A Nagytemplomnak Debrecenben a helye

Akt.:
A Nagytemplomnak Debrecenben a helye
© Fotó: mosolyalapitvany.hu
Debrecen – A “Debreceni összefogás” egy olyan speciális adománygyűjtő akció, amellyel a csatlakozók a Mosoly Alapítvány debreceni munkáját támogatják, miközben a Nagytemplomot is visszaszerezhetik Debrecennek.

Nagytemplom legóból

Debrecen nevezetessége, a Református Nagytemplom legóból készült el a 2015-ös Hungexpo Utazás Kiállításon, melyet a szervezők felajánlottak a Mosoly Alapítványnak. Mi pedig arra gondoltunk, hogy a Nagytemplomnak Debrecenben a helye, így a debreceni Top 100 Klub közvetítésével és segítségével arra kérünk helyi érdekeltségű vállalkozókat, hogy jelképesen vásárolják meg a legószobrot.

Fotó: mosolyalapitvany.hu Fotó: mosolyalapitvany.hu ©

A felajánlásokból összegyűlt összeget a debreceni egyetemi klinika onkológiai-hematológiai részlegén fekvő gyerekek gyógyítására fordítjuk. Az osztályon több, mint nyolc éve segítjük mese- és művészetterápiás foglalkozásainkkal a gyerekek gyógyulását, és a betegségük okozta traumák feldolgozását.

A szobrot Debrecenben fogjuk kiállítani, mely mellé az akciót támogató cégek és magánszemélyek neve is felkerül majd egy dísztáblára.

– mosolyalapitvany.hu –


A Debreceni összefogáshoz további csatlakozókat keresünk, amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, jelentkezzen kollégánknál.

Telefon: +36 20 504 1037

Köszönjük a Hungexpo és a Top 100 Klub együttműködését!

hirdetés