Asztrológia

2015.07.16. 08:29

Napi horoszkóp - 2015. július 16.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Nem tudja palástolni az érzéseit, így hajlamos lehet olyan szavakat is kimondani, melyek ugyan már régóta megfogalmazódtak Önben, de elfojtotta azokat magában. Ne lepődjön meg ezen, a környezetében élők is megértéssel fogadják majd ezeket a vallomásokat, hiszen attól, hogy Ön próbálta rejtegetni, mások számára még észrevehető volt. Vállalja bátran fel önmagát, nincs oka bújtatni az Önben lejátszódó folyamatokat.

Bika

04.21 – 05.21

Képtelen uralkodni önmagán, így túl hamar és könnyen alkot véleményt. Próbálja meg azonban ezeket magában tartani, ugyanis nem tudja úgy szavakba önteni, hogy ezzel ne bántson meg másokat. Nyersen fogalmaz, bele sem gondol abba, hogy ezzel milyen fájdalmat okozhat. Vonuljon inkább vissza és kerülje az emberek társaságát, így csökkentve az esélyét annak, hogy helyrehozhatatlan hibát vétsen.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha tehetné, ki se kelne az ágyból, olyan fáradtnak érzi magát. De várják a kötelezettségei, így kénytelen erőt venni magán. Érdemes rangsorolnia a feladatokat és átgondolni, melyek azok, amik még várhatnak pár napig. Megkönnyebbülve veszi észre, hogy ha sikerül összeszednie magát, viszonylag gyorsan letudhatja azokat, amelyek valóban nem tűrnek halasztást és így korán végezhet. A friss levegő és testmozgás segíthet új erőre kapni.

Rák

06.22 - 07.22

Bal lábbal kelt fel és ezt nem is képes leplezni. Ne csodálkozzon, hogy kitérnek az útjából és igyekeznek elkerülni az Önnel való konfliktushelyzeteket. Egyedül kell megbirkóznia az akadályokkal, melyek Ön előtt tornyosulnak, így gyakran kerül döntési helyzetbe, amely komoly felelősséget helyez a vállára. A legfontosabb, hogy meg tudja őrizni a nyugalmát, hiszen csak így lesz képes hideg fejjel gondolkodni.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Adja meg a szabadságot a környezetében élőknek, ne erőltesse rájuk az akaratát. Akadnak természetesen olyanok, akik készséggel állnak a rendelkezésére, ha kéri őket, de fogadja el azt is, ha nemet mondanak. Ne tervezze el előre a napját, hagyja, hogy az események magukkal sodorják, így sem fog unatkozni. A mai napon helyezzen nagyobb hangsúlyt mások elfogadására és a kapcsolatai ápolására.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Nem lehet számítani Önre a mai napon. Túl sokat vállal magára, így lassan már nem is tudja követni se az eseményeket. Számos ígéretét elfelejti, a kötelezettségeit sem teljesíti. Ha nem akar mások szemében megbízhatatlannak tűnni, inkább vonuljon vissza és kerülje az olyan helyzeteket, amikor másokkal kapcsolatba kerül. Számos olyan feladat vár elvégzésre, melyet egyedül is képes megoldani, elsősorban ezekkel foglalkozzon.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ismerje be, hogy tévedett. Meg lesz lepve, hogy nem is olyan nehéz és még azt is megtapasztalhatja, hogy a környezetében élők tisztelni fogják, ha beismeri hibáját. Önnek is könnyebben fog adódni megoldás. Bár Ön igencsak makacs, de egyúttal tanulékony is. Sok apró-cseprő ügyben kell ma döntenie, amely igencsak próbára teszi a türelmét. Ne hagyja, hogy ellepjék a gondok, számolja fel őket egyenként. Egyiket se becsülje túl.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nehezen talál önmagára, tesz-vesz ugyan, de bárhogyan is nézi, nincs kézzelfogható eredmény. Nem lehet, hogy kissé fáradt? Álljon meg gyakrabban pihenni, erőt gyűjteni. Ha az megnyugtatja, keressen valakit a környezetében élők körében, akivel megoszthatná a teendőket. Kettesben az idő is gyorsabban telik és még az sem kizárt, hogy egymásból erőt merítve mégiscsak fel tudnak mutatni valamit.

Nyilas

11.23 – 12.21.

Készítsen mérleget, az erőt adhat. Ha számba veszi az eredményeit és mindazt, ami aggasztja, rá fog döbbenni, hogy igenis van megoldás a problémáira. És ehhez ráadásul a kulcs az Ön kezében van. Az egészsége rendben, lelkiekben is egészen kiegyensúlyozott, induljon neki bátran a világnak. A friss levegő az, aminek most híján van. Egy néhány napos túra a szabadban kimosná a fejéből a hiábavaló gondolatokat és eloszlatná gyötrelmeit.

Bak

12.22 – 01.20

Nincs is annál nagyobb öröm, mint mikor minden a tervek szerint sikerül. Amúgy a maga lehengerlő módján és iramban vívja ki a győzelmet, és ezzel együtt természetesen az ellenfelei rosszallását. Ez persze egyáltalán nem érdekli, hisz úgy érzi, ma minden az Ön szolgálatában áll: pénz, hatalom, szerelem. Ne akarjon egyszerre túl sokat markolni, mert a szerencse forgandó és most nem fog túl sokáig Önnél időzni.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Ne hagyja figyelmen kívül a felhőket, melyek már megjelentek a látóhatár szélén. Szokása szerint megtorpan az igazán nagy lehetőségek kapujában, tanácsot kér, mérlegel. Most az egyszer feledje el az óvatosságot, a körültekintést. Merjen kockáztatni. Ha mégis segítségért fordul a környezetében élőkhöz, jól fontolja meg, kire hallgat, kerülje el azok javaslatait, akik már annyiszor mutattak rossz irányt Önnek.

Halak

02.20 - 03.20

Gyakran hallhatja, hogy nincs tekintettel az embertársaira, hogy nem ismeri fel a helyzeteket, hogy gátlástalanul tör a céljai megvalósítása felé és hogy néha már túlzottan is csak önmagára figyel. Nos, ez a nap ritka kinccsel, a beleérzés képességével ajándékozza meg. Elég egy jelzés, és Ön egy hullámhosszra képes állni mindazokkal, akik mégis Öntől próbálnak tanácsot kérni, választ kapni a gondjára. Nem is olyan nehéz mások helyzetébe beleélni magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!