Sport

2012.09.20. 17:48

Vízilabda BL - Elmarad az Eger Tbiliszi elleni meccse

Budapest, 2012. szeptember 20., csütörtök (MTI) - Elmarad a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatának jövő hét szerdára kiírt Bajnokok Ligája-mérkőzése, mivel a grúz Ligamusz Tbiliszi játékosainak nem sikerült időben vízumot szerezniük.

Budapest, 2012. szeptember 20., csütörtök (MTI) - Elmarad a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatának jövő hét szerdára kiírt Bajnokok Ligája-mérkőzése, mivel a grúz Ligamusz Tbiliszi játékosainak nem sikerült időben vízumot szerezniük.Bárány Attila, a magyar együttes ügyvezető elnöke csütörtökön elmondta: a selejtezőből továbbjutott grúz bajnok vezetői arról tájékoztatták, hogy a magyar vízumot a rendelkezésükre álló rövid idő alatt nem tudják beszerezni, s egyelőre újabb időpontban a versenynaptár zsúfoltsága miatt nem tudtak megállapodni.

Hozzátette: az október 6-ra tervezett, Volgográd elleni idegenbeli találkozó ügyében is további egyeztetések szükségesek.

"Az orosz televízió közvetíteni szeretné az összecsapást, így van remény arra, hogy mi is kapjunk jelet a magyarországi sugárzáshoz" - mondta az egri klubvezető.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!