Helyi közélet

2008.03.25. 17:19

Öngyilkossági kísérlet az M35-ösön!

<p>Szokatlan öngyilkossági kísérlet történt hétfő délután az M35-ös autópályán Hajdúböszörmény térségében.</p>

Szántszándékkal szalagkorlátnak hajtott egy ittas férfi, aki végül hámsérülésekkel megúszta - értesültünk a rendőrségtől.

Pityókás biciklisek a húsvéti szélben
Ötvennégy ittas járművezetőt fogtak a rendőrök a szombattól keddig tartó húsvét közúti akció során; többeket azért állítottak elő az ünnepek során. A rendőrök összesen 3952 közlekedőt szondáztak meg. – Az ötvennégy vezető közül öten gépjármű sofőrjeként buktak le, a többi biciklis volt – tájékoztatott kedden Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő. Az őrnagy beszámolója szerint az alkoholmámoros autósok jogosítványát – a januári jogszabály-módosításnak megfelelően – a helyszínen elvették. Más közlekedési kihágás miatt 1722 esetben szabtak ki helyszíni bírságot. Főként a biztonsági öv, a bukósisak, illetve a gyermekülés hiánya miatt. A 226 figyelmeztetésen túl, 400 alkalommal szabálysértési feljelentést tettek. Mindemellett 25 büntetőeljárás indult.  Video

  • Fedél nélkül maradt a bagaméri művház
  • Címkék#rendőrség

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában