kinevezték Vitelkit

2020.07.22. 07:54

Borsodi csapatnál folytatja a Loki egykori edzője

A labdarúgó NB II.-re készülő Kazincbarcika vezetőedzője Vitelki Zoltán lett – számolt be róla a borsodi klub a hivatalos honlapján.

20200529 Debrecen fotó: Kovács Péter KP Hajdú-Bihari Napló BUDAPEST HONVÉD - Debreceni VSC labdarúgó mérkőzés. képen: Vitelki Zoltán vezetőedző

Fotó: Napló-archív

A másodosztály legutóbbi idényében a 14. helyen végző Kazincbarcika júniusban Boér Gábort bízta meg a felnőttcsapat irányításával. A szakember azonban egy hónappal később igent mondott az NB I.-es Zalaegerszegi TE FC hívására – írja a Nemzeti Sport online.

Utódja Vitelki Zoltán lett, aki a 2019–2020-as idényben az élvonaltól a bajnokság végén búcsúzó Debreceni VSC szakvezetője volt januártól június 7-ig, amikor Kondás Elemér váltotta őt.

A miskolci származású tréner nem először vállal munkát a Kazincbarcikánál: a 2017–2018-as évadban harminc meccsen ült a kispadon vezetőedzőként úgy, hogy az első tízet mind megnyerte csapatával.

„Nagyon sokat változott a klub, sokkal profibbak a körülmények. Stabil a keret, olyan játékosok alkotják, akik éhesek a sikerre. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy az elvárásoknak megfeleljünk” – idézi a kbsc.hu Vitelki Zoltánt, akinek munkáját Kriston István segíti másodedzőként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában