Asztrológia

2015.06.10. 08:18

Napi horoszkóp – 2015. június 10.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Az olyan napokon, amikor kiegyensúlyozott és nyugodt, képes a világot is megváltani. Persze nem egyedül, de ilyenkor rengeteg segítségre számíthat és remek szervezőképességének köszönhetően ügyesen tudja mozgatni a szálakat. Így alakul ez a mai napon is, ezért bátran tervezhet be komolyabb munkálatokat is. Erősítse meg azokat a kapcsolatokat, melyek eddig is kiválóan működtek, bár elhanyagolta őket az utóbbi időben.

Bika

04.21 – 05.21

Olyan programokat tervezzen, mely az egész család számára kikapcsolódást jelenthet. Rég volt alkalmuk közösen kimozdulni, a mai este erre ideális. Természetesen a kötelezettségeit nem hanyagolhatja el, de okos szervezéssel és beosztással az erre fordított időt lerövidítheti, utána pedig jöhet a felhőtlen szórakozás. Nincs is annál szebb, mint feszültebb időszakban visszaemlékezni olyan eseményekre, melyben közösen volt részük.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ne halogassa tovább a munkálatokat, melyeket hetekkel ezelőtt eltervezett, ennél ideálisabb nap úgysem lesz arra, hogy végre megcsinálja. Ha pedig segítséget is kap, az már csak hab a tortán. Így hamarabb is végezhet velük és marad ideje kicsit önmagával foglalkozni. Kezdje mindjárt azzal, hogy kicsit kényezteti a testét. Vegyen egy forró, illóolajos fürdőt, mely nem csak a bőrének nyújt ápolást, de a lelkének is balzsam.

Rák

06.22 - 07.22

Különösen a szelleme éber, így olyan feladatokban nyújthat kiváló teljesítményt, mely megfontoltságot igényel. Ha másban nem, szervezésben, tervezésben használhatja ki ezt a képességét. De nem szabad elfelejtenie, hogy pihenésre is szüksége van, így bármit is szeretne a mai napon megvalósítani, számolnia kell azzal, hogy mások segítségére csak ideig-óráig számíthat. Saját magát se hajszolja túl, szánjon időt a kikapcsolódásra is.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Ha már nem teheti azt, amit szeretne, csináljon valami olyat, amivel másnak szerez kellemes perceket, órákat. Szervezzen házibulit, kényeztesse a családtagokat, lepje meg őket valami különlegessel. Az a visszhang, amit kivált, kárpótolja az áldozatért, amit hoznia kellett. Úgy érzi, igenis fontos és számítanak Önre, ennél nagyobb elismerésre pedig nincs is szüksége. De egyúttal tegye a szívére a kezét: Ön is mindig érezteti másokkal, milyen sokat jelentenek Önnek?

Szűz

08.24 - 09.23

A mai napon végre azzal foglalkozhat, ami igazán örömet okoz Önnek. Nem csoda, ha lelkes és tele van tettvággyal. Meglepő ötletekkel áll elő, és nem habozik egy percig sem, hogy megvalósítsa azokat. Könnyen kétségbe esik azonban, ha nem olyan eredményt ér el, amire számított. Ne keseredjen el, keresse meg inkább az okokat. Ha a tervezéskor nem vett figyelembe mindent, valóban nem sokat tehet, de ha a kivitelezésnél hibázott, még javíthat.

[poll id="4"]

Mérleg

09.24 - 10.23

Néha érdemes a járt utat a járatlanra lecserélni. Persze alaposan át kell gondolni, mikor jön el ennek az ideje és mérlegelni a következményeket. A nap most itt van, már csak Önnek kell lépnie. Új emberekkel ismerkedhet meg, miközben a régiek sem vesznek el, így együtt pedig gyorsabban érheti el a céljait. Nehézségekkel számolnia kell, de ha tudja, hogy nincs egyedül, könnyebben leküzdheti azokat.

Skorpió

10.24 - 11.22

Legyen körültekintő, ha ismeretlen vizekre evez. Ne habozzon segítséget kérni, ha olyan akadályokba ütközne, melyeket egyedül képtelen leküzdeni. A változás nem jelent feltétlenül rosszat, csak fel kell készülni a váratlan eseményekre is. Ha kellő meggyőződéssel indul el az új úton, nincs senki és semmi, aki, ami az útját állhatná. Így a legfontosabb, hogy önmagát győzze meg arról, ezt kell tennie.

Nyilas

11.23-12.21

Használja ki a kínálkozó lehetőséget, és merüljön el abban a témában, amely már egyébként is régóta foglalkoztatta. Az új élmények, melyek a mai napon érik, hosszú távon is kihatással lesznek az életére. Váratlanul hullik az ölébe, mégis képes tartósan is az előnyére fordítani mindazt, amivel találkozik. Ha kétségei támadnának, addig ne nyugodjon, míg a kérdéseire nem találja meg a választ. Kellően nyitott az újdonság befogadására, használja ki ezt.

Bak

12.22 – 01.20

Mint a forgószél, úgy viharzik végig a mai napon. Felkorbácsolja az indulatokat majd odébbáll anélkül, hogy tisztázná a nézeteltéréseket, melyek Ön körül alakulnak ki. Mindenkinek sokkal jobb lenne, ha a felesleges energiáit inkább testmozgással vagy valamilyen szellemi munkával vezetné le és kevesebbet tartózkodna társaságban. Mielőbb kerüljön ágyba, ezzel enyhítendő az okozott károkat.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Azon vágya, hogy az érdekeit előtérbe állítsa, mindennél erősebben ég Önben. Ennek szellemében vizsgálja át a kapcsolatait, milyen hasznot remélhet belőlük. Nem feltétlenül az adja egy kapcsolat értékét, hogy abból mennyit profitálhat, az érzelmi oldalát sem hagyhatja figyelmen kívül. Márpedig Ön most képtelen az érzéseivel foglalkozni, a szakmai előmenetele, anyagi boldogulása foglalkoztatja.

Halak

02.20 - 03.20

Különösen érzékeny a külvilágból érkező jelekre. Felismeri a másokból áradó érzéseket és képes megfelelő választ adni rá. Mindez annak köszönhető, hogy a saját érzelmeivel is tisztában van és így magabiztosan közlekedik az emberek körében. Ez azonban rengeteg energiát szív ki Önből, így nem csoda, ha a délutáni órákban már fáradtnak érzi magát. Szakítson időt arra, hogy pihen is és olyan dolgokkal foglalkozik, amelyek szórakoztatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!