Magyarország

2008.06.02. 12:47

Két előállítás a Bakta-Fradi meccs után Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A vasárnapi Baktalórántháza- Ferencváros NB II-es labdarúgó mérkőzést a szakértői bizottság nem minősítette kiemelt kockázatúnak, ezért a rendőrség csak a baktai sporttelep külső biztosítását látta el.</p>

A meccs alatti szurkolói rendbontások miatt a biztonsági embereknek kellett többször közbelépni. A rendőrök végül két személyt állítottak elő: a vendégszektorban egy megyénkbeli férfi a kerítést rángatta és rugdosta- őt garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Előállítása során egy másik férfi megpróbálta megakadályozni, hogy társát beültessék a rendőrautóba, majd nem volt hajlandó magát igazolni az egyenruhásoknak. Végül őt is előállították és gyorsított eljárásban húszezer forint bírságot szabtak ki rá. Egy szurkolót súlyos sérüléssel vittek kórházba; miután felkapaszkodott a lelátót és a játékteret elválasztó rácsra, ami kihasította a kezét - tudtuk meg Fülöp Gergely sajtóreferenstől.

Kapcsolódó cikkek:

  • Lankadt a fegyelem és a figyelem
    A Fradi-szurkolók a 2–1-es győzelem ellenére sem szedték le a baktalórántházi vendégszektor kerítéséről a hatalmas „Szégyen” feliratot, a baktai hívek pedig a vereség ellenére is megünnepelték az NB II-es bajnokságot tizenegyedik helyen záró hazai csapatot.
  • Hősies harcban veszítettek
    Mi lett volna itt, ha jelentős tétje lenne a mérkőzésnek? – erre gondoltunk, amikor azt tapasztaltuk, hogy jókora a felhajtás és a készülődés a Ferencváros labdarúgó-csapatának baktalórántházi vendégjátéka apropóján.
  • Baktán játszik a Fradi
    A labdarúgó NB II. Keleti csoportjának utolsó fordulójából két mérkőzés maradt szombatra. Ezek a második helyezés sorsát befolyásolják, hiszen Tuzséron a Szolnok, Baktalórántházán a Ferencváros lépett fel 16 órától. Utóbbi mérkőzésről online közvetítésben számoltunk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!