Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.11. 19:49

Szerdán nyit a miskolci Bricostore

<p>Miskolc - Hivatalosan szerdán reggel nyit a Metro melletti területen felépített miskolci Bricostore , de kedden tartották az ünnepélyes avatást, ahol mi is ott voltunk. <A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-BricoStore-nyitas.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<DIA alt="BricoStore nyílt Miskolcon - 2007.12.11." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/BricoStore_ny_lt_Miskolcon___2007_12_11_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="BricoStore nyílt Miskolcon - 2007.12.11." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

„Végre van egy áruház, ami a kedvenc csapatom, a Diósgyőr színeit viseli” – ezekkel a szavakkal nyitotta beszédét Orosz Lajos,Miskolc alpolgármestere a Bricostore Áruház keddi avató ünnepségén. Mert bár az áruház hivatalosan szedán ma nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, a szakma, a partnerek és a sajtó részére kedden avatási ünnepséget tartottak. Az áruházról megtudtuk: 9 millió eurós beruházásból létesült, 12 ezer négyzetméteren hat hónap alatt épült fel, mintegy 30 ezer árucikket kínál és 90 új munkahelyet teremtett. Minderről Erick Boillot, a Bricostore országigazgatója számolt be.

Társadalmi szerepvállalás

A miskolci áruház igazgatója, Sebők Attila azt hangsúlyozta: nem szeretnének egyek lenni a sok áruház között, jelenlétüket társadalmi szerepvállalással erősítik. Ennek jegyében átadták első – és szándékuk szerint nem utolsó – adományukat a Miskolci Gyermekvédelmi Központ részére. Elhangzott az is: a Bricostore Kft. 1998 júniusában a törökbálinti áruház megnyitásával lépett a magyar piacra, terjeszkedésüket pedig a miskolci áruházat követően is folytatják. A várost fejlődő, fejlődőképes településnek tartják, ezért is esett a választásuk Miskolcra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!