Nagyvilág

2013.03.06. 14:01

Világkörüli biciklis túra az Instagramon - Fotók!

Divattá válik a világjárós képmegosztás. De hiába jelent meg a héten már kettő is, nem lehet rövid idő alatt utánozni.

Divattá válik a világjárós képmegosztás. De hiába jelent meg a héten már kettő is, nem lehet rövid idő alatt utánozni. A korábban megjelent sorozatban egy lány ráncigálta végig barátját a kontinenseken, most pedig egy kerékpártúra fotós dokumentációjával lepték meg a felhasználókat. Nagyon gyorsan kezdjen el pakolni, ha Ön is szeretné meglovagolni a trendet, mert ennyi országot bejárni nem ugyanaz, mint eljárni a téren a Harlem Shake-et. Idő, pénz és kitartás kell hozzá.

A fotókon szereplő angol úriember 9000 mérföldet utazott, 21-szer kelt át a határon és 2000 dollárt gyűjtött egy alapítványnak akciójával. Nem felejtette otthon okostelefonját és mindent szorgalmasan posztolt az Instagramra. Az viszont mókás, hogy a képmegosztós alkalmazást csak az utazás közben, később fedezte fel, eleinte a hagyományos fényképezőgépét használta. Bár ez sokkal jobb képminőséget biztosított, a fotók megosztása időigényesebb volt. A 2011 decemberi regisztrációja óta 3700 követője lett. Az első kép feltöltése után rögtön az Instagram függője lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!