arra, hogy rokonokkal, barátokkal kimozduljon és szórakoztató programokon vegyen részt. Igazi kikapcsolódást nyújthat minden szabadtéri rendezvény, olyan lehetőségeket keressen, ahol valamennyien jól érezhetik magukat. Ha ehhez egy kis testmozgás is párosulna, két legyet ütne egy csapásra. Az utóbbi időben eléggé elhanyagolta a fizikai kondícióját, éppen ideje, hogy újra formába lendüljön.

Nyilas

11.23 - 12.21

Különösen felerősödnek Önben a családtagjai iránt érzett érzelmek, akik ezt nem fogadják kitörő örömmel. Ugyan szívesen veszik a közeledését, de kezdi már-már túlzásba vinni a kíváncsiságát. Néha indiszkrétnek tartják a kérdéseit, amit elsősorban annak köszönhet, hogy az utóbbi időben nem Ön volt a bizalmas beszélgetőpartnerük. Fogadja el, hogy a gyermekeinek már lehetnek titkai, melyeket nem a szüleikkel osztanak meg.

Bak

12.22 - 01.20

Nem igazán sikerül úgy a napja, ahogyan azt eltervezi. Leginkább azért kerül vakvágányra, mert nem találja meg a hangot a környezetében élőkkel, melynek köszönhetően kénytelen egyedül megküzdeni a munkával. Így nem marad már energiája arra, hogy a hobbijának is élhessen, pedig reggel még úgy gondolta, végre erre is tud szakítani időt. Törődjön bele, hogy ha már a mai napon nem, de holnap mindenképpen a saját érdekeit helyezi az előtérbe.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Nem szívesen mozog emberek között, így igyekszik minden olyan kötelezettségét gyorsan letudni, amikor ilyen körben kell tartózkodnia. Bár több lehetőség kapuja is megnyílik Ön előtt, azonban ezeket igyekszik most nem észrevenni, inkább saját elképzelései megvalósításával foglalatoskodik. Végül igazán elégedett mindazzal, amit tesz. Energiával töltődik fel azáltal, hogy nem engedte át az irányítást a napja felett.

Halak

02.20 - 03.20

Úgy tűnik, kissé túlvállalta magát vagy egyszerűen csak a körmére égett már a sok halogatott munka. Egész nap meg nem áll, mégsem ér a végére mindannak, amit a mai napra betervezett. Ne keseredjen el emiatt, hisz a munka megvárja, egyik sem olyan, ami nem tűrne tovább halasztást. És ha mégis mindent szeretne letudni, kérjen bátran segítséget a a szűkebb környezetétől, hisz ott állnak Ön mellett, csak nem tudják, mivel tehetnének a kedvére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!