Sport

2015.02.02. 11:50

Józsán készülnek fel a karatékák

Debrecen-Józsa - Rangos edzőtábort rendeznek a hétvégén busidósok.

Debrecen-Józsa - Rangos edzőtábort rendeznek a hétvégén busidósok.Az országos Shotokan Karate Stílusszövetség (SKS-SKDUN) 2015. február 7-én 10 órától Józsán, a Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában tartja válogatott edzőtáborát és a Go! Store Európa-bajnokságra versenyfelkészítő kupát.

Az edzőtábor és a verseny szervezője Shihan Juhász Ferenc 7. dan, SKS-SKDUN-elnök, a házigazda pedig Sensei Őri Krisztián 3. dan, a Bushido Karate Sportegyesület elnöke. A program két edzésből és egy versenyből áll. 16 órától rendezik meg a Go! Store versenyfelkészítő kupát, melynek célja, hogy a válogatott az Európa-bajnokságra csúcsformában legyen. Mint arról már többször is beszámoltunk, a 25 éves józsai Bushido Karate Sportegyesületben közel félszáz karatéka fejleszti harcművészeti tudását. Egyre növekszik a száma a klubban edző magas fokozatú karatékáknak. Gyakran tartanak vendégként edzést a stílusszövetség mesteredzői. A busidósoknak hatalmas elismerés, hogy az országos Shotokan Karate Stílusszövetség (SKS-SKDUN) március 7-én szintén Józsán tartja majd következő válogatott edzését.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!