Asztrológia

2014.07.13. 10:18

Napi horoszkóp - 2014. július 13.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 - 04.20

Mivel Ön rendkívül érzékeny, fogékony a problémákra és remekül ért ahhoz, hogy mások helyébe képzelje magát, gyakran keresik fel lelki ügyeikkel az ismerősei. A mai napon többen is úgy érzik, csak Ön tud segítséget nyújtani, akár panasznapot is tarthatna. Talán nem is kell mondani, hiszen Ön már tapasztalatból tudja: nem is a tanácsára várnak elsősorban, hanem a türelmére és a megértésére.

Bika

04.21 - 05.21

A mai napon szokatlan és egyúttal teljesíthetetlennek tűnő követelményeket támasztanak Önnel szemben, Hozza ki a lehető legtöbbet önmagából, ne spóroljon az energiáival. A szomszédok, vagy barátok váratlan segítséget ajánlanak fel. Vizsgálja meg azonban, hogy ezek mennyire fakadnak önzetlenségből, nehogy többe kerüljön, mint a haszna. Egy meglévő kapcsolat megszilárdul, köszönhetően annak, hogy nem tud parancsolni az érzelmeinek.

Ikrek

05.22 - 06.21

A mai napon elsősorban a tágabb környezetében lesz igazán sikeres. Ahol ellenállás mutatkozik, sikerül bevetnie sokak által irigyelt diplomáciai képességeit. Olyan információk birtokába kerül, melyek megerősítik a helyzetét. Sajnos azonban estére vége szakad a sikereknek, az otthonában olyan helyzetet kell megoldania, amely komoly fejtörést és akár kötelékek megszakadását is eredményezheti.

Rák

06.22 - 07.22

Felcsillan egy halvány remény, hogy a mai napon az anyagi gondjaira megoldást talál. Sorsa más vonatkozásban is felfelé ível, A következő hetek sikereinek már előre örül. Használja ki a kedvező alkalmat és tegye kapcsolatát bensőségesebbé azokkal, akik különösen közel állnak Önhöz. Szervezzen olyan programot, amely még közelebb hozza a rokonokat, családtagokat. Ön mindig képes apró figyelmességeivel meglepni őket.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Olyan meglepő megoldást javasol egy megakadt ügy megoldására, amely elismerést szerez Önnek. Nyugodtan rábízhatja magát az ösztöneire, ha Öntől kérnek tanácsot. Látni fogja, a mai napon mintha még a lehetetlen ötleteket is képes lenne megvalósítani. De maradjon megfontolt, ne bízza el magát és ne értékelje túl az elért sikereket, mert így a későbbiekben felesleges kockázatokat vállalna.

Szűz

08.24 - 09.23

A mai nap a rutinügyek elintézésére alkalmas igazán, új tervek megvalósításába ne kezdjen. Ha eddig kitartóan fáradozott azon, hogy a hivatásában vagy a magánéletében eredményeket érjen el, meglepő, nem várt sikerekre számíthat. A barátok és a legközelebbi ismerősök praktikus tanácsai a megvalósításnál nagyon hasznosnak bizonyulnak. Ne feledje el azonban megköszönni azokat, hogy a későbbiekben is számíthasson a segítségükre.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24 - 10.23

Gyakran hallhatja, hogy nincs tekintettel az embertársaira, hogy nem ismeri fel a helyzeteket, hogy gátlástalanul tör a céljai megvalósítása felé és hogy néha már túlzottan is csak önmagára figyel. Nos, ez a nap ritka kinccsel, a beleérzés képességével ajándékozza meg. Elég egy jelzés, és Ön egy hullámhosszra képes állni mindazokkal, akik mégis Öntől próbálnak tanácsot kérni, választ kapni a gondjára. Nem is olyan nehéz mások helyzetébe beleélni magát.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ne hagyja figyelmen kívül a felhőket, melyek már megjelentek a látóhatár szélén. Szokása szerint megtorpan az igazán nagy lehetőségek kapujában, tanácsot kér, mérlegel. Most az egyszer feledje el az óvatosságot, a körültekintést. Merjen kockáztatni. Ha mégis segítségért fordul a környezetében élőkhöz, jól fontolja meg, kire hallgat, kerülje el azok javaslatait, akik már annyiszor mutattak rossz irányt Önnek.

Nyilas

11.23 - 12.21

Nincs is annál nagyobb öröm, mint mikor minden a tervek szerint sikerül. Amúgy a maga lehengerlő módján és iramban vívja ki a győzelmet, és ezzel együtt természetesen az ellenfelei rosszallását. Ez persze egyáltalán nem érdekli, hisz úgy érzi, ma minden az Ön szolgálatában áll: pénz, hatalom, szerelem. Ne akarjon egyszerre túl sokat markolni, mert a szerencse forgandó és most nem fog túl sokáig Önnél időzni.

Bak

12.22 - 01.20

Készítsen mérleget, az erőt adhat. Ha számba veszi az eredményeit és mindazt, ami aggasztja, rá fog döbbenni, hogy igenis van megoldás a problémáira. És ehhez ráadásul a kulcs az Ön kezében van. Az egészsége rendben, lelkiekben is egészen kiegyensúlyozott, induljon neki bátran a világnak. A friss levegő az, aminek most híján van. Egy néhány napos túra a szabadban kimosná a fejéből a hiábavaló gondolatokat és eloszlatná gyötrelmeit.

Vízöntő

01.20 - 02.19

Nehezen talál önmagára, tesz-vesz ugyan, de bárhogyan is nézi, nincs kézzelfogható eredmény. Nem lehet, hogy kissé fáradt? Álljon meg gyakrabban pihenni, erőt gyűjteni. Ha az megnyugtatja, keressen valakit a baráti társaságában, akivel megoszthatná a semmittevését. Kettesben az idő is gyorsabban telik és még az sem kizárt, hogy egymásból erőt merítve mégiscsak fel tudnak mutatni valamit.

Halak

02.20 - 03.20

Ismerje be, hogy tévedett. Meg lesz lepve, hogy nem is olyan nehéz és még azt is megtapasztalhatja, hogy a környezetében élők tisztelni fogják, ha beismeri hibáját. Önnek is könnyebben fog adódni megoldás. Bár Ön igencsak makacs, de egyúttal tanulékony is. Sok apró-cseprő ügyben kell ma döntenie, amely igencsak próbára teszi a türelmét. Ne hagyja, hogy ellepjék a gondok, számolja fel őket egyenként. Egyiket se becsülje túl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!