Asztrológia

2015.07.14. 07:54

Napi horoszkóp - 2015. július 14.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Bár gyakran kap a mai napon alaptalan kritikát, ez ne zökkentse ki abból a nyugalomból, amelyben ébredt. Talán éppen azért segítették a csillagok, hogy ismét rátaláljon a belső egyensúlyára, hogy a mai napon ért „pofonokat” könnyebben fogadja. A jelenlegi helyzetére ugyanis elmondható, ami nem öli meg, az erősebbé teszi. Egy hosszú úton indul most el, de nem veszíti szem elől a céljait és ez ad erőt Önnek.

Bika

04.21 – 05.21

Feszült a légkör Ön körül, azonban ennek okát ne másban keresse, sokkal inkább azon gondolkodjon el, hogyan tudná megteremteni az egyensúlyt önmagában és így rendezheti maga körül is a helyzetet. A kisugárzása ugyanis annyi ellentmondást közvetít, amely miatt a környezetében élők is összezavarodnak és egyre idegesebbé válnak. Nehezen találja meg az okokat, de ha végül feltárja, egy csapásra a helyére kerülnek a dolgok.

Ikrek

05.22 – 06.21

Tele van energiával, képtelen egy percre is nyugton megülni. Azért, hogy ne menjen a környezetében élők idegeire, érdemes kimozdulnia és rövidebb sétákat tenni, vagy akár egy hosszabb testmozgást is közbeiktatni. Így vezesse le az Önben tomboló erőket, azt ugyanis nem várhatja el, hogy mindenki lépést tartson Önnel és ugyanolyan lendülettel, fáradhatatlanul tevékenykedjen, ahogyan Ön azt teszi.

Rák

06.22 - 07.22

Rengeteg lehetősége nyílik arra, hogy közelebb jusson a céljaihoz. Új helyzetekben is képes helytállni és ez ad erőt Önnek ahhoz, hogy ismeretlen utakon is elinduljon. Nem habozik akkor sem, ha akadályokba ütközik, ha egyedül nem talál megoldást a leküzdésükre, bátran fordul segítségért olyanokhoz, akikben megbízhat és anélkül oszthatja meg velük az elképzeléseit, hogy attól kellene tartania, a későbbiekben ezzel visszaélnének.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Könnyedén találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel és így sokkal gyorsabban érheti el a céljait. Képes őket csatasorba állítani azzal, hogy a saját céljait úgy osztja meg velük, mintha azok az ő elképzeléseik is lennének. Ne habozzon a régebbi álmaival is előállni, hisz ennél kedvezőbb alkalomra már hiába is várna. Nincs egyedül és az „egységben az erő” mondás most igazán találó a helyzetére.

Szűz

08.24 - 09.23

A mai napon könnyen köt ismeretségeket, azonban ezek elmélyüléséhez idő kell. Ne adja ki magát csak azért, mert egy beszélgetés során olyan érzése támad, mintha ezer éve ismernék egymást. Hajlamos ugyanis többet látni egy emberben, mint amennyi valójában lakozik benne. Amíg nem tisztázódik, hogyan is alakul az Önök között kialakuló kapocs, addig tartson távolságot, így nagy csalódásoktól óvhatja meg magát.

Mérleg

09.24 - 10.23

Apróbb nézeteltéréseket, feszültséget okozhat, ha túlzottan előtérbe helyezi magát. Ön ugyan ezt észre sem veszi, de a figyelmeztető hangokat sem hallja meg, ez viszont már az Ön hibája. Nem gondolkodhat úgy, hogy másoknak kell Önhöz igazodni anélkül, hogy ezért cserébe bármit is adna. Nem kell minden tervét a mai napon megvalósítani, engedjen az elképzeléseiből és így sokkal több eredményre számíthat.

Skorpió

10.24 - 11.22

Úgy érzi, félreértik Önt. Talán nem tudja úgy szavakba önteni a gondolatait, hogy az mások számára is érthető és főleg elfogadható legyen, ezért nem hibáztathatja a környezetében élőket. Próbálja meg más úton elérni azt, hogy egyértelművé tegye mindazt, amit el szeretne érni. Induljon meg egyedül az úton és mutasson példát, így követőkre lelhet. Ha már van közös cél, a közös hangot is könnyebben megtalálhatják.

Nyilas

11.23 - 12.21

Nem feledkezhet meg arról, hogy másoknak is ugyanúgy lehetnek igényei, ahogyan Önnek. El kell fogadnia, hogy egyedül kell megbirkóznia a problémáival, mert akikkel számolt, most a saját dolgaikkal vannak elfoglalva. Ami Önnek fontos, az nem jelenti ugyanazt a környezetében élőknek, így hiába hívja próbálna segítségért fordulni hozzájuk, falakba ütközik. Mindezt ne vegye személyes sértésnek, fogadja megértéssel és lépjen tovább.

Bak

12.22 – 01.20

Ne vegye magára az elhangzottakat még akkor sem, ha úgy gondolja, Önre célozgatnak. Amíg nem fogalmazzák meg egyértelműen, mi a probléma, addig Önnek nem kell vele foglalkoznia. Meg kell válogatnia azt is, kivel miről beszél, ugyanis ha nem jól dönt, az bumerángként csapódhat vissza Önre. Visszaélnek a bizalmával és az őszinteségével, ráadásul alig várják a „jóakarói”, hogy hibát vétsen.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Minden elhangzott szót patikamérlegre helyez és ingerülten reagál, ha nem arra az eredményre jut, amit várt. Ez azonban nem a másik fél hibája, sokkal inkább az Ön elvárásai nincsenek összhangban a valósággal. Mintha álomvilágban élt volna eddig, de most lerángatják a földre. Nehezen fogadja, hogy korlátok közé szorítják, szeretne azok közül kitörni még akkor is, ha ezek éppen az Ön érdekeit szolgálnák.

Halak

02.20 - 03.20

Tele van lendülettel, ezért úgy érzi, most érdemes az új terveibe belekezdeni. Még az sem érdekli, hogy nem készült fel a buktatókra, márpedig akkor ennyire vakmerő, ha tudja, mire is számíthat. Ha már fejest ugrik az ismeretlenbe, legalább hallgassa meg a tanácsokat és a figyelmeztető szavakat, így talán komolyabb hibák elkövetése nélkül végül célba érhet. Ha azonban mégsem, ne a környezetét hibáztassa, Ön volt az, aki kapkodott, meggondolatlan volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!