Amíg Debrecen a vértanúkra emlékezett, ők lopott kártyával vásároltak két trafikban

Amíg Debrecen a vértanúkra emlékezett, ők lopott kártyával vásároltak két trafikban
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 6-án 13 óra körüli időben négy ismeretlen személy Debrecenben, a Kossuth téren egy nő elvesztett táskáját megtalálta, és az abban lévő bankkártyával több alkalommal jogosulatlanul vásárolt.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható négy személyről a Debrecenben, a Hatvan utcában található, illetve egy, a Piac utcában található Nemzeti Dohánybolt kamerája felvételt készített.

Az egyik férfi 30 év körüli, 170-175 centiméter magas, sportos testalkatú, fekete rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésének idején fehér színű inget, valamint fekete színű kabátot viselt, amelynek ujja világosbarna színű.

A másik férfi 20-25 év közötti, aki 170-180 centiméter magas, rövid haja fekete színű, sportos testalkatú. Az elkövetés idején sötét árnyalatú kabátot és sötét árnyalatú nadrágot viselt.

Az egyik nő 25-30 év körüli, molett testalkatú, fekete hosszú hajú. Az eset idején rózsaszín pulóvert, fehér színű pólót, fekete színű nadrágot és fehér színű sportcipőt viselt.

A másik nő 35-40 év körüli, 160-165 centiméter magasság, enyhén molett testalkatú, hosszú fekete hajú, aki fekete színű pulóvert és sötét árnyalatú nadrágot viselt.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat és nőket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,