Sport

2014.03.30. 15:54

HAON-ÉLŐ - Videoton FC vs. DVSC-TEVA 1-2 (1-2)

Székesfehérvár, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 22. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Videoton FC vendégeként lépett pályára vasárnap 14 órától a Székesfehérvári Sóstói Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk a Hajdú Online-on.

Székesfehérvár, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 22. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Videoton FC vendégeként lépett pályára vasárnap 14 órától a Székesfehérvári Sóstói Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk a Hajdú Online-on.


Videoton

1 - 2

DVSC-TEVA

Székesfehérvár, 2014.03.30. 14:00


A Videoton FC vs. DVSC-TEVA (1-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, José Manuel és Kondás Elemér értékelték a látottakat.


[poll id="628"]



[liveticker name="haon-live-videoton-fc-vs-dvsc-teva-2014-03-30-vasarnap-1630"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 22. forduló

Videoton vs. DVSC-TEVA

1 -2   (1 - 2)

Székesfehérvár, 3.500 néző. V.: Iványi Z. (Albert I., Buzás B.).


Videoton FC: Sanchez - Caneira, Evanildo, Sándor, Nikolic, Dos Santos, Alvarez, Szolnoki, Juhász, Kovács, Haraszti. Vezetőedző: José Manuel

Debreceni VSC-TEVA: Novakovic, Zsidai, Mihelic, Lázár, Vadnai, Máté, Morozov, Sidibe, Szakály, Korhut, Kulcsár. Vezetőedző: Kondás Elemér


Gólszerző: Nikolic a 15. (1-0), Caneira a 26. (öngól, 1-1), Máté a 36. (1-2) percben.

Sárga lap: Morozov a 6., Vadnai a 14., Lázár a 32., Zsidai a 40., Szakály a 92., Máté a 93. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Nildo helyett Zé Luis a 46., Morozov helyett Brkovics az 50., Mihelic helyett Bódi a 67., Alvarez helyett Oliveira a 69., Haraszti helyett Gyurcsó a 71., Kulcsár helyett Tisza a 82. percben.


[poll id="431"]


A bajnoki cím elhódítása szempontjából is fontos mérkőzést játszik vasárnap a Loki. tovább »

Vasárnap az OTP Bank Liga idei szezonjának egyik legfontosabb mérkőzését játssza a Loki, a debreceniek a mögöttük 7 pontos lemaradással a második helyen álló Videoton gárdájához látogatnak. Ha a DVSC begyűjti a három pontot, nagyon nagy lépést tesz a bajnoki cím megszerzése felé. Ön mit tippel a meccs végeredményére? tovább »

Több statisztikai mutató is debreceni sikert sejtet. tovább »

A bajnoki cím megszerzése szempontjából kiemelt fontosságú mérkőzést rendeznek a labdarúgó OTP Bank Ligában a hétvégén: a 22. forduló vasárnapi rangadóján az éllovas Debrecen és a második helyezett Videoton csap össze Székesfehérváron. tovább »

A nehéz napokat megélő Újpest hazai környezetben rendkívül magabiztosan, 4-0-ra nyert a Pécs ellen a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének szerdai visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!